Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
donderdag 13 februari 2020

Oh mijn Valentijn

k neem plaats in m’n favoriete witte lederen fauteuiltje met een glas plus huiswijn en een geroosterde boterham met zeezout boter.
Met Valentijnsdag in gedachten neem ik de tijd dit blog te schrijven.
Een spontane actie is het.

Ik verliet m’n werk pas om 18.45 uur en om ca. 19.00 uur stond m’n vrijwillige bezoekje aan een eenzame man in m’n agenda. Onderweg belde ik m’n zoontje of hij al honger had, want het zou nog even duren voordat ik thuis zou zijn. Het was geen punt. Hij is zo lief en heel zelfstandig.

Toen ik om 20.00 uur, nadat ik ook nog even langs de plus was gegaan, thuis kwam, stond hij met z’n fiets klaar om kranten te gaan bezorgen. Nu was het eindelijk droog.
Prima, ik moet toch eerst de kattenbak verschonen en stofzuigen. Daarna begin ik met voorbereiden van het eten. Gelijk een glas plus wijn ingeschonken en het smaakt goed. Nu dus in m’n stoeltje schrijven. Het eten wacht tot straks.

Vandaag zag ik op Facebook een post ‘ als jij mijn Valentijn wil zijn, ben ik de jouwe ;-) ‘
Zo schreef een vrouw aan haar man; zij zijn volgens mij al lang samen. Leuk hoor om dat te kunnen zeggen!

Natuurlijk ben ik benieuwd of er morgen een kaart in de brievenbus valt.
Ik heb geen idee.
Best apart, want ik ben een leuke vrouw. En lief. En zorgzaam. En charmant, verleidelijk, aantrekkelijk, passioneel, maar ook gecompliceerd? Niet wanhopig. Dat maakt het misschien lastig. Ik val niet zomaar voor een man. Ik wil dat hij me aankan. Z’n mannetje staat en mij neemt zoals ik ben. Dus af en toe met een korreltje zout als ik moeilijk doe.
Wat zouden we het leuk kunnen hebben! Als een man dat nou eens zou zien.
Maar enfin, ik kom ze niet tegen. Niet op straat, niet in de kroeg of café, want daar kom ik niet. Hele dagen op kantoor en wel super leuk telefonisch contact met m’n klanten. Ik vertelde het pas nog tegen m’n baas. Namelijk dat ik zelf vind, dat ik daar goed in ben. Ik merk het aan het verloop van de gesprekken. Daar put ik energie uit. En er komen opdrachten van, dat is toch ook een leuke bijkomstigheid :-).

Ik ben al best een poosje hier en vooral het bloggen vind ik leuk, hoewel het wel minder is geworden omdat ik mega druk ben.

Heb ik überhaupt wel tijd voor een man?
De mannen die snel willen afspreken, zeg ik af. Ik wil eerst een leuk schriftelijk contact hebben. Ik merk vanzelf of het klikt, want dan blijf ik benieuwd en wil ik dingen delen. Dat gebeurt niet vaak. Natuurlijk geef ik de moed niet op. Er is altijd een kans dat die ene ineens verschijnt. En daar geloof ik in. Ik vertrouw dat datgene geschiedt wat de bedoeling is. Of het hier is of buiten? Dat is nog een verrassing.
Net heb ik geproost op het leven, op m'n kinderen, op gezondheid en op een leuke man.
En wie weet heb ik dan ook een keer een echte Valentijn.
We shall see.

En nu ga ik aardappeltjes bakken en houthakkersburgers (ook van de plus) met broodjes uit de oven en gemengde salade. Inmiddels is het 21.00 uur.

Intussen maak ik het kwart litertje soepel rode plus huiswijn op en wens ik jullie een fijne Valentijn 😘

 


Bekijk mijn profiel op 50plusmatch.be

geplaatst door Paulaa - 157 keer gelezen

beoordeeld 3/5 (2 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van 50plusmatch.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over 50plusmatch - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.be