Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
vrijdag 6 september 2019

Check !

Dag lieve 50+ sers

Deze vakantie ga ik op reis als grootmoeder 'moeke' ,mee naar de Zee, ( Z omdat de zee mij steeds het gevoel geeft van thuiskomen).
Ja, ik genoot van de laatste week 'grote vakantie'. De zon was er, het strand met het ritsende zand tussen de tenen, was er, en erg belangrijk, de gezellige bende, van jong tot oud, was er.

En nu een jaar later wordt de samenhorigheid van de familie weer op een hoger niveau getild. Iedereen is opgewonden en blij en de kleinkinderen zijn weer flink gegroeid: kijk moeke ik kan al helemaal alleen de toren beklimmen tot in het bovenste deel..
Kijk moeke, ik kan alleen zwemmen in de zee en ben niet meer bang van de grote, hoge golven!
Verleden jaar liep er hier en daar één van de kindjes met een pamper rond tot aan de knieetjes gezakt, vol zand, kleddernat en een geurtje. Maar nu geen vervelende toestanden meer...integendeel...
Moeke, zal ik je rechttrekken? kom, want ik ben al heel sterk en stoer, en ondertusen laat hij zijn forsballen zien en trekt hij mij met één ruk helemaal overeind;
Hola pola wat worden ze groot (en sterk!)
Zondagavond trekt de ganse familie huiswaarts om maandagmorgend paraat te staan. Met hun bruinverbrande snoetjes en bleek afgetrokken haren, met een spiksplinternieuwe boekentas op de rug, richting school. Onze oudste kijk er echt naar uit, hij start immers aan het middelbaar! Spannend, dat wel en je leeft helemaal met hem mee;

Zo, de vakantie zit erop en onmiddellijk komt er een zee van tijd op je af, je maakt een andere tijdsindeling, alles gaat wat relaxer, de maaltijden worden genuttigd wanneer het je uitkomt en de afwas die laat je maar staan, morgen kan dat ook wel. Zo kom je de dag door in slowmotion....en geef toe, dit gevoel van vrijheid is zaaaaaaaaaaalig.
Eerst en vooral maak ik komaf met de koekjes en snoepjes, terug naar een super gezondmakende volwassenmenu en nu mag er gerust een glaasje wijn bij, goed voor mijn hart maak ik mezelf wijs. En met een tweede glaasje zet ik me voor de televisie, de afwas? zal ik wat afspoelen en de rest is voor morgen.
De tuin herorganiseer ik, speelgoed opruimen en achter in het schuurtje zetten, de zandbak wordt afgedekt en houdt zo de regen tegen. Het water uit het zwembad laat ik op de gazon leeglopen en het badje wordt afgespoten, er mag geen spoor van al dat aangeplakt groen meer te zien zijn.
Mijn schommelbank geef ik een plaatske in de het najaarszonneke, zo kan ik het nog van de allerlaatste stralen meegenieten, vooraleer ze verzwakt en de wolken de lucht voor zich opeisen. Elke dag haal ik één grote plantenbak binnen, zodat ze de huiskamer vergroenen en ze samen kunnen overwinteren.
Zo, opgeruimd staat netjes......en wat lichaamsbeweging en spierengebruik kan nooit geen kwaad, alhoewel.... .

Nu heb ik ook reuze veel tijd om de 50+ site te bezoeken, wat meer energie erin te steken en ook een tandje bij te steken.
Positief blijven is mijn paswoord en even de tijd nemen om uit te zoeken of een andere aanpak nodig is om wat betere resultaten te halen of liever een date te pakken te krijgen. Eigenlijk kijk ik naar een leuke date uit en klikken of niet, een gezellige babbel en ne lekkere cappucinno is steeds mooi meegenomen met het mannelijke geslacht!
Als eerste stap bekijk ik mijn profiel even 1.80 m? nu dat is wel erg groot, mijn gestalte heel erg uitgerekt, 1.65 m is meer dan okee.....check+...
Zoekleeftijd ga ik uitbreiden van 60 tot 72 jaar, trouwens iemand had me dat al voorgesteld omdat hij me niet bereiken kon.
Ja dat geeft me een goed gevoel zo!.....check+......
Mijn foto's keuren, ze zijn verspreid over de drie laatste jaren en 2 heel recente, ééntje netjes opgemaakt en de andere naturelle.
Eerste indruk is belangrijk heeft men mij altijd gezegd en regelmatig lees ik op de site dat dit het eerste is dat in de smaak moet vallen, anders stopt de zoektocht naar de uitverkorende al. Dus...... check+ ....
Nochtans lijkt mij het innerlijke belangrijker en dat kan alleen maar beoordeeld worden met een date, een persoonlijk contact of een afspraak, een wandeling , een gesprek, een activiteit ... maar ik weet het, het is gemakkelijker gezegd dan gedaan.
De thema's laat ik voorlopig zo, het is uit het hart neergeschreven en ja ik vind het zelf goed......check ......!

Weet je wat ik belangrijk vind, dat iemand je een mailtje stuurt met bv : niet geinteresseerd of wat spijtig nu, je bent helemaal niet sportief of hoera eindelijk iemand gevonden die ook van mobielhome reizen houdt! en ik neem me zelf voor om deze gedachtengang ook uit te voeren.......check....... !

Ik weet het, het kan zeer teleurstellend zijn maar het kan ook het begin zijn van een fijn verhaal... ....check....!

Ik zie u graag, tot de volgende....check......

Carlotte


geplaatst door Carlotte - 1464 keer gelezen

beoordeeld 2/5 (1 Stem)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.be