Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zaterdag 14 december 2019

Drukte, drukte en nog eens drukte en dus geen blog geschreven.

Hier ben ik eindelijk weer na heel veel drukte, drukte en drukte. Want er is vanalles gaande nu de eindejaarsfeesten eraan gaan komen. Nu ik allerlei feestjes in mijn huis zal hebben, nu er allerlei pakjes onder de kerstboom moeten komen. Nu ik tussendoor dan ook nog veel moet gaan werken. En jaja, ik heb het allemaal: de muziekvrienden, de dansvrienden, de wandelvrienden, mijn echte vrienden, mijn uithuiswonende kinderen met hun partners, en een geheim. En dat kan ik natuurlijk niet vertellen. Maar waar ben ik in al deze drukte toch mee bezig geweest? Werken natuurlijk, oefenen voor kerstconcerten met de muziek, dansen op meerdere avonden, kertskadootjes kopen, recepten bedenken, wandelen met de wandelvrienden. Een relatiepartner? ik denk dat ik daar geen tijd voor heb? Of het moet iemand zijn die helemaal in het plaatje past. Maar dan ook helemaal!!!!!!En ik weet niet waar ik die moet vinden? Wie heeft er een idee voor mij? Ergens waar ze pasklare relatiepartners verdelen?


geplaatst door Vrolijk - 311 keer gelezen

beoordeeld 3.67/5 (3 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.be