Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
vrijdag 15 november 2019

zo zie je maar weer

mannen...we kunnen slecht met...of zonder...en visa versa voor de mannen. Dus prijzen we ons gelukkig dat we ze uit te kiezen hebben op een datingsite...

Fotootjes bekijken, profielen bestuderen, een berichtje verzenden hopend op een antwoord, Wat over en weer chatten en dan de eerste date! ik zeg dan onderweg in mezelf; " rustig blijven horen zien en zwijgen meid!" Tot ik tegenover hem zit blind als een mol doof als een pot en een spraakwaterval alsof ik duizend woorden binnen een minuut uit mijn strot geduwd wil hebben!.tja...kan niet goed aflopen hè? kwaad op mezelf rij ik weer huiswaarts vervloek mezelf voor het duracell konijn dat ik ben, Volgende keer batterijen uit de a,c,t,i,o,n insteken die gaan niet zo lang mee??? Ach volgend keer weer een poging wagen, troost ik mezelf! weet immers dat het ooit wel zal lukken..De volgende alsjeblief...deze belt want wou me effe horen...de gouden regel..niet langer dan 5 min introductie .lap na 2 uur hangen we op. Dorst man man man..Doeme Demi je had wat minder moeten zeveren denk ik dan..ach het was toch leuk..goed gelachen. Hoorde hem na een uur de pikante toer opgaan..handig ontweken..hey hey..flinke meid..geef mezelf een schouderklopje want eigenlijk niet mijn type, stoefer en blazer had goed geboerd zei hij..pff ik heb keihard geboerd, mijn oogsten zijn meestal mislukt..Mia culpa! Vond me wel een flapuit..tiens hoe komt hij daar nou bij???

lieve mannen...die het toch nog aandurven...gelieve me bij de volgende afspraak zo te overdonderen zodat ik sprakeloos en goedhorend diep in jullie ogen kijk...deal??? Groetjes Demi


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.be

geplaatst door demi - 449 keer gelezen

beoordeeld 4.14/5 (7 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.be