Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 25 augustus 2019

Aapje, gansje, ijskreempje....?????

Hallo 50plusmatcher(es),

Zover ben ik dan, vandaag start ik mijn eerste officiële blog: ik mag me nu een spiksplinternieuwe blogster noemen .....
Ja, ik ben een best fier op mezelf, dat ik dit heb doorgezet.. Neen, geen mode-, kook- of kapselblogster maar een 50 plusmatchblogster......, klinkt niet slecht hé!

Ik zet me even achter mijn laptop en google het woord bloggen. Natuurlijk ken ik het bestaan van een blog, maar om er zelf ééntje te schrijven,...dat is een en andere paar mouwen! Voor mij gaat er een nieuwe wereld open....rekeninghoudend met allerlei bruikbare tips, doorzichtige hints, eenvoudige richtlijnen en ondeugende opmerkingen, maken dat ik vrij onmiddellijk aan de slag kan.
Twee gouden tips print ik mijn langtermijngeheugen,
een titel kiezen dat uitnodigt om de blog zeker te lezen
een onderwerp kiezen
Het eerste vind ik een moeilijke, ik ga een beetje op raadselachtige toer, op het einde zal het verband wel gelegd en begrepen worden.
Mijn onderwerp is gekozen, wat maakt een single 50 plus zoal mee tijdens haar zoektocht naar haar 'perfecte' man en daarnaast, wat komt ze nog allemaal tegen op haar dagelijkse weg. Wat is een leven van een 64plusser, van hoogte- naar laagtepunten, wat is er in haar leven de moeite om mede te delen aan mijn lotgenoten en andere lezers!
Misschien vindt u wel een onderwerp dat je aanspreekt( zo van : ja dat komt me bekend voor).
Misschien vindt u nog tips waar uw zoektocht naar de ware u kan helpen.
Misschien zitten er anekdotes en beleuvenissen in die u aan het lachen brengen.

Laten we nu maar eens beginnen met een profielnaam te kiezen, want zonder profielnaam kunt u niet inloggen.
Heerlijk lijkt me dat om een eigen naam te kiezen!
Maar na een kwartiertje heb ik nog niets bruikbaars gevonden.
Ik wil een naam die iets over mijn persoonlijkheid zegt: Rugzakje, een doordenkertje maar meteen weet de bezoeker dat iemand met zulk een naam graag rondtrekt in de wereld! Sinterklaasje, een naam die ook voor zichzelf spreekt, deze persoon is zeker iemand die graag het beste van zichzelf geeft. Deze naam heeft ook iets hemels en toch bereikbaar!
Bakkerinnetje, dat is een makkie! Rechtendoortje, waaarschijnlijk iemand die voor niemand of niets wijkt en recht op zijn doel afgaat zonder ook maar een klein ommeweggetje! Einstein, een intelligente man die zijn perfecte vrouw nog wil uitvinden!
En zo komen er nog een heleboel namen wirwar in mijn hoofd voorbijgeschoten, neen dit gaat niet op voor mij. Ik heb geen biezondere eigenschappen en hobbys heb ik al helemaal niet.
Dit gedeelte wordt moeilijker dan ik gedacht had en ik wil helemaal niet een bezoeker in de war brengen of oneerlijk zijn, vroeg of laat komt het toch uit en dat gaat helemaal niet goed komen dan!

Plots herinner ik me een vroegere vriend die me constant Carlotte noemde......die naam straalde precies uit wie en wat ik was, zei hij telkens opnieuw ....
Uitspraak KAR LO TE anders ging de betekenis helemaal verloren zei hij nog!
Voilà mijn profielnaam is geboren en erg tevreden log ik in met deze biezondere naam.
50plusmatchers here I come!

Tot wederhoren en geniet nog van deze heerlijke zomerdagen....
net zoals ik....
liefs Carlotte


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.be

geplaatst door Carlotte - 1390 keer gelezen

beoordeeld 2.71/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.be