Naar de homepage
Misses Globe dit jaar een vijftigplusser?
Misses Globe Belgium gaat ook dit jaar weer op zoek naar de mooiste mevrouw van het land. Onder de finalisten bevindt zich ook Els Moris, met haar 57 jaar de deelneemster met de meeste levenservaring. Op 6 juni kennen we de nieuwe opvolgster van ondermeer Daisy Van Cauwenbergh, die het zelfs tot wereldwijde Misses Globe schopte.
Lees verder
[bron: seniorennet.be, 30 maart 2009]


Voordelen volledig lidmaatschap

Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap


Succesverhaal van een man, 60 jaar

quoteMet deze wil ik U laten weten dat ik via '50plusmatch' terug een dame heb leren kennen. Het klikte meteen. Mijn vriendin (55j) en ik (60j) beleven hiermede onze tweede jeugd. Zelfs het woord 'samenwonen' is al vernoemd...quote
Lees verder


Rozige blos geeft je een gezonde look

Wie er gezond en aantrekkelijk wil uitzien, kan maar beter aan de slag met roze blush op zijn wangen. Onderzoek heeft uitgewezen dat een rozige kleur je een gezonde look geeft.

Wetenschappers van de University of St Andrews in Schotland vroegen een groep vrijwilligers, mannen en vrouwen, om digitale foto’s te bewerken op de computer. Ze vroegen hen om de mensen op de foto’s er gezonder uit te laten zien.

Alle vrijwilligers maakten het gezicht van de mensen op de foto’s roder en rozer. Vooral bij vrouwen werden meer roodtinten toegevoegd aan de huidskleur.

Een roze blos op je wangen geeft je een meer gezonde uitstraling, waardoor mensen je ook meer aantrekkelijk gaan vinden. Als je een beetje ‘groenig’ of bleek bent, zullen mensen al snel denken dat je ziek bent.
[bron: Gezondheidsnet.be, 3 april 2009]


50plusmatch.be e-zine is een uitgave van 50plusmatch.be
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM