Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 9 september 2019

dat heet dan gelukkig zijn

hey maatjes,

ben er effekes uit geweest, sorry, was in het ziekenhuis om mijn buikje een beetje platter te maken !! dames begin nu niet te denken dat ik zo'n raren ben, maar ik heb me na de dood van mijn vrouwtje redelijk laten gaan !! enorm drinken en mc donalds en zonder dat ik het besefte was ik ineens van de mooie adonis veranderd in een michelin ventje.

tot die bewuste 12 juni 2016 om 16u15 toen viel ik in in slaap en 15 minuten later werd ik wakker helemaal verlamd. ik heb me er tot nu toe in 3 jaar er bovenop getrokken door veel zweet en tranen en ook wat bloed maar ik als oud-militair speciale eenheid ben nu weer 80% de oude Marc van vroeger !! en ik heb mijn lesje geleerd !! ook dat je het niet kunt zonder hulp van vrienden en familie en zeker iemand die van je houdt , die je steunt en die je helpt . die had ik in de hemel maar die miste ik hier . ik had nood aan een lief woordje , een knuffeltje, een romantisch avondje met kaarslicht en muziek ( ben een romantische kerel ). en toen zat ik op mijn facebook en zag ik deze site en ik dacht dju jongen go for it !! ik heb mij ingeschreven en sedertdien ben ik niet meer alleen. ik heb massa"s schrijf -vriendinnen en 1 soulmateke en sedert dat ik hier blog, mega bezoeksters op mijn profiel haha maar dat is welkom hoor ! laat ons hier 1 grote familie zijn !! ik hou van jullie allemaal. 


geplaatst door cateyes - 1356 keer gelezen

beoordeeld 1/5 (2 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.be