Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 20 oktober 2019

Zijn er leden met ervaringen in dromen en hun uitleg ?

Deze ochtend, nu ja middag,ik heb de nachtshift gehad, werd ik wakker, en ik had gedroomd. Meestal ...word ik wakker, en ik heb een flauw benul, heb iets gedroomd, maar wat...meestal is dat bij mij nogal vaag en mistig.

Maar nu  ik werd wakker met een duidelijke film voor mijn ogen, ik werd uitgenodigd door een vrouw, ze nodigde mij uit bij haar thuis. Het was een groot huis, en zeker niet in Belgie.  Het was er warm, en er scheen een hele fele zon. Er was een grote binnenkoer met bomen die een schaduw werpen op de muren rondom. 

Vrijwel onmiddelijk werd ik omringd door 6, 7 mensen, waarvan er zeker 3 erg leken op de dame die me had uitgenodigd,en dat het huis niet op ons grondgebied lag, kwam door de lavendelgeur die ik inademde, en de muren rondom het huis waren terra cotta, en er vlogen ook nogal wat insekten rond, het had iets uit een italiaanse film uit de jaren 50, en al bij al, het had duidelijk iets donker en zuiders.

Die mensen die me omringden, waren mannen, allen iets kleiner dan mezelf, er waren er met een pet op, eentje rookte een sigaret. Ik kreeg allerlei vragen toegeworpen, maar het ging wel niet over mijn , al dan niet, relatie met die dame, nee, alle vragen hadden betrekking op het huis, zouden we de muren niet moeten verstevigen, kan er een zonneluifel aan de zuidmuur, is de regenput groot genoeg voor de dit gezin, kortom allemaal vragen, waarvan ik eigenlijk geen antwoord kon op verzinnen, ik had me alle vragen voorgenomen, in de trand van....ben jij de vriend van "onze zus", ga je er goed voor zorgen en pas op....als je dat niet doet.

Met zulke vragen had ik rekening gehouden, niet met alle bouwkundige vragen.

Ik kan me nog herinnerren dat ik zo goed, zo kwaad mogelijk de broers te woord stond, ik had, ik weet niet waarom, mijn gereedschap bij de hand.

Die bouwkundige uitleg, duurde zeker 1 uur, waarbij ik bij elk antwoord, een vraag terug kreeg. Regelmatig brak het zweet, "angstzweet" me uit, tot uiteindelijk de dame in kwestie, me uit de groep trok en me uitnodigde om te gaan zitten aan een tafeltje in de schaduw van een grote boom met hangende takken.

Ze ging voor me zitten, op een rieten stoel, met haar benen een beetje uit elkaar. Ze had een tamelijke lange rok aan, zodat mijn benen tegen de rok aanleunden. Ik kreeg iets te drinken. Na enkele minuten, kreeg ik mijn adem terug. Ze nam mijn handen beet en ik keek haar recht in de ogen, Haar ogen waren bruin, net zoals haar haar. Ik keek haar erg lang aan, en vroeg, ben ik nu aan het dr.....n.

Voila, leden, tot zover ik het me kan voor de geest halen.

Er zijn mensen die geloven in dromen, ik lees dat soms toch eens op fb. There are believers, and non-believers,

Zelf weet ik het ook niet, t'kan zijn dat er iets van waarheid inzit, t'kan ook mijn fantazie zijn, en heeft het geen invloed.

Wie weet ? Zitten er "Freud" en "Jung" volgers onder onze leden. Ik ben benieuwd.

Prettige Zondag, en als er een film  van komt, ik wil ook wel een stukje van de cake. Thx. Robbe,Stijn and all the rest.

 

 

 

 

 

 

 

 

geplaatst door LucSpeci - 1005 keer gelezen

beoordeeld 1.75/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.be