Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
vrijdag 6 december 2019

liefde ...waarom gaat ze aan mij voorbij?


Al is mijn huwelijk reeds 32 jaar verleden tijd toch ben ik nog steeds single. Ja besef dat het aan mij ligt dat ik nog steeds reclame ben voor bakboter(solo) Het heeft niks met weer wedervaren als vrouw van...te maken neen ik had de keuze om een nieuwe relatie aan te gaan of niet! Koos voor het laatste waarom ???

Heb me wel eens op een datingsite gezet, kreeg vele reacties, want er zijn zeker al lelijker verzopen ! Toch hield ik ze op afstand wil iedere man mijn excuses aanbieden...hierbij zeg ik "SORRY"

Ik ben al een tijdje bezig met zelfonderzoek...omdat ik al te vaak een man hier heb afgewezen met mijn luchtig antwoord:"ik wil enkel vriendschap zit op de verkeerde site"
Vind nu dat het tijd wordt om de redenen bij mezelf grondig in vraag te stellen!
Ook ja hoor kan als de beste met tact en diplomatie de mannen van repliek dienen! Kan ze op afstand houden met een grap en een grol!! Iedereen teleurstellen en misschien mezelf het meest???
Waarom ben ik zó een bange muis?
Misschien vond ik vanmorgen het antwoord? Tijdens mijn ontbijt zat ik buiten te kijken te genieten van de vogeltjes die heel gretig de zaadjes verorberde die ik graag voor hun in de bomen hang!
Ik hou heel veel van die lieve gevederde beestjes. Mijn papa was ook zo heb ik van horen zeggen, want ik was 2 toen hij verongelukte. Zelfs na 62 jaar mis ik iets wat ik nooit heb gekend, een papa een man!
Wat doen vaders, ze geven dochters zelfvertrouwen en dat heb ik niet!
Waarom ging ik nooit opzoek naar een vader figuur? Wie zal het zeggen...weet wel dat ik eerst schoon schip moet maken met alles wat me in de weg zit en dan pas met een proper lei leren me open te stellen! Dus lieve mannen heb nog wat geduld...ik ben een goeie weg ingeslagen..kom zeker later terug
Als een zelfverzekerde madame die alle ballast over boord gooide en zal openstaan voor " de liefde"
We zijn pas wakker voor de obstakels die te overwinnen zijn, als we ze zien hè?
Ik zeg geen vaarwel wel tot ziens en wederhoren!!!!Het gaat jullie allemaal goed!! Groetjes Demi


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.be

geplaatst door demi - 436 keer gelezen

beoordeeld 3.88/5 (8 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.be