Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
donderdag 6 februari 2020

Rugzakjes

We zijn allemaal de 20 al lang gepasseerd, ik al 3 maal. Hebben een verleden, verloren liefdes die brachten ons bij 50 plus.
Massa's fijne of minder leuke herinneringen,door de jaren vormde ze onze bagage.
Het begon bij onze verwerking, niemand van ons koos uit welke broek we geschud werden of in welk nest we gedropt werden.

Onze jeugd was zorgeloos en vol liefde of liefdeloos en zorgelijk, onze ouders gaven door wat ze gekregen hadden. Er werd niet gepraat over emoties of opvoedkunde in de jaren 50 of 60 .
Leerde niks uit de boekjes of van tv, we moesten braaf zijn naar de kerk gaan!
We waren bleukes op elk gebied ....Onze eerste vrijer werdt onze man of vrouw..bij sommige liep dat prima bij sommige van ons liep het verkeerd
,we konden onze eigen boontjes doppen in de jaren 80 en de eerste scheidingen werden een feit. Vrij en vrolijk begonnen we aan een nieuw hoofdstuk als tweedehandse!( Maar bijna niet gebruikt dat was een goed verkoopsargument)
Sprongen in een andere vijver shit, zaten er ook haaien tussen, kregen nieuwe teleurstellingen.Verloren onze naïviteit , waren meer op onze hoede.
Voorzichtiger en gaven sneller op.
laat ons toch maar verder zoeken de moed niet opgeven ergens wacht onze ware...niet?
Ooit deed ik mee aan hotel romantiek het eerste seizoen fantastische ervaring !De bloedjonge crew wist niks van liefde op rijpere leeftijd en wisten niet wat het zou worden met zoveel zot geweld! We werden in de watten gelegd van s'morgens tot s'avonds al was het de bedoeling om koppels te vormen ze hadden al snel door dat het er voor mij geen spek voor mijne bek tussen zat!
Dus kwam ik het meest in beeld als ik zat te genieten aan tafel terwijl ik van de gevormde koppels zat te genieten!Als jongste hadden ze andere plannen met mij...tja...het is niet te forceren. Heb er vele vriendschappen aan overgehouden...
Om terug te keren naar onze rugzakjes het voordeel is dat we eruit geleerd hebben meer ervaren zijn in alles en weten dat ieder van ons zijn verleden heeft ! Laat ons stoppen met vergelijkkingen maken, we zijn alle uniek op onze manier. Een nieuwe liefde heelt, geneest en creëert nieuwe kansen!
Tot slot een tegeltjeswijsheid:
Angst zoekt zekerheid en sluit alle deuren. Vertrouwen strekt haar vleugels en vliegt vrij!!!! Groetjes , Demi


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.be

geplaatst door demi - 304 keer gelezen

beoordeeld 3.5/5 (4 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.be