Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 26 augustus 2019

dat heet dan gelukkig zijn

heykes maatjes,

ik ga hier ook maar eens mijn belevenissen die ik hier tot nu toe heb meegemaakt eens opschrijven. net zoals Carlotje verwondert het me dat ik nog aan mijn leeftijd literaire vooruitzichten heb, maar wie weet zit er wel een late Nobelprijs in mijn literatuur haha.

Ongeveer 1 1/2 jaar geleden schreef ik mij hier in als gratis lid. met het idee; wie niet waagt die niet wint ! na een maandje had ik al verschillende vaste vriendinnen, die me dagelijks schreven, maar toch noch wat afstandelijk stonden ten opzichte van mijn revalidatie (herseninfarct). zulk ding vraag je niet om maar krijg je in een seconde tijd en neem het van mij aan, je ganse leven verandert in die ene seconde ook ! maar genoeg over dit we blijven positief hé ! ondertussen ben ik er al voor 80% door ! het eerste voordeel die ik ondervond was dat ik nieuwjaar 2018 niet alleen heb gevierd maar in aangenaam gezelschap van één van deze leden. na wat over en weer gepraat en ook na enkele weken later, hadden wij het door dat het niets ging worden en zijn we als goede vrienden uit elkaar gegaan. ik moest toen noodgedwongen naar het ziekenhuis voor een rugoperatie en gedurende de 2 maanden die ik daar verbleef heb ik daar via deze site mijn soulmatje leren kennen zoek er nu niks achter !! wij waren en zijn de beste vrienden geworden zonder een verhouding te hebben, raar hé, op een pagina waar je toch terug een levensgezel zoekt. maar vanaf de eerste zin in onze chat wisten wij; dit gaat nooit iets worden tussen ons. en ik dacht: mhh toffe madam ! en zij, mhh toffe vent ! haha. wij hebben al veel afgesproken met elkaar en zijn al zelfs samen op reis geweest, maar dan als vrienden. zie, dat dit ook kan hé. wij bellen elkaar meerdere keren per week; ook met onze wedervaren op 50+

ik vind dat ik genoeg heb verteld voor vandaag hé. willen jullie nog meer lezen geef maar een seintje. toedeloetjes !


geplaatst door cateyes - 1382 keer gelezen

beoordeeld 2.33/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.be