Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
vrijdag 22 november 2019

rode oogjes

Een mens kan dus nooit peinzen alles gezien of gehoord te hebben.
Heb het efkes moeten laten bezinken voor ik erover wou of kon schrijven.
Ben zeker niet preuts of een fantasieloos wezen ...Ben gehuwd geweest heb na mijn huwelijk dat al 32 jaar voorbij is wel een vriend gehad.

Heb geen master in de seksuologie..maar weet de klepel hangen en weet ook waarvoor hij dient .
Ken mijn lijf tot in de puntjes enz...
Om nu dus tot de kern van de zaak te komen, verleden week vrijdag kwam er een knappe man op mijn mobieltje gepasseerd.
Direct op de chat.. ooo wat te jong voor mij, maakte hem dat duidelijk...geen probleem vond hij dat want hij viel op rijpere dames.
Dat deed al direct mijn alarmbellen afgaan..tut ta tuuut...tuuuuuut
Opgepast...meid die wil een gesprekje onder de gordel...kort maken hier , toch benieuwd of mijn inschattingsvermogen niet mis was?
nee hoor wou (al was de afstand ver) afkomen met flesje wijn! Begon over zijn fantasietjes...moesten mijn ogen springveren gehad hebben waren ze op mijn knieën gesprongen...zo pervers .Niet voor publicatie vatbaar.De rillingen liepen over mijn rug en ik antwoordde niet....hij blijf doordrammen en ik zette mij telefoon uit! S morgens lag het nog zo op mijn maag dat ik de redactie op de hoogte wou brengen....gelukkig was hij verwijderd...dank aan de redactie..oef...
Zulke zieke individuen verzieken het mooist wat er bestaat: " de liefde bedrijven"...Dacht sukkelaar wat mis jij veel...was er echt dagen van onder de voet..misschien was het niet eens zijn foto? Een mens komt hier jammer genoeg niet enkel normale lieden tegen maar dat hebben jullie misschien zelf al geconcludeerd?? Gelukkig zijn ze eerder zeldzaam dan de regel...aan iedereen die het goedbedoeld: een fijn weekend en aan de andere...den boom in!!! Demi


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.be

geplaatst door demi - 496 keer gelezen

beoordeeld 3.75/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.be