Naar de homepage
Bekijk de laatste 50 nieuwe en/of ingelogde leden
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact
Bij je zoekprofiel kun je ook snel zoeken naar de laatste 50 nieuwe en/of ingelogde leden. Je kunt ook direct zien wie er vandaag jarig is!
Laatste 50 nieuwe leden bekijken

Netiquette

Op 50plusmatch.be kun je op diverse manieren contact leggen met elkaar. Het kan natuurlijk voorkomen dat je een bericht ontvangt van iemand waar je interesse niet naar uit gaat.

Wel zo aardig om dat deze persoon te laten weten! Dat kan heel makkelijk met de 'geen interesse' link in het profiel van degene die je een bericht gestuurd heeft. Deze persoon weet dan waar hij/zij aan toe is en hoeft niet nodeloos te wachten op een antwoord.

Succesverhaal van een man, 52 jaar

"Ik wil jullie heel erg danken voor de resultaten die jullie site met zich meebrengen. Via jullie kwam ik een heel erg leuke dame tegen waar ik heel graag mijn leven verder wil delen.

Dankzij jullie mag ik dit nog meemaken..."

Lees verder

Voordelen volledig lidmaatschap

Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap

Liever slecht in Nederlands dan 50-plus

"Wie zich zonder of slechts met een gebrekkige kennis van het Nederlands op de Vlaamse arbeidsmarkt begeeft, ondervindt daar zeker nadelen van. Maar die gebrekkige talenkennis is een minder groot nadeel dan 50-plusser te zijn.

Tot deze conclusie komt de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling (VDAB) in een onderzoek naar de mate waarin de kennis van het Nederlands de kansen op werk bepaalt.

Toch doen die Nederlandsonkundigen het daarmee nog altijd beter dan de modale 50-plusser. Ook een arbeidshandicap of het al langer dan twee jaar zonder werk zitten, blijkt de zoektocht naar werk veel sterker te bemoeilijken."

[bron: netto.tijd.be, 12 juni 2008]
50plusmatch.be e-zine is een uitgave van 50plusmatch.be