Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zaterdag 30 november 2019

En zo werd het vrijdagavond na het werk en ik naar de fitness!

Toen ik er zo wat een kwartiertje aan de gang was kwam hij binnen... Hij trok meteen mijn aandacht: hij was groot, maar niet al te groot. Dus eigenlijk  zoals ik het bij mannen echt wel graag zie. En hij was grijs, maar dan ook weer niet al te grijs maar wel zoals ik het tegenwoordig ook best graag zie.  Zijn haar was ook ook wat langer en een beetje slordig en dat kwam ook zeker goed tot uiting toen hij flink aan het sporten was.  Daardoor zag hij er ook wel wat jongensachtig uit, en dat vind ik bij een man ook wel erg bijzonder. Hij was mooi gespierd en dat kwam goed uit in zijn blitse sportpakje. Maar zowel het blitse pakje als de spieren waren tegelijkertijd niet overdreven en niet overmatig.  En verder was hij was rank: rank zijn vind ik echt een zodanig compliment voor een leeftijdsgenoot! En dat is wat ik echt belangrijk vind en dat is echt zoals ik het graag zie bij mannen. Er was nog wat meer drukte daar in de fitness van vooral een aantal jonge giechelende meisjes en een paar jonge knullen waar ik echt geen oog voor had. Maar zij voor elkaar destemeer.  Als ik mezelf daar in de spiegel zie bij de fitness ben ik over mijn eigen lichaam in het zwarte sportpakje ook echt wel tevreden: niet gespierd, maar dat komt nog wel, niet groot, en dat komt niet meer, niet grijs, maar daar heeft de kapper weer iets mee te maken... ik droomde wat weg...oefende goed door... en toen ik opstond om naar een ander toestel toe te gaan ....toen stond hij plots vlak voor mij!!!!!!!Hij zegt:  hallo Vrolijk, kom je hier ook ontspannen en trainen na je zware werkweek? En toen diggelde mijn hele droompje  weer in elkaar! Het was de technieker/ mekanieker  die bij mij  komt repareren als bv mijn wasmachine kapot gaat , de vaatwasser het niet doet....ik ken hem dus al jaren maar had hem niet herkent omwille van zijn blitse uitstraling bij de fitness en omdat hij bij mij in gewone kleren komt. Ik ken zijn gezinssituatie, weet hem wonen en ik ken zijn vrouw.  Dat was mijn eerste avontuur bij de fitness: wie weet wat komt er de volgende keer op mijn pad?????


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.be

geplaatst door Vrolijk - 239 keer gelezen

beoordeeld 3.67/5 (3 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.be