Naar de homepage
Zoeken en gevonden worden
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact
Op 50plusmatch.be kun je op veel manieren zoeken naar een potentiële partner. Naast de zoekfuncties kun je ook gebruik maken van de link 'wie bezocht mijn profiel' op de ledenpagina.

Op die pagina kun je zien wie er een gekeken hebben naar jouw profiel en/of foto. Dit zijn mensen die nieuwsgierig zijn geweest naar jouw profiel, maar nog geen bericht hebben gestuurd. Wellicht kom je zo leuke mensen tegen die je zelf nog niet had gevonden of raak je bekend met een verrassende activiteit die zij organiseren.

Mocht je overigens zelf niet willen dat andere leden zien dat je hun profiel bekeken hebt, of wanneer je je on-line status wilt verbergen, klik dan op 'anoniem surfen' bij je instellingen.

Tips voor meer kans op een leuke date

Een uitgebreid profiel van jezelf verhoogt je kans op een leuke date. Vul je profiel zo volledig mogelijk in.

Als jouw profiel alleen bestaat uit je nickname en je leeftijd, nodig je andere leden niet uit om je een leuk berichtje te sturen. Vul je profiel dus zo volledig mogelijk in.

Plaats je ook nog eens je foto bij je profiel, dan heb je de beste kans op leuke reacties van andere leden van 50plusmatch.be.

Succesverhaal van een vrouw, 54 jaar

"Ik was nog maar een paar weken lid van plusmatch toen ik bij het bekijken van foto's en profielen ineens een ingeving kreeg om een bepaald iemand een mail te sturen.

Ik kreeg een enthousiaste mail terug ..."

Lees verder

Voordelen volledig lidmaatschap

Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap

Werkgelegenheid stijgt vooral bij vrouwelijke 50-plussers

In het eerste kwartaal van 2008 waren er in België 4,45 miljoen mensen aan het werk. Dat blijkt uit de resultaten voor het eerste kwartaal 2008 van de Enquête Arbeidskrachten van de federale overheidsdienst Economie. In vergelijking met het eerste kwartaal van 2007 groeide de werkgelegenheid met 2,3 procent en dan vooral bij de vrouwelijke 50-plussers.

Groei

Ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar groeide de totale werkende bevolking met 2,3 procent. Bij vrouwen gaat het om een groei van 4,5 procent, terwijl dat bij mannen slechts 0,6 procent was. Opvallend is dat de werkgelegenheid heel sterk toenam bij de vrouwelijke 50-plussers (+9,2 procent). De werkgelegenheid bij mannen van meer dan 50 jaar stabiliseert (-0,2 procent).

[bron: DeMorgen, 16 juli 2008]
50plusmatch.be e-zine is een uitgave van 50plusmatch.be