Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 22 december 2019

Kerst

Dit jaar geen sneeuw, wel te warme temperaturen, word er nostalgisch van.
Waar is de tijd dat we als kind iedere kerstvakantie konden sleeën onze nieuwjaarsbrief te voet moesten gaan voorlezen. Tenslotte hadden we geen auto , die had enkel de huisdokter en de notabele van ons dorpje dat in de kemp en lag, zo'n piepklein plaatsje waar alles rust en peace uitademde! Simpel leek het en dat ook was...

Onder onze kerstboom lagen geen bergen pakjes..nee er stond een kribbe in een kerststal die mijn papa zelf had gemaakt. In mijn ogen het mooiste ding dat ik ooit zag! Met kerstavond gingen we niet aan de feesttafel, nee we liepen om 12 uur middernacht naar de kerk. Waar ik samen met mijn tweelingzus onze engelenvleugels om kregen en al was het bitterkoud in ons outfitje...we straalde onder ons aureool.
Terwijl we onze zelfgesneden kleurige blaadjes rondstrooiden!
Alles leek " perfect" tot het jaar '67 toen overleed mama en werdt begraven op 24 december ...nooit zou Kerstmis hetzelfde voor ons zijn!!
Jaren later strandde mijn huwelijk in de week voor kerst...
Toch weiger ik de schoonheid van de kerstgedachte te vergeten...de geboorte van hoop liefde en het rotsvast geloof dat alles altijd goedkomt...want dat geeft het leven me...kracht om te vergeven los te laten wat was en positief naar de toekomst te kijken!
Dankbaar kijken naar wat er was ook al deed het pijn...het maakte van mij een sterke madame die zelfstandig is, niet de scores van het leven ziet. Maar vooral het mooie van elke dag..want elke nieuwe dag brengt nieuwe kansen en uitdagingen.
Wens ieder van jullie zoveel zegen als er druppels zijn in de regen!! Heel genegen een prachtig 2020!! Groetjes Demi


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.be

geplaatst door demi - 342 keer gelezen

beoordeeld 4/5 (9 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.be