Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
dinsdag 12 november 2019

Een Blog

Een Blog, een Blog schrijven.. wat klonk dat goed ! Ja ! zag ik heus wel zitten .. Nu ja er zat buiten de kat feitelijk niemand te zitten want de hond die lag , maar bon, dat terzijde .. een blog ..

't Leek me wel wat, !!! ja ik ging er voor !!! ik ben namelijk toch die superieure vrije vrouw ! met zo'n houten hengsel over haar schouders, al zingend twee emmertjes zelfvertrouwen twee emmertjes faken ..

ok ok, de waarheid ligt veel simpeler dan dat ... ik moest eerst een opzoeken wat een blog wel was ..

Oh dat dus ! schrijven .. over die superieure vrije vrouw .. met haar houten ding over haar schouders en haar emmertjes zelfvertrouwen !
maar dat heb ik al gezegd.

Tja , misschien is dat wel een beetje de single ziekte .. zou daar eens voor naar dokter moeten gaan ..

"Dag dok, ik heb de single ziekte" ..

Antwoord, loerend van boven zijn brilletje : "daar moet ik u voor doorverwijzen" .. doorverwijzen ... naar een andere dok ? dacht ik ..

"nee" zei dok .. "naar een kroeg .. dan stopt u met honderd keer t zelfde te zeggen en tegen jezelf te praten .. want dàt is de single ziekte vaak" .

Klonk in elk geval beter dan slaappilletjes of in-slapertjes of hoe die troep die niet uit een fles kwam ook mocht noemen .

Dus naar de kroeg ..

Klonk als muziek in mijn oren ! Kroeg !

Maar ik ken hier helemaal geen kroeg , ik woon hier nog niet zo lang !! Toch niet mijn soort kroeg ..
Tja wat is mijn soort kroeg , is wat je je gaat afvragen .. nu zo'n bruine kroeg.. jaren 60 kroeg .. met knappe binken met lange haren .. smalle kontjes .. en Iron Butterfly die uit de boxen klinkt alsof ie naast je oor staat ..

dus hop ! eerste vereiste : zoek een kroeg .. error ..eerste vereiste : de kledij !

Eindelijk !! ik kon me nog eens optutten .. je trekt je klerenkast open en kiest .. en kiest en kiest en blijft kiezen .. jeans nummer 1 of jeans nummer 2 , met trui nummer 1 of trui nummer 2 ?? trui 3 en 4 waren buiten spel gezet .. blijkt niet zo gezond voor truien te zijn als de kat ze als speelbal had gebruikt ..

Wat een weelde ! de film van t verleden speelde zich terug voor mijn ogen af .. een jeans en een trui .. waar de tijd bleef stille staan .. ah nee, dat is iets met een ster en kerst . Maar ok genoeg geleuterd .. de kroeg .. auto in op zoektocht naar een kroeg ..

gevonden !! t zag er een bruine kroeg uit ... mag dat tegenwoordig zo nog genoemd worden ? een bruine ? ja een witte ken ik niet dus een bruine kroeg .

Dok had gelijk de single ziekte gilde om een barkruk !!!
Mijn spieren gilde dat ik gek was en dat dat verdomd pijnlijk was om er op te geraken .. maar oef ! gelukt ! wel niet te veel bewegen want je dondert er zo af .. weet ik nu al .. goh waar moet ik nu met die handtas blijven, ah ook waar, net als vroeger doen .. nonchalance troef ! over mijn schouder zwieren .. "Sorry , mijnheer, deed dat erg pijn aan uw oog ? " ..

zie je wel !!!! het genezingsproces is begonnen ... ik heb mijn eerste zin tegen een wildvreemde gezegd .....


geplaatst door margotje - 798 keer gelezen

beoordeeld 1.33/5 (3 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.be