Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
woensdag 20 november 2019

Vandaag had ik een fijne vrije dag! Ik werk niet op woensdag en dus heb ik er mooi van genoten!

er mooi van genoten! Toen ik vanmorgen opstond en ik vanuit het raam van de slaapkamer naar buiten keek, was alles wit bevroren en dat is dan bij mij zo mooi! Daar word ik al hemels gelukkig van! In de voormiddag heb ik wat huishoudelijke zaken gedaan, wat afspraken afgewerkt en geflyerd voor het kerstconcert waarin ik meespeel! En vanmiddag: toen ben ik dan eindelijk naar de fitness geweest. Ik heb eens goed rondgekeken naar de andere fitness trainers, maar ze zijn allemaal 30 en 40 jaar jonger dan ik! Dus tot nu toe niet de ideale gespierde man gezien die me kriebels bezorgd! Ik weet bijna zeker dat ik morgen razend veel spierpijn ga hebben, maar het geeft me nu echt een goed gevoel! En dan strakjes komt mijn geheime afspraakje weer aan de orde, waar ik ook zo blij van word. Maar daar ga ik volgende week misschien wel meer over zeggen, of een tipje van de sluier oplichten. We zullen zien!


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.be

geplaatst door Vrolijk - 404 keer gelezen

beoordeeld 2.8/5 (5 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.be