Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zaterdag 4 januari 2020

Het geheim waar ik het wel eens over had....

Als ik mijn Blogs even terug lees dan krijg je af en toe te horen dat ik een geheim heb. Dat is ook zo. Dat ik daar ook de drukte mee verhoog, dat is ook zo. En dat ik daar gelukkig van word, dat is ook zo!  Van welk geheim word je toch gelukkig zul je jezelf afvragen? En sommige lezers wrijven nu al in hun handen omdat ze een zeker vermoeden hebben. En dat vermoeden zou wel eens waarkunnen zijn. Want het gaat over een vast persoon, waar ik in een zekere regelmaat de lakens mee deel! Niet letterlijk natuurlijk. Maar je weet nu zeker wat ik bedoel!                    Hoe heet zoiets dan? 

Want er zijn wel enkele vormen van sexuele relaties.

Je hebt de fuckbuddy waarbij je een vaste sexpartner hebt maar zonder vriendschaprelatie. Dus louter voor de uitdagende sex.

Je kan ook a  friend- with- benefits hebben: iemand met wie je al een vriendschap hebt, ook een sexuele relatie hebben maar zonder voor een vaste relatie te kiezen. De vriendschap blijft bestaan.

Dan is er nog een sexbuddy : dan zoekt een stel iemand erbij om samen een triootje te vormen. Dat gebeurt dan ook in het geheim.

Zo, je kunt nu raden waarover mijn geheimpje gaat. En ik ga weer door met mijn drukke leventje.

Veel plezier in het nieuwe jaar! 2020 wordt mooi, daar geloof ik in!

 


geplaatst door Vrolijk - 416 keer gelezen

beoordeeld 2.5/5 (2 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.be