Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 30 september 2019

dat heet dan gelukkig zijn (vervolg)

hoy vriendinnetjes en vriendjes ,
heb net even naar de winkel geweest en me een paar minuutjes opzij gezet om even mensjes te bekijken . ik weet het sommigen gaan nu denken dat is een schending van mijn privacy maar ocharme , ik doe daar niemand kwaad mee wat mij het meeste opviel , was dat er daar niemand gelukkig rondliep !

ik heb niemand eens onverwachts zien lachen , laat staan goeiendag tegen mij of tegen elkaar zeggen , buiten de twee vaste tantes die zoals altijd de ingang blokkeerden terwijl ze in een verhit gesprek waren over de laatste roddels uit de gemeente . vroeger was er toch meer tijd voor elkaar , en maakten we ook meer kennis met vreemde mensen . probeer nu eens 'smorgens op straat tegen iedereen goedemorgen te zeggen , niemand antwoordt en ze kijken je na alsof je pas bent vrijgelaten uit het gekkenhuis . en dit is nog maar een winkel en een straat . ook op deze site kom je dit bijna dagelijks tegen ! hoeveel maal krijg je geen mailtje dat deze of deze je profiel heeft bezocht ? is het dan zo'n grote moeite om een klein berichtje na te laten van ; ik bezocht je profiel , dat vond ik tof maar je bent echt niet wat ik zoek . niet iedereen hier is een filmster maar wel allemaal mensen met een hart op zoek naar een nieuwe liefde , nieuwe hoop , nieuwe toekomst . dit moest mij toch even van het hart . ik ben anders wel de gezellige goedlachse kerel en iedereen kent mij hier , waarom ? omdat ik probeer om bij iedereen een glimlach op de lippen te toveren door iets positiefs te zeggen of door iets in het belachelijke te trekken. mijn levensadvies is : carpe diem . pluk de dag . want wat vandaag is kan er morgen niet meer zijn . Marc.


geplaatst door cateyes - 1847 keer gelezen

beoordeeld 2.33/5 (6 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.be