Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
maandag 30 september 2019

Possitief denken en hollywood films

Goede avond beste 50+ leden,

Alvast bedankt voor alle positieve reactie"s en blijken van medeleven.

T'is nu ook niet het allerergste dat ik al heb meegemaakt, met een leeftijdsteller die blijft tikken, en alle goede en slechte ervaringen ten spijt, heb ik dit klein feitje, al lang een plaatsje gegeven.

Ik ga uit van de bewering : elke negatieve ervaring resulteert steeds in een positief antwoord.

Misschien met dit verschil, dit is nieuw voor mij, ik wist niet dat dit kon gebeuren, en als ik de reactie's lees, blijkbaar gebeuren deze dingen wel meer.

Misschien een volgende maal, niet zo snel meer happen, iets meer nadenken, niet zomaar iets blindelings doen.

Maar echt, nee, nee, ik ken mezelf, ik hou wel van zo'n uitdanging, ik weet best, de volgende keer, doe ik hetzelfde, zeker weten.

Want, hoe gaan we iemand vinden, als we in ons schulpje blijven zitten, als we steeds denken....is hij/zij wel goed genoeg voor mij, zal ik mezelf niet belachelijk maken, zal hij/zij me wel zien zitten en zoveel andere vragen.

Nouw, ik weet het ook niet, maar als ik steeds voor mijn pc blijf zitten, in deze virtuele wereld, en als ik elke vraag nogal oppervlakkig beantwoord, hoe kan ik dan tot een "reeël" gesprek komen, hoe kan ik interesse opwekken, hoe kan ik mijn schuilplaatje verlaten. 

Zeker ik ben opgegroeid met heel veel films uit hollywood, een paar films komen zo in mij op,

American Gigolo, Richard Gere, Laura Huton, wat een prachtige film, zelf vond ik dat onze richard , een ideale werk had, tamelijk goede uren, ik weet niet of hij een nachtvergoeding heeft gekregen, maar swat. Maakt zich niet teveel "vuil", ik weet wel, er moet ook wat gepresteerd worden, maar we waren jong, hoe moeilijk kon dit zijn,nauw, dat viel toch best tegen, als je het mij vraagt.

Hoeveel tienersjongens zagen zichzelf ook zo'n werk doen. Ik wist het wel, maar ik durfde het niet te vermelden toen we op het PMS moesten zeggen wat we graag van werk zouden doen. De richting "gigolo" stond er niet bij, enkel "metaal", "hout","boekhouding","leraar" en "electriciteit".

Was ik direct op mijn plaats gezet, t'zullen dromen blijven.

En  oudere vrouwen,tja, t'is toch iets meer genuanceerd, iets meer psychologie,iets meer denken, entoch, ze blijven kleine meisjes.Je kon in de ogen van Laura de pijn van het leven zien, en ook de hunkering naar de vervlogen jeugd.

Serendipity, John Cusack, Kate Beckingsale, mooie jongen ontmoet mooi meisje,een telefoonnummer in een boek, het verlies van dit nummer, met de zoektocht naar het nummer van zijn geluk.

Ooit heb ik ook mijn nummer in een bibliotheekboek geschreven, met de tekst, call me and you'll see.

Nooit heeft mijn telefoon gerinkeld. Ik doe dit nu nog steeds, ik geef nogal makkelijk mijn nummer, en ik doe dit voor 2 redenen, 1 : ik wil best wel uit deze virtuele wereld komen, en 2de reden, ik hoor graag een dame praten.

Het gaat me zeker niet om het gehijg of andere "dirty talk", nee, een stem is de ingang van de ziel.

T'kan meevallen, t'kan ook tegenvallen,gaan we afspreken, om vanaf nu, iets meer risico te nemen, als er iemand een zekere interesse toont, hem/haar toch iets te geven waarmee de tegenparij kan werken, 

T'kan meevallen, t'kan tegenvallen, wij zijn menselijke wezens, en hoe dan ook, enkel via sms,messenger en andere dingen die een scherm voorhouden van onszelf, hoe kunnen we een "persoon" vinden ? Iemand van "vlees en bloed"

Voila, luitjes, enkele gedachten van deze oude dwaas, en voor iedereen....positief blijven, hoopvol blijven zoeken...en uiteraard ook vinden.

 

 

 

 

 

geplaatst door LucSpeci - 1643 keer gelezen

beoordeeld 1/5 (2 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.be