Naar de homepage
Big Five persoonlijkheids test
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact

Veel mensen vinden het moeilijk om iets over zichzelf te schrijven in het persoonlijke profiel. 50plusmatch helpt je hierbij een handje.

In de ‘Big Five’ persoonlijkheidstest staan 41 korte zinnen die gedrag beschrijven. Je kunt daarbij aanvinken in hoeverre deze beschrijvingen op jou van toepassing zijn. Het resultaat van je test, dat niet wordt opgeslagen en alleen is bedoeld voor jezelf, geeft je een beter inzicht in je persoonlijkheid.

De beschrijving kun je dan weer gebruiken om je profiel aan te scherpen of aan te vullen.
Naar de test


Voordelen volledig lidmaatschap

Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap

Succesverhaal van een man, 63 jaar

"Dank zij jullie site ben ik in contact gekomen met een speciaal iemand. Het is ook door haar dat een einde maak aan mijn lidmaatschap. Ik hoop dat ik eindelijk HET geluk gevonden heb. Dank jullie voor het goede werk."
Lees verder

50-plussers zijn het minst gegeerd op de werkvloer

In samenwerking met het onderzoeksbureau InSites Consulting voerde Vacature een onderzoek uit naar tolerantie op de werkvloer. Zes doelgroepen werden daarbij onder de loep genomen: 50-plussers, allochtonen, buitenlanders, mensen met een handicap, vrouwen en mensen met een homosexuele geaardheid. Vrouwen blijken het populairst; 50-plussers het minst gegeerd

Maar liefst 43 % van de respondenten beweert dat hun bedrijf eerder een 30-plusser zou aanwerven dan een 50-plusser als er zich twee gelijkwaardige kandidaten zouden aandienen. Slechts 4 % meent dat de 50-plusser in het voordeel zou zijn. 53 % meent dat de leeftijd geen verschil zou uitmaken.

Vrouwen blijken veruit het meest geaccepteerd. Volgens 10 % van de respondenten zou hun bedrijf een voorkeur hebben voor een mannelijke werknemer ten opzichte van een vrouwelijke werknemer; 7 % denkt dat hun bedrijf een vrouw zou verkiezen boven een man en volgens 83 % zou het bedrijf zich sekseneutraal opstellen.
[bron: Plus.be 29 september 2008]
50plusmatch.be e-zine is een uitgave van 50plusmatch.be
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM