Home
Dating voor actieve 50-plussers
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

Succes verhalen

Dating bij 50PlusMatch wérkt. Dat blijkt uit de vele reacties die we krijgen van leden die inmiddels hun partner gevonden hebben.

Dit stel vond elkaar bij 50plusmatch

Waarom hebben jullie gekozen voor het internet-daten en hoe kwam je bij 50PlusMatch terecht?

We zijn beide geen uitgangs type's, eerder het huiselijke type vandaar we beide verkozen voor het internet daten en 50plusmatch leek het ideale omdat we beide 50 plussers zijn.

Wat sprak je aan in je partner?

We hebben dagen lang gemaild met elkaar dan uren lang getelefoneerd en dan uiteindelijk "de date”.

Wat ons aansprak is het vlot kunnen praten met elkaar en we zitten verder nogal goed met keuzes die we maken. We zitten op dezelfde golflengte en zijn eerlijk en open tegen elkaar.

Wat mij betreft heb ik verschillende dates gehad maar zonder succes, er zit van alles op 50 plusmatch maar het moet klikken.

Hoe zag de eerste date eruit?

We hebben afgesproken om samen iets te gaan drinken, dan samen een lekker etentje en toen werd het al snel laat.

Heb je een goed advies aan andere internet-daters?

Wat mij betreft het enige dat ik zou zeggen, wees eerlijk en oprecht tegen elkaar en wees voorzichtig.

Wat zijn jullie toekomstplannen?

Dat is voorlopig nog een vraagteken, maar we zien elkaar heel veel bijna dagelijks en we zijn toch bijna 4 maand samen.

Deze mail ontvingen we 1 jaar later!

We zijn jullie nog steeds dankbaar dat we elkaar hebben ontmoet via jullie site. Beide geen uitgangstype's en beide opzoek naar een huiselijke partner waar je alles samen mee doet. Na verschillende date's hebben we elkaar ontmoet, de klik was er vlug en we hebben elkaar snel terug gezien.

Nu één jaar later hebben we beide ons oude stekje verkocht en samen een mooi appartementje gekocht waar we nu al 5 maanden gelukkig en officieel samen wonen. Men vrouw en ik genieten nu van elke dag die we kunnen samen, we zijn nu samen en onafscheidelijk. Overal waar je ons ziet zijn we samen, we beoefen samen dezelfde hobby's, hebben dezelfde interesses.

We zijn gewoon een gelukkig koppel, als er ooit iets is dat we voor jullie kunnen doen aarzel dan niet om het te vragen, want zonder jullie had het NOOIT gelukt..

 

Een gelukkig stel

 

"Deze site heeft voor mij gedaan wat ik ervan verwacht had. Ik heb een partner gevonden voor het leven. Bedankt voor jullie service. Ik schrijf mij uit als een tevreden klant."

 

Reactie van een man, 62

 

"Wij hebben gekozen voor 50plus omdat ik slechte ervaringen had met een andere dating site. Ik zag een advertentie op fb en dacht waarom probeer ik het niet eens via 50 plus, en geef het nog éen kans. Ik was online daten niet gewoon, en dacht dit is niks voor mij, maar aangezien ik geen uitgaanstype ben hoe geraak ik aqn edn partner. Dus trok ik mijn stoute schoenen aan en schreef me in. De volgende dagen kreeg ik veel reactie, maar over één had ik overgekeken. Na enkele dagen zag ik het bericht en las het. We hadden zoveel gemeenschappelijke interesses dat ik op het bericht heb geantwoord en me heb verontschuldigd dat ik niet had geantwoord. Zijn profiel was volledig ingevuld en met foto. We hebben dan een afspraakje gemaakt om eens iets te gaan drinken, en vooraleer we het wisten zaten we op dat terasje al 7 uur te kletsen. De tijd vloog voorbij. Bij het afscheid nemen voelde we beiden dat het hier niet kon en mocht stoppen, en maakte een nieuwe afspraak. Sindsdien zijn we een koppel, en enorm gelukkig. Dikwijls vragen we ons af hoe het mogelijk is dat we elkaar gevonden hebben, want had ik mij niet geëxuseert omdat ik zijn bericht niet had gelezen was de liefde van mijn leven mij ontsnapt.
Dus raad ik aan vul een volledig profiel in, en antwoord op een bericht, want wie weet zit de ware er tussen.
Ik wil 50plus bedanken want zij liggen aan de basis van ons geluk, en het lidgeld is niets in vergelijking met wat wij hebben gekregen. Geluk RESPECT voor elkaar en VERTROUWEN.
Een lieve partner voor het leven.

Mvg 1505 en Jpg"

 

Reactie van een vrouw+man, 60 + 63

 

"Ik heb mijn partner hier gevonden en voel me super gelukkig."

 

Reactie van een man, 62

 

"Dank zij jullie heb ik de man van mijn leven gevonden.
"

 

Reactie van een vrouw, 53

 

"Ik heb inderdaad een partner gevonden op uw site. Het kan. Met een beetje geluk natuurlijk. Hartelijk dank"

 

Reactie van een man, 63

 " Waarom hebben jullie gekozen voor het internet-daten en hoe kwam je bij 50plusmatch terecht?
Ik koos voor 50plus omdat ik eerder al op een andere site was ingeschreven waar ik heel vaak werd benaderd door heel jonge mannen en dat interesseert me helemaal niet.

Ik koos voor internet-daten omdat na jaren alleen zijn het duidelijk werd dat 'hij' niet zo maar voor mijn voeten kwam lopen, ook al bleef ik niet stilletjes in mijn zetel zitten wachten en kwam ik regelmatig buiten.


2) Wat sprak je aan in je partner?

In de eerste plaats sprak zijn stijl van schrijven mij enorm aan. Het was ook één van de weinige persoonlijke berichtjes die ik ontving. Toen ik zijn profiel las leek het of hij het voor mij had geschreven. Ik zag onmiddellijk overeenkomsten met wat ik in een partner zocht. Ik antwoordde en de bal ging aan het rollen...


3) Zijn er veel dates er aan voorafgegaan of was het meteen raak?

Ik heb over de drie, vier jaar dat ik ingeschreven was bij 50plusmatch nog twee eerdere dates gehad. Het was echter wel al twee en drie jaar geleden. Bij deze contacten was het voor mij van in de eerste minuten duidelijk dat wij niet op de zelfde golflengte zaten.


4) Hoe zag de eerste date eruit?

Op onze eerste date hadden we afgesproken in een park om af te toetsen hoe het persoonlijke contact verliep. We hadden echter al heel wat gechat met elkaar en dat verliep echt heel vlot, maar we waren in volle spanning of dit in levende lijve ook zo zou zijn. Na een tijdje praten op een bankje aan een vijver, hebben we beslist om nog iets gaan drinken. We hebben die avond uren gepraat. Het was heel aangenaam.


5) Heb je een goed advies aan andere internet-daters?

Mijn advies aan andere internet-daters : volg je buikgevoel, forceer niets


6) Wat zijn jullie toekomstplannen?

Wij zijn elkaar nog volop aan het leren kennen en ontdekken en doen dit stap per stap, wij willen niets overhaasten en hopen dat dit avontuur ons samen nog heel veel mooie momenten bezorgt. We hebben beiden onze bagage uit het verleden mee te sleuren en willen daarvoor niets overhaasten. "

 

Reactie van een vrouw, 54

 

"Bedankt ,ik heb hier iemand gevonden ,en wens niet langer gebruik te maken van uw dating ,dank zij jullie heb ik iemand gevonden ,doe zo voort ,om andere mensen ook aan iemand te helpen.
"

 

Reactie van een man, 69

 

"Mijn 1e date viel tegen,ik heb er 5 gehad,ik had een relatie opgebouwd die ik niet wilde,het was een lat-relatie,en ik zocht werkelijk iemand om ons leven samen te delen en samen te wonen.Ik heb intussen de vrouw gevonden waar ik nu 6 weken mee samenwoon,en het gaat perfekt,en naar mijn bescheiden oordeel zal het ook zo blijven.Ons toekomstplannen zijn duidelijk samen een gezin stichten zolang wij nog mogen leven.Wij danken samen 50plus die ons ernorm heeft geholpen om uit ons isolement te geraken.

Wat ik wil meegeven aan degene die op 50plus aktief zijn,wees voorzichtig---eerlijk zijn tegen jezelf en tegen anderen,respeceert de morele waarden van het leven.Geen leugens correkt zijn tegenover de anderen."

 

Reactie van een man, 73

 

"Het is een topsite. Ik heb via jullie iemand ontmoet."

 

Reactie van een man, 58

 

"Ik heb gevonden wat ik zocht ;-)"

 

Reactie van een man, 62

 

"Na een paar "niet geslaagde" contacten heb ik uiteindelijk iemand ontmoet die echt bij me past. Blijkbaar werkt(e) dit ook in de omgekeerde richting en leven we na een paar maand definitief onder één dak. Schitterend stap in ons leven. Jullie site was meer dan de hefboom tot ons geluk. Thanks !!"

 

Reactie van een man, 51

 

"Had nooit gedacht dat ik zo snel iemand zou vinden..........."

 

Reactie van een man, 60

 

"Ik heb mijn partner gevonden dankzij jullie site en veel vlugger dan verwacht . Dit had ik nooit durven dromen. Alvast bedankt bij deze schrijf ik mij uit. "

 

Reactie van een man, 51

 " Ik heb mijn ventje gevonden, het klikt. "

 

Reactie van een vrouw, 59

 

"Na verschillenden jaren alleen te zijn vond ik de tijd rijp om een ommezwaai te maken in mijn leven en op de een of andere manier een partner te zoeken.
Maar hoe?
Op Facebook kwam ik in aanraking met jullie datingsite en het sprak me wel aan omdat ik dan sowieso te maken zou krijgen met leeftijdsgenoten of ouder...
Ik schreef me dus in...
Niet wetende dat het zo een succes zou worden en ik vlot de kans kreeg om keuzes te maken wat het best bij mij zou passen.
En ja...mijn eerste keuze viel...we hebben even gechat...afspraak gemaakt ...een volgende...maar al vlug konden we elkaar niet missen en spraken we vaker af...we matchen helemaal...we staan er zelf verwonderd van en vragen ons af hoe het allemaal kan...maar we zijn er heel blij mee ...en genieten ondertussen van elkaar en hopelijk nog voor heel lang!
Alvast onze hartelijke dank aan jullie die dit voor ons allemaal mogelijk maakten!!"

 

Reactie van een vrouw, 53

 

"Ik wens jullie te bedanken want ik heb een fijne relatie. Ik heb hem via jullie leren kennen en zijn een koppel sedert 9 januari. Van harte bedankt ... heel fel aan te bevelen jullie site."

 

Reactie van een vrouw, 51

 

"Ik wist niet dat het kon, en meeste dromen zijn bedrog, maar toch .. via jullie site heb ik onlangs mijn partner gevonden. Dankjewel.
"

 

Reactie van een vrouw, 60

 

"Ik zou me willen uitschrijven daar ik de vrouw gevonden heb die ik zocht.
"

 

Reactie van een man, 57

 

"Ik koos voor internet-daten omdat ik helemaal geen uitgaanstype ben, en dus weinig ontmoetingskansen had.
Carine is eenvoudig, meelevend (de situatie met mijn broer is geen enkel probleem, integendeel), en zeker leuk om te zien: geen modepop of miss Belgie, maar met een schoonheid die uiterlijk maar ook innerlijk straalt.
Ik heb verschillende dates gehad, maar steeds was er ergens een hinderpaal die mijn poging tot een relatiestart belette.
De eerste date was bij mij thuis. Zij wou me kost wat kost zelf komen bezoeken, en alles ging de goede richting uit. Door een afschuwelijk misverstand wou ze plots niet meer van mij weten...
Voor alle internet-daters: 1)Wees eerlijk in je profiel, geef ook je minder goede kwaliteiten op. Zij die echt om je geeft, heeft zelf ook gebreken en kan met de jouwe leven. 2)Wees geduldig, de ware komt soms onverwachts, het kan ook nog zelfs na het betaalde lidmaatschap plots raak zijn. 3)Eis geen buitengewone schoonheid, iemand die leuk is om te zien en een innerlijke schoonheid bezit, kan een schat voor jou betekenen.
Het is onze bedoeling een fijne lat-relatie te starten, waarbij mekaar liefhebben, steunen en helpen centraal staan. Af en toe een klein meningsverschil kan optreden, maar zal misschien leiden tot een nog hechtere band nadat het euvel opgelost is.
Beste redactie, enorm bedankt voor jullie werk. Hopelijk maak je nog vele harten gelukkig door ze samen te brengen via 50+match...
"

 

Reactie van een man, 61

 

"Van harte dank voor de uitstekende begeleiding en voorstellen bij het zoeken naar een partner. De herfst heeft nog vele mooie dagen, en in de herfst van mijn lidmaatschap heb ik mijn geliefde partner dan toch nog gevonden. Wij, W en C, zijn zeer gelukkig en wensen alle nog zoekende leden hetzelfde geluk toe. Aan de redactie, ook in naam van hen die vergeten jullie te danken, van harte proficiat voor hetgeen jullie doen voor de eenzame harten."

 

Reactie van een man, 61

 

"Ik heb hier een lieve man gevonden. We gaan ervoor. Veel succes met de datingsite. Geduld wordt beloond."

 

Reactie van een vrouw, 52

 "Ik heb dankzij 50plusmatch het vrouwtje van mijn leven gevonden. We zijn beide gelukkig en hopen 50plusmatch nooit meer nodig te hebben in ons verdere leven.
De investering in 50plusmatch was mijn beste belegging ooit met de hoogst denkbare rente."

 

Reactie van een man, 59

 

" Ja ik heb mijn vriendin gevonden via jullie contactsite en hiervoor wil ik jullie dan ook oprecht bedanken.
Het is een goede gebruiksvriendelijke contactsite en helemaal niet duur. Daarom heb ik het ook reeds aan vrienden aanbevolen.
Mijn huidige relatie is nog aftasten en misschien zien jullie mij nog terug, maar ik ben reeds 5 maanden onzichtbaar en wens hierbij uit te schrijven.

Nog het allerbeste voor 50plusmatch en zijn beheerders."

 

Reactie van een man, 59

 

"Het voorbije jaar heb ik veel gebruik gemaakt van jullie site tot ik 5 maand geleden mijn vriendin vond.
Ik vind het een goede site en heb het reeds bij vrienden aanbevolen.Er zijn veel leden,het is gebruiksvriendelijk,en niet duur en vooral, het is een betrouwbare site die geen misbruik maakt.

Hierbij wens ik jullie dan ook echt het beste toe."

 

Reactie van een man, 59

 

"Aangezien ik een partner gevonden heb via uw site wens ik mij voorlopig uit te schrijven ik heb gisteren mijn eerste date gehad met haar en da klikte meteen ben dan ook zeer gelukkig en zij ook ik zal zeker deze site aanbevelen aan mensen die ook een partner zoeken."

 

Reactie van een man, 61

 

"Ik heb een heel fijne partner gevonden dank zij jullie."

 

Reactie van een vrouw, 62

 

"Dank je wel voor deze site, ik heb er de liefste vrouw van de site (en de hele wereld) gevonden. Sorry maar nu heb ik jullie niet meer nodig."

 

Reactie van een vrouw, 53

 

" Ik heb een fantastische man ontmoet, dankzij 50PlusMatch. We zijn samen begonnen aan een nieuw verhaal. Dank u !"

 

Reactie van een vrouw, 54

 

"Na amper een maand al een uitstekende match gevonden. Lijkt zelfs de ware te zijn! Heeft in elk geval alles om uit te groeien tot een mooie relatie. 55 en terug vlinders in je buik die je nooit meer voor mogelijk had gehouden, FANTASTISCH.

Hartelijk dank aan het lot en jullie website!"

 

Reactie van een man, 55

 "Zeer tevreden over de werking van deze site, heb mijn mach gevonden!"

 

Reactie van een vrouw, 63

 

"Toen ik een tweetal maanden geleden naar mijn date reed, had ik niet veel hoop. Ik was het internetdaten ook wat beu. De man in kwestie ook. Maar het bleek wonderwel te klikken. Die eerste avond hebben we gepraat tot de uitbater van het café wilde sluiten, een stuk na middernacht. Algauw ontdekten we steeds meer raakpunten en besloten we voor een relatie te gaan. Elke week wordt onze liefde intenser. Het is zo fijn om iemand te hebben waar je lief en leed mee kan delen, opgenomen te worden in een nieuwe familie en nieuwe vrienden te leren kennen, samen met je liefste."

 

Reactie van een vrouw, 59

 

"Ik heb tot mijn grote vreugde de vrouw van mijn leven gevonden, dankzij jullie site. Hartelijk dank daarvoor.
"

 

Reactie van een man, 64

 

"D. en ik hebben dadelijk belangstelling in elkaar gesteld. We hebben elkaar 9 dagen later ontmoet en konden meteen aanvoelen dat we een klik hadden en ik was heel bang dat hij geen belang ik me stelde, maar het tegendeel was waar. Een koppeltje was en is gevormd. We zijn echt dolgelukkig, zijn weer een verliefd jong paar en blijven onze relatie versterken en blijven van onze liefde genieten. Nooit had ik gedacht dat ik zo gelukkig zou worden en blijven!!! Dank je..."

 

Reactie van een vrouw, 59

 

"Ik laat jullie weten dat ik via jullie site een fantastische partner heb ontmoet en we nu al een relatie hebben van 5 maanden dus wil ik me uitschrijven op jullie site. Bedankt !!!"

 

Reactie van een vrouw, 62

 

"Ik heb een vriendin gevonden, dank voor uw hulp.
"

 

Reactie van een man, 65

 

"Ik heb een nieuwe relatie via de site."

 

Reactie van een man, 54

 

"Ik wil mij uitschrijven, heb al iemand! "

 

Reactie van een man, 55

 "Heb gewoon geantwoord op een leuk uitziende vrouw, die volgens mij voor mij te hoog gegrepen was. Maar blijkbaar was ze toch enthousiast over mijn profiel.

Ze had reeds twee mislukte dates gehad via deze site en was dus ook minder hoopvol.
Maar tussen ons was er duidelijk een wederzijds respect wat ons overtuigde om zeker verder met elkaar om te gaan.

Inmiddels hebben we elkaar toch al een 10 tal keer ontmoet tijdens de eerste maand wat er op duidt dat er zeker meer dan vriendschap tussen ons aan het open bloeien is.

Dus toi, toi, toi voor de toekomst hoop ik."

 

Reactie van een man, 58

 

"Raar maar waar na 2 dagen al de match gevonden en het klikt geweldig goed, zondag eerste ontmoeting, spannend. Ben blij dat ik deze stap had gezet om mij in te schrijven op jullie site. Bedankt."

 

Reactie van een vrouw, 53

 

"Ben heel gelukkig omdat ik kan melden dat ik een geschikte partner gevonden heb, een schat van een dame die me opnieuw doet "leven"."

 

Reactie van een man, 71

 

"Ik ben gelukkig met een man bij jullie gevonden. Ik voel me gelukkig! Bedankt."

 

Reactie van een vrouw, 61

 

"Ik heb via deze site de liefde van men leven gevonden ."

 

Reactie van een vrouw, 54

 

"het is begonnen bij de chat,en zo ben ik in een zeer en teervol gesprek beland met een fantastische vrouw,in de middag hebben wij een chat gehad van enkele uurtjes en hebben dat in de avond nog eens overgedaan,we hebben er een goed gevoel aan overgehouden met als gevolg een date de dag nadien,hier is de band nog sterker geworden en zijn er liefdegevoelens vrijgekomen van beide partijen.ik hoop dat dit tot in het oneindige mag blijven duren. een zeer verliefde jongen"

 

Reactie van een man, 56

 

"Na een paar reacties van de lieve man vond hij mijn foto's en mijn profiel mooi.Het was wederkering van mijn kant en ja we hebben een paar ontmoetingen geplanned en zie we gaan er voor en hopen dat het mag blijven duren.
"

 

Reactie van een vrouw, 68

 

"Ik heb een tijd gebruikt gemaakt van de mogelijkheden van 50plusmatch. Daardoor heb ik sinds ruime tijd een fantastische partner ontmoet, het gaat héél goed met ons. "

 

Reactie van een man, 57

 "Ik ben jullie zeer dankbaar omdat ik via 50plusmatch mijn lieve partner heb gevonden."

 

Reactie van een man, 64

 

"Onmiddellijk mijn soulmate gevonden, nooit verwacht !"

 

Reactie van een vrouw, 57

 

"Ik heb een lieve man ontmoet, dus wil ik me uitschrijven bij 50plusmatch.be
Dank je wel voor al jullie moeite!"

 

Reactie van een vrouw, 59

 

"Txs!! Doel bereikt! Geweldig! "

 

Reactie van een man, 63

 

"Dolgelukkig dat wij na 5 maanden een fantastische relatie hebben uitgebouwd!
Dankjewel allemaal bij 50plusmatch! Ik wens iedereen een even droomvervullende relatie als de onze nu, van harte. "

 

Reactie van een man, 59

 

" Op mijn facebook was er een iets verschenen omtrent 50plusmatch.be Ik dacht waarom niet. De eerste dag reacties gekregen , waarvan 1 reactie waar ik echt iets mee wou doen. Ondertussen hebben we mekaar ontmoet en hopen we verder constructief en op een goeie basis een mooie relatie te kunnen uitbouwen. Dank u wel , na TWOO, ELITE DATING was ik dat internet gedoe beu , maar uiteindelijk is het goed gekomen. "

 

Reactie van een vrouw, 52

 

"Willen jullie me nu uitschrijven? Ik heb mijn maatje al gevonden. Bedankt dat jullie er waren.
"

 

Reactie van een man, 73

 

"Heel soms heb je een gevoel dat ja al na het eerste berichtje de ware gevonden hebt.

Tijdens het chatten wordt dat gevoel alleen nog maar versterkt en leef je nerveus toe naar de eerste kennismaking.

De eerste date bevestigd dan alleen nog maar wat je eigenlijk al weet en voelt. Dan weet je heel zeker dat echte liefde nog bestaat en geweldig aanvoelt. Dan heb je de pot met goud aan het einde van de regenboog gevonden.

Na een eerste, fantastisch en romantisch, weekend samen, waarin vlinders een grote rol speelden (en nog alle dagen spelen), wil je eigenlijk nooit meer anders.

Wij zijn beiden zo gelukkig en hebben samen afgesproken dit gevoel de rest van ons leven te delen.

Wij willen jullie dan ook bedanken dat we elkaar (en de ware liefde) via deze site elkaar ontdekt hebben.
Erna en Andre"

 

Reactie van een vrouw + Man, 55 + 55

 "Ik ben dolgelukkig heb terug vlinders in mijn buik ,we zien het allebei zeer goed zitten en zijn allebei terug verliefd.
"

 

Reactie van een man, 52

 

"Beste mensen, mag ik jullie vragen om mij uit te schrijven. Reden ? Ik kan jullie zeggen ik heb een vrouwtje gevonden waar ik geluk mag hebben voor jaren lang. "

 

Reactie van een man, 58

 

"Hartelijk dank voor jullie hulp bij het vinden met mijn nieuwe levensweg.
Door een gedwongen scheiding stond ik er weer alleen voor, maar dankzij jullie website heb ik op slechts één maand tijd zoveel reacties ontvangen dat ik hiermee aan de slag kan om mijn vrienden kring terug uit te breiden en wie weet zit hier mijn toekomstige levensmaatje tussen, de tijd is onze bondgenoot, want die moet je toch nemen om elkaar nog beter te leren kennen, niets overhaasten.

Op een maand tijd meer dan 2500 bezoekers en meer dan 300 berichtjes reacties is niet niks, ik ben ook voluit gegaan en heb iedereen netjes geantwoord, en nu is het toetsen wie er mij die chemie bezorgd, soms heeft dat tijd nodig.... soms is het vanaf dag één raak, maar ik heb nog niet iedereen die ik hier heb leren kennen ontmoet of een date gehad, zoveel mensen kun je niet ineens even mee daten, we hebben ook onze fulltime job nog.

Maar ik ga ervoor en sta er open voor indien het toch niets zou worden weet ik jullie terug te vinden, zeker weten. Hartelijk dank. "

 

Reactie van een vrouw, 54

 

"Dankjewel voor jullie site.Ik heb de juiste partner gevonden!
"

 

Reactie van een vrouw, 55

 

"Dank je wel goede site erg commutatief, heb alle respect ook voor de partner die ik gevonden heb dus het kan toch lukken courage voor elk van jullie!
"

 

Reactie van een vrouw, 53

 

"Dank je wel, via 50 plus heb ik een lieve vriend gevonden, dus wil ik me uitschrijven !
"

 

Reactie van een vrouw, 59

 

"Ik heb hier op de site iemand leren kennen waarmee ik verder wil. Hiervoor bedankt :-)
Ik sta er wel op dat mijn profiel volledig wordt verwijderd van de site.
"

 

Reactie van een vrouw, 56

 

"Bij deze hartelijk dank was n leuke ervaring heb wel zelf iemand gevonden. wel vrienden overgehouden aan deze. Indien niet oké kom ik later zeker terug. "

 

Reactie van een vrouw, 53

 "Waarom hebben jullie gekozen voor het internet-daten en hoe kwam je bij 50plusmatch terecht?
via seniorennet, via google

Wat sprak je aan in je partner?
- het eerste bericht
- de foto

Zijn er veel dates er aan voorafgegaan of was het meteen raak?
meteen raak

Hoe zag de eerste date eruit?
een bevestiging van vooraf gaande berichten en telefonisch contact

Heb je een goed advies aan andere internet-daters?
eerlijk zijn en zeggen waar het op staat

Wat zijn jullie toekomstplannen?
we denken aan trouwen"

 

Reactie van een man, 65

 

"Na 5 weken op 50plusmatch bij de 4de date prachtige dame ontmoet waarmee we aan een nieuwe fase in ons leven beginnen ."

 

Reactie van een man, 57

 

"Waarom hebben jullie gekozen voor het internet-daten en hoe kwam je bij 50plusmatch terecht?

Internet dating laat toe een aantal matching singles te ontmoeten. Wachten op de "toevallige ontmoeting".... is zoals hopen op een lottowinst zonder deelname...
De voornaamste reden voor onze keuze van de site 50+match ligt voor ons in jullie zeer specifiek concept ... het ontmoeten van singles met de minimum leeftijd ad 50 j. op een Belgische site.

Wat sprak je aan in je partner?

Haar zeer charmant voorkomen, haar zéér grote eerlijkheid en intellectuele bagage, haar levensvisie en spontaniteit , waren de voornaamste pijlen op de boog van amor.

Zijn er veel dates er aan voorafgegaan of was het meteen raak?

Het was .."bijna".... meteen raak. Een zéér zorgvuldige selectie op basis van het door de site ontworpen standaardprofiel en matchinggegevens, resulteerde in het gebeuren dat voor mij, Jannick, amper na 3 dates, de ware opdook... bij mijn partner, Bloem17, was het ” instant love” van bij de eerste date.

Hoe zag de eerste date eruit?
.
Een zéér open, zéér eerlijk en diepgaand gesprek... love at first sight from both sides... gevolgd door een zééééér romantisch uitgebreid diner van twee geliefden die vooral perfect weten wat ze willen en bovendien ook de absolute overtuiging hebben dit voor 100% in elkaar te vinden... wat kan een mens nog meer verlangen...?

Heb je een goed advies aan andere internet-daters?

Je moet er niet in overdrijven, maar toch zeer realistisch zijn met de ogen wijd open. Begin aan geen dating wanneer je als weduwe/weduwnaar je rouw nog niet geheel hebt verwerkt en vergelijk je potentiële nieuwe partner niet met de overleden vorige....dat is manifest oneerlijk, elke mens is uniek.
Echtgescheiden betekent in het andere geval dat je effectief vrij bent en dus NIET “in echtscheiding”...

De wereld bestaat niet alleen uit rozengeur en maneschijn, vaak het tegendeel.

Wees a.u.b.vooral jezelf.... probeer niet jezelf te "verkopen"... niemand is koopwaar, maar een niet perfecte mens met goede en minder goede kanten.... je toekomstige partner heeft gewoon het recht exact te weten wie en wat je bent.... en vooral... "eerlijkheid" duurt niet alleen het langst, maar is tevens het absoluut enige fundament waarop je een hechte en liefdevolle relatie kan bouwen.... én vooral behouden.
Aan hen die in de waan verkeren dat ze met een fake/onjuist profiel een echte liefde zullen vinden, sorry... je verspilt in de eerste instantie je eigen tijd, die van de andere... en bent uiteindelijk zelf het grootste slachtoffer van je eigen leugens en/of intrige... immers : "love is no game, unless....just for dummies" .

Wat zijn jullie toekomstplannen?

Op korte termijn samenwonen, samenleven en er degelijk zijn voor je partner in goede en slechte dagen...dus : samen gelukkig oud worden.

Voilà Eva, dit was mijn zeer eerlijk antwoord....en ...succes gewenst aan alle andere leden op jullie 50+match site !
In overleg... en ... vriendelijke, maar ook dankbare groeten,
B. en J."

 

Reactie van een man, 67

 

"Ik heb dankzij 50plusmatch een lieve man leren kennen waarmee het volledig klikt.
Ik wens alle leden veel succes en even veel geluk."

 

Reactie van een vrouw, 66

 

"Ik heb dankzij 50plus match een lieve dame ontmoet die ik nu mijn vriendin noemen mag.
Ik dank 50plusmatch voor de geboden kansen en wens alle leden even veel geluk en succes bij uw site."

 

Reactie van een man, 63

 

"Bij deze wil ik jullie van harte danken!!! Via jullie site heb ik mijn ware gevonden!! Daarom wil ik mij uitschrijven, zodat ik geen mails meer ontvang daar ik niet meer geīnteresseerd ben.
"

 

Reactie van een vrouw, 54

 

"Hoe heb ik mijn nieuwe liefde ontmoet? Ik heb de foto aangedrukt die mij beviel en de vraag gesteld om kennis te maken. Waarop ik een e-mail kreeg of de vrouw was die hij kende van 50 jaar geleden in ons geboortedorp, daar hij mijn naam altijd had onthouden.

Ik stuurde vol ongeloof een antwoord terug dat ik die naam niet meer kende.

We zijn beginnen skypen en veel praten en verleden week 16/02/ hebben wij elkaar opgezocht en voilà sedertdien alle dagen samen.

Het is ongelooflijk hoe wij ons voelen, heel gelukkig.

Wist niet dat er nog zoveel liefde bestond."

 

Reactie van een vrouw, 68

 

"Het spijt mij maar ik heb een partner en ga binnen kort trouwen.
Ik dank 50plus voor zijn diensten en wens jullie verder veel plezier."

 

Reactie van een man, 75

 "Hoe ik mijn partner gevonden heb?
Alhoewel zijn geschreven profiel mij niet 100% overtuigde, ben ik toch ingegaan op zijn vraag naar een afspraak omdat zijn inleidende zin "Ik zag je hier voorbij stormen" doelend op de profielfoto van mij op mijn paard, mij aansprak. Doordat ik inderdaad ook van hier naar daar vlieg (storm) door mijn sportieve job, had ik ook het gevoel dat hij mij al aanvoelde en dat leuk vond etc etc..."

 

Reactie van een vrouw, 58

 

"Heb de man van mijn leven ontmoet !!!!
Prachtige datingsite, eerlijk , oprecht en heel duidelijk ...
Dankjewel !!!!"

 

Reactie van een vrouw, 56

 

"Het is nog allemaal een pril begin maar zie ze heel graag . Bij deze ook mijn dank voor deze site ."

 

Reactie van een man, 61

 

"Ik wil mijn profiel laten verwijderen omdat ik ondertussen de ware liefde gevonden heb."

 

Reactie van een vrouw, 67

 

"Ik wil mijn profiel laten verwijderen omdat ik ondertussen de ware liefde gevonden heb."

 

Reactie van een vrouw, 67

 

"Ik ben na één jaar zoeken bij de juiste dame terecht gekomen, waar het enorm goed mee klikt, uit ervaring weet ik het moet van twee kanten komen, en bij ons is het een perfecte match. Heb er altijd geloofd hier iemand te vinden, want ik vind het eerlijk gezegd de beste site die er is.

Heb bij zoeken ook tegenslagen gekend, maar heb de liefde weer gevonden, sorry wij hebben elkaars LIEFDE gevonden.

Ik dank jullie uiteraard, VAN HARTE."

 

Reactie van een man, 64

 

"Ik heb intussen iemand gevonden. Bedankt voor alles."

 

Reactie van een man, 67

 

"Niet gelovend dat je via jullie dating site iemand kan ontmoeten die je de beroering geeft.
moet ik toch bevestigen dat dit mijn leven heeft veranderd.

Zo heb ik S. die pas was ingeschreven aangeklikt.
Wij zijn niet meer gestopt met chatten en de eerste ontmoeting volgde dan ook zeer vlug. Opmerkelijk is dat zelfs op onze leeftijd de liefde warmer en intenser is dan ik had durven dromen.

S. en ik zijn jullie dan ook dankbaar voor de duw in onze rug.
Veel lieve groetje uit Limburg en Oost- Vlaanderen. "

 

Reactie van een man, 57

 "Dank. Via uw site grote liefde gevonden !
Goed werkende site. Dank."

 

Reactie van een man, 60

 

"Na anderhalf jaar aanwezig geweest te zijn op deze site, heb ik het geluk gehad om iemand te leren kennen. Momenteel zijn we 1 maand samen en we voelen ons beiden héél gelukkig. We zijn zelfs reeds onafscheidbaar.
Bedankt 50plusmatch.be en aan al diegenen die dit geluk nog niet hadden...... op ieder potje past een dekseltje! Vroeg of laat ontmoet je wel iemand die aan al je verwachtingen voldoet. Good luck!"

 

Reactie van een vrouw, 59

 

"I found my love on your site, and what a wonderful man I found. Thank you so much, your are great."

 

Reactie van een vrouw, 51

 

"Ik ga de site verlaten, maar met goed nieuws, heb een lieve partner leren kennen via deze site , het voelt ongelooflijk goed aan. "

 

Reactie van een man, 61

 

"Via jullie site heb ik de man van mijn dromen ontmoet."

 

Reactie van een vrouw, 61

 

"Ik heb hier gelukkig iemand super gevonden, dank je datingsite."

 

Reactie van een vrouw, 51

 

"Ik ben heel tevreden over de site en vooral over de gebruiksvriendelijkheid ervan.

Echt super ! en ik heb iemand gevonden langs deze weg dus wij zijn heel blij :)

Dank U wel !"

 

Reactie van een vrouw, 50

 

"Ik dank jullie zeer hartelijk voor het mooie werk dat jullie leveren voor 50 plus. IK ben u zeer dankbaar, via jullie heb ik een voor mij lieve goede vrouw gevonden waarmee ik echt gelukkig wil worden. Hartelijk dank en nog veel succes met jullie site."

 

Reactie van een man, 67

 "Bedankt !! Dank zij 50plusmatch heb ik de man van mijn leven gevonden."

 

Reactie van een vrouw, 59

 

"Ik wist niet dat er een zulk fantastisch man rondliep op deze aarde. En dat ik hem dan nog mocht ontmoeten! Mijn leven was een aaneenschakeling van tegenslagen, ik werd belogen en bedrogen maar met deze schattige, lieve, eerlijke man is dit uitgesloten!!
Dank je 50plusmatch!"

 

Reactie van een vrouw, 66

 

"Ik heb een partner gevonden via 50plusmatch, alles is nog pril maar we geven dit een kans. En anders maken we terug een profiel aan, hopelijjk niet."

 

Reactie van een man, 55

 

"Waarschijnlijk is de kennismaking met mijn nieuwe partner verlopen zoals het meestal wel zal gaan. Eerst contact via mail, dan samen een (of waren het er drie) koffietjes gaan drinken. Het klikte eigenlijk van de eerste moment.

Voor de kerstdagen waren de plannen al gemaakt maar nieuwjaarsdag zullen we samen met de kinderen doorbrengen. Wil je de andere heren op de site verwittigen dat ik, spijtig voor hen, de “hoofdprijs” van de 50+ heb weggekaapt!"

 

Reactie van een man, 68

 

"Bedankt voor de goede werking van jullie site. Ik heb hier een leuke partner gevonden."

 

Reactie van een man, 55

 

"Ik ben zeker te vrede met deze site maar heb een vrouw gevonden en zou liever geen berichten meer krijgen van deze site."

 

Reactie van een man, 55

 

"Bedankt, ik ben super gelukkig met mijn nieuwe partner."

 

Reactie van een vrouw, 57

 

"Ik heb mij uit geschreven en heb een vriendin gevonden dank zij jullie dank u wel.
"

 

Reactie van een man, 75

 "Ik heb mijn zoektocht naar een nieuwe partner succesvol afgerond. Ik dank de site ook voor de geboden hulp door iedere dag nieuwe kandidaten voor te stellen."

 

Reactie van een man, 53

 

"Ik heb een persoon leren kennen die volledig "matched". Bedankt."

 

Reactie van een man, 64

 

"Ik ben jullie dankbaar heb in korte tijd iemand gevonden."

 

Reactie van een man, 75

 

" I found the wife of my live & I sta stapelzot van haar! :-)"

 

Reactie van een man, 53

 

"Heb een hele lieve man ontmoet op 50plusmach. Liefde kent geen leeftijd."

 

Reactie van een vrouw, 60

 

"Ik ben zeer tevreden van jullie goede site, fijn dat dit bestaat voor mensen die via deze weg elkaar kunnen ontmoeten. "

 

Reactie van een man, 61

 

"Heel eenvoudig, iemand uit de omgeving zocht een partner en ik ook. Via 50 plus legden we contact en dat lukte. Hopelijk houdt het goed stand.
"

 

Reactie van een man, 67

 

"Ik heb intussen reeds enkele maanden een relatie via uw website, waarvoor ik u dank, en wil niet langer voorkomen op uw website."

 

Reactie van een vrouw, 67

 "Ik ben meer dan 1000x bekeken op iets meer dan 3 maanden en heb hier nu een geweldige dame gevonden."

 

Reactie van een man, 58

 

"Leuke match gevonden dankzij jullie."

 

Reactie van een vrouw, 51

 

"Een onverwacht en onverhoopt succesverhaal kan je het wel noemen.
Ik ben een kleine drie maanden op jullie site geweest en moet eerlijk toegeven slechts een tiental interesseberichtjes gestuurd
Hierop kreeg ik vaak geen reactie, ook niet ‘geen interesse’.
Ik heb er wel een punt van gemaakt om telkens minstens te reageren wanneer iemand interesse betoonde, vaak ook met een persoonlijk bericht.

Zo rond pinksterweekend kreeg ik een ‘interesse’ bericht van een dame van wie ik het voorgestelde profiel ook interessant vond bij een eerdere raadpleging.
Lucky me dat zij me voor was ! Ik wou haar dat weekend ook een ‘interesse bericht’ sturen.

Ik heb dan gereageerd op haar ‘interesse’ bericht (bleek dat zij een gratis lid is) en zo zijn we bijna een ganse week over een weer aan het mailen geweest, via de mogelijkheden van de site.

Tegen onze eerste afspraak hadden we reeds onze GSM nummers gedeeld zodat we mekaars stem ook eens konden horen. Dit viel nog steeds in de smaak.
De zaterdag na pinksterweekend hadden we dan een eerste afspraak.
Wel wat zenuwachtig, maar na het aperitief was het emo-ijs redelijk snel gesmolten en hadden we een gezellige avond.

Ik had met haar afgesproken om enkele voorstellen te formuleren, zodat we de week nadien in de weekend nog eens konden afspreken. Hierop reageerde zij positief – en zo kwam het dat we het voorbije weekend zowel zaterdag en zondag op stap zijn geweest.

Cupido is ons gunstig gezind geweest – we kijken nu samen een mooie toekomst tegemoet.

Ziehier het verhaal van mijn/onze ervaring. Uit respect voor de dame in kwestie, kan ik geen verder info verstrekken – wel dat we er samen van genieten – zeker dankzij jullie site & organisatie, waarvoor uiteraard mijn oprechte dank.

Succes verder met jullie site & organisatie."

 

Reactie van een man, 56

 

"Onze profielen matchen perfect en bij de eerste ontmoeting wisten we beide dit is het en we gaan er volledig voor.

Dank."

 

Reactie van een man, 51

 

"Het zoeken naar een partner is al niet gemakkelijk maar toch heb ik iemand gevonden op 50plusmatch.be door het grote aanbod en veilig systeem.

Nu kunnen we samen een nieuwe toekomst opbouwen. We zijn nu heel gelukkig, en het geluk is hier ook voor jullie op 50plusmatch.be en wens jullie veel succes bij het zoeken van een partner."

 

Reactie van een man, 54

 

"Ik heb inderdaad een lieve man ontmoet.
Ik werd uitgenodigd voor een terrasje. Hij gaf mij onmiddellijk een comfortabel gevoel, had dezelfde interesses, hobby's en eenzelfde doel in het leven.

De eerste weken hadden wij beiden vlinders in de buik, net pubers.
Wij hebben enkele malen afgesproken voor een hapje en een tapje en nu zijn we de
weekends altijd samen, soms al eens een dagje in de week.

We kunnen mekaar steeds moeilijker missen en denken eraan na verloop van tijd te gaan samenwonen. Maar niets overhaast.

NB : Het was mijn eerste date.

Bedankt voor jullie tussenkomst en nog veel succes."

 

Reactie van een vrouw, 60

 

"Mag ik de redactie bedanken voor deze goede en overzichtelijke 50plusmatch.be

Ik heb het geluk hier gehad op zelf korte tijd iemand te vinden die echt bij mij past. Ik hoop dat we er iets van kunnen maken . En we hebben er beide een goed gevoel bij.

Bedankt."

 

Reactie van een man, 50

 

"Hoe wij hebben beiden aangegeven dat ons profiel overeenstemde met wat wij zochten, na een paar mailtjes hebben we besloten elkaar te ontmoeten, de afstand was een 56 km dus afgesproken ongeveer in de helft zodat we beiden hetzelfde aantal km zouden doen , en niet de een of de ander zou frotteren.

We hadden afgesproken in een bristo met een etentje, ik had een boketje bloemen meegebracht voor haar waar ze zeer blij mee was, de eerste ontmoeting verliep uitstekend het klikte vanaf het eerste moment, na de zeer mooie avond afgesproken voor een volgende ontmoeting, en nog een en nog een.

We zijn nu bijna 2 maanden samen en het gaat als maar beter, zij als gescheiden vrouw en ik als wedunaar zijn zeer gelukkig en hopelijk tot de rest van ons leven"

 

Reactie van een man, 65

 "Bij het zien van zien van zijn foto en het lezen van zijn profiel dacht ik mmmm.....

We hebben niet lang gewacht voor een eerste ontmoeting, en het klinkt misschien cliché maar het voelde direct heel goed aan.Ik had nooit gedacht dat ik een match zou vinden, maar het tegendeel is waarheid. Zodoende hoop ik nooit meer gebruik te moeten maken van 50plus want ik heb mijn droomman gevonden!! en dit door jullie site!!!"

 

Reactie van een 49, vrouw

 

" Heb mijn "ideale" man gevonden door meer dan een jaar trouw lid te zijn van de site. We hebben enkele keren berichtjes gestuurd, daarna gemaild en tenslotte afgesproken. En het klikte meteen. Verdere ontmoetingen hebben dat enkel bevestigd. "

 

Reactie van een vrouw, 71

 

"Ik wil me nu uitschrijven bij jullie, omdat ik iemand gevonden heb via jullie, het is nu nog oppervlakkig maar misschien zit er meer in. Voorlopig is het nog vriendschap maar wie weet? Ik moet jullie toch danken dat ik via deze site iemand heb leren kennen."

 

Reactie van een man, 52

 

"Bedankt, ik heb de vrouw van mijn leven gevonden dankzij 50plusmatch.be.
"

 

Reactie van een man, 65

 

"Dank je wel voor super site! Ik heb mijn leven partner gevonden!"

 

Reactie van een vrouw, 52

 

"Ja met wat geluk en moet wel zeggen ik had nooit gedacht nog iemand te vinden toch na een paar keer elkaar e-mailen voelde ik dat het zou klikken en ja was liefde op eerste zicht na ons eerst afspraak. Dat geef echt een goed gevoel had nooit gedacht dat hier ik iemand zou tegen komen was. Al de 2 de keer dat ik me had ingeschreven dus nooit op geven ben er gelukkig me. Bedankt. "

 

Reactie van een vrouw, 59

 

"Ik dank jullie en zal vrienden die alleen geraken 50plusmatch.be voorstellen
Nog vele groetjes en veel succes. "

 

Reactie van een man, 59

 

"Ik heb een partner gevonden en ben heel tevreden over jullie site en zal deze zeker aanbevelen bij andere personen.

Jullie werken op een eerlijke basis."

 

Reactie van een man, 73

 "Aan alle starters op deze, voor velen onder ons, toch wat onwennige wereld: Iedereen lijkt op zoek naar iedereen, maar...is het mogelijk om die speld in de hooiberg te vinden ???

JA JA... HET KAN !

Want ergens diep verborgen in het uitgebreide internet-web, hebben onze zielen en harten mekaar gevonden en zijn we nu gelukkig met mekaar !

Succes allemaal en dank 50plus Team.
F & W"

 

Reactie van een man, 70

 

"Ik heb vrouw gevonden om mee verder te gaan. "

 

Reactie van een man, 63

 

"Ik heb iemand gevonden. Veel dank!"

 

Reactie van een man, 55

 

"Gewoon, geantwoord op bericht; later telefoon en nu elkaar ontmoet. 't klikt enorm en we zijn beiden blij.

Dank U wel!"

 

Reactie van een vrouw, 59

 

"Ik heb een lidmaatschap, maar ik wil jullie laten weten dat ik iemand gevonden heb op jullie site,ben heel blij en dankbaar, het is iemand van jullie.

Ik zal jullie aanbevelen. Dank u. "

 

Reactie van een vrouw, 67

 

"Hiermee wens ik mijn lidmaatschap op te zeggen vanaf 01/02/2014. Ik heb, dankzij jullie, de liefde terug gevonden en het voelt werkelijk fantastisch.

Daarom een klein woordje van aanmoediging aan diegenen die het goed menen maar tot nu toe nog niemand hebben gevonden : wanhoop niet want op elk potje past wel een deksel.

Ik ben blij dat ik jullie site heb leren kennen en wens voor andere leden hetzelfde geluk als hetgeen ik nu heb."

 

Reactie van een man, 56

 

"Gewoon contact genomen en een afspraak gemaakt .
En het klikte van de eerste ontmoeting!"

 

Reactie van een man, 63

 

"Heel leuk jullie site. Ik heb "De Beste" ontmoet "

 

Reactie van een vrouw, 57

 "Ik zat al zo een 1,5 jaar op verschillende dating’s sits en kwam jullie site toevallig tegen. Ik dacht: zou ik het hier eens op wagen?? ik had de hoop al bijna opgegeven en dacht JE WEET NOOIT? Zo schreef ik mij in en na een eerste snelle reactie ben ik op in gegaan. We spraken af. 2 dagen later ging het mis, het ging volgens de man in kwestie te snel gaan? 2 a 3 weken later kreeg ik telefoon van hem om terug af te spreken want hij had spijt en miste mij al. Zo zijn we nu definitief gestart met een relatie die veel belovendheid brengt. Ik had steeds al mijn hoop zien verdwijnen, en kijk: ik zou zeggen GEEF NIET OP. De wonderen zijn de wereld niet uit hoor. Nu spreken we geregeld af de dagen ertussen telefoneren we, en na 1 januari gaan we nog meer plannen maken om dichter bij elkaar te gaan wonen, en we leven samen naar de toekomst, als dit geen 'happy end' heeft dan weet ik het echt niet meer hoor eind goed . Al goed. Ik ben gelukkig. Bedankt 50plusmatch.be"

 

Reactie van een vrouw, 61

 

"Dankzij 50plusmatch.be heb ik op korte termijn een lieve dame ontmoet die bovendien ook in mijn buurt woont. Bedankt!"

 

Reactie van een man, 69

 

"Bedank voor deze site. Ik heb hier de juiste persoon na veel zoeken tegengekomen. Wij zijn een gelukkig stel nu. Wij danken u voor deze site maar hopen echt hier NOOIT meer gebruik van te moeten maken. Doe zo verder."

 

Reactie van een man, 59

 

"Ik heb eindelijk een partner gevonden bij 50plusmatch.be ik hoop dat het blijft goed gaan tussen ons en onze verlangens mogen uit komen. Ik dank 50plusmatch.be"

 

Reactie van een man, 61

 

"Vooreerst proficiat met jullie site! Voor een eerlijke prijs brengen jullie mensen bij elkaar op een open en veilige manier.

Ik vond een mooie lieve vriendin op jullie site, dit is dan ook de reden dat ik mij nu uitschrijf, ondanks alle lof naar jullie toe hoop ik mij nooit nog hoeven in te schrijven.

Bedankt!!"

 

Reactie van een man, 54

 

"BEDANKT aan degene die deze site hebben gemaakt. Ik heb de ware gevonden!"

 

Reactie van een man, 60

 

"Na lange tijd alleen geweest te zijn, had ik mezelf ingeschreven op 50plusmatch.be in de hoop van....je weet maar nooit he...na het lidgeld betaald te hebben kreeg ik gelijk leuke reacties van mede leden en ong. een uurtje na inschrijving een mailtje van een lieve dame, na een paar dagen over en weer mailen een date tot stand gebracht die zo goed bevallen is dat we besloten om samen er voor te gaan en nog geen seconde spijt van gehad.

Het werkt perfect...Met veel dank aan het 50plusmatch.be team, zonder deze hadden wij elkaar waarschijnlijk nooit ontmoet. Een aanrader voor iedereen..."

 

Reactie van een man, 52

 

"Gelieve mijn profiel te verwijderen. Ik heb een date gevonden waar ik met verder ga ....
Bedankt voor uw site ."

 

Reactie van een man, 73

 "Ik moet zeggen dat ik al een tijdje op 50plusmatch.be stond als niet betalend lid en dus niet veel op de site kwam... tot ik... 2 dagen gratis lidmaatschap aangeboden kreeg van jullie.

Benieuwd wat er zoal te zien was begon ik een beetje rond te kijken, tot ik op de foto van een in mijn ogen aantrekkelijke man kwam en begon te lezen over zijn hobby's (oldtimers) en het toeval wou dat het mij wel aansprak wat ik hem ook schreef... na een paar dagen kreeg ik antwoord, en we zijn gewoon blijven schrijven heel vriendschappelijk,
tot we na een paar weken eens afspraken om iets te gaan drinken.. alles klikte meteen.

Ik had eerlijk gezegd nooit gedacht een relatie te beginnen via de pc, maar met 50plusmatch.be is het me toch overkomen en wij kunnen jullie dan ook niet genoeg bedanken.
"

 

Reactie van een vrouw, 64

 

"Bedankt, ik heb een heel lieve partner gevonden."

 

Reactie van een man, 54

 

"Ik heb iemand gevonden waar het tot nu toch goed mee klikt. Daarom graag uitschrijven.
Alvast hartelijk dank en veel succes."

 

Reactie van een man, 61

 

"Ik heb iemand gevonden en wil me graag als lid uitschrijven, ik heb verschillende mensen aangeraden die alleen zijn, 50plusmatch.be te gebruiken om dat deze site echt vertrouwelijk blijft en heel goed is .

Ik dank alle mensen van het 50plusmatch.be team."

 

Reactie van een man, 63

 

"ik heb mijn partner gevonden de eerste dag dat hij er op stond en ik bijna mijn laatste, het klikte direct. Zijn al samen geweest en denken elkaar aan te vullen."

 

Reactie van een vrouw, 64

 

"Langs deze weg wil ik jullie melden dat ik mijn lidmaatschap wil afsluiten bij 50plusmatch.be

Ik heb een partner gevonden en ben zeer tevreden over jullie degelijke site. Dank U wel."

 

Reactie van een vrouw, 59

 

"Zou het mogelijk zijn om mij uit te schrijven gezien ik momenteel een 'nieuwe' relatie heb.

Met vriendelijke groeten en dank voor de service!"

 

Reactie van een man, 56

 

"Bedankt voor de medewerking .Een goede site, maar zoals bijna met alles: "Als je niets onderneemt, gebeurt er niets of niet veel."

Groeten en hopelijk niet tot later!"

 

Reactie van een man, 63

 "De mevrouw in kwestie heeft zelf contact opgenomen, op 31 aug
hebben we ons eerste afspraakje gemaakt, het klikte meteen, zijn nu een maand
verder, en het gaat fantastisch.

Tip, neem iemand met miniem leeftijdsverschil, iemand van dichtbij, praat veel, en
blijf wie je bent, kijk niet te veel naar het uiterlijk, de binnenkant telt !"

 

Reactie van een man, 63

 

"Ik schrijf graag en heb het geluk dingen goed te kunnen verwoorden... . Een redelijk opvallend (maar 100% eerlijk) profiel deed dan blijkbaar veel vrouwen reageren, waarvan de meesten heel leuk/positief waren.

Bij ééntje was er die "instant", die onverklaarbare match. Liefde op 't eerste gezicht.

De foto IS heel belangrijk... . Niet dat deze ene speciaal knap of zo is (voor mij wel natuurlijk), maar ergens in een mens zit blijkbaar een lijstje met beelden... waartoe je je aangetrokken voelt?

Als dan ook de inhoud nog matcht... ja, dan is het perfect hé!

Bedankt!
"

 

Reactie van een man, 50

 

"Dankjewel, heb dankzij jullie een lieve, eerlijke en respectvolle man gevonden!"

 

Reactie van een vrouw, 50

 

"Ik ben ontzettend blij, ik heb echt mijn soulmate gevonden…
Een aanvulling in plaats van een invulling.

Iemand die nog respect heeft voor een vrouw,
Iemand die weet wat hij wil, en mijn wensen respecteert..
Iemand die verder kijkt dan alleen de buitenkant.

Dankjewel voor jullie inzet."

 

Reactie van een vrouw, 67

 

"Na een week een leuke partner gevonden op jullie site.

Bedankt!"

 

Reactie van een vrouw, 59

 

" Ik heb via jullie site een vrouw gevonden waarmee ik een relatie heb opgebouwd.
"

 

Reactie van een man, 54

 

"Ik heb mijn partner gevonden via deze site door zoeken en mailen via de site en raad ook anderen aan het eerst zo te doen en verder gaat het heel goed.

Ik hoop het zo te houden en zo verder de toekomst uit te bouwen.

Ik vind site heel goed om rustig iemand te zoeken.

Dank u voor alle hulp!
"

 

Reactie van een vrouw, 63

 

"Hey ,Ik ben maar een dikke week op jullie site geweest en heb de man gevonden waar ik allang opzoek naar was."

 

Reactie van een vrouw, 50

 "Beste 50plusmatch.be
Ik had het nooit durven denken, maar ik heb inderdaad een hele lieve man gevonden dank zij uw site. We zijn even uiteen geweest (hij was beetje jaloers omdat ik nog steeds inlogde op de site, terwijl ik eigenlijk helemaal niet meer op zoek was!) Gelukkig zijn we nu weer samen en ik hoop nog voor heel heel lang!

"

 

Reactie van een vrouw, 56

 

"Heb via jullie mijn droomvrouw gevonden. Dank U."

 

Reactie van een man, 62

 

"Bedankt 50plusmatch.be, ik heb een mooie relatie nu doe zo voort !!"

 

Reactie van een man, 55

 

"Ben gelukkig nu."

 

Reactie van een man, 51

 

"Heb iemand via jullie site leren kennen, bedankt daarvoor.

Jullie site verdiend een pluim. Overzichtelijk, handig in gebruik maar vooral een eerlijke site! Bij de concurrentie is het wel anders. Doe zo voort 50plusmatch.be!"

 

Reactie van een man, 58

 

"Dank jullie voor alles, hopelijk lacht de toekomst ons toe."

 

Reactie van een man, 56

 

"Bedankt om de mooie kansen die ik via jullie site heb gekend. Ik heb een lieve en leuke man ontmoet via jullie en wens hierbij me te laten schrappen van de beschikbare lijst! Ik wens iedereen een mooie relatie toe verder."

 

Reactie van een vrouw, 54

 

"Dank aan 50plusmatch.be, we hebben elkaar gevonden, dus heeft het geen zin meer om op de site te staan, heb er veel uit geleerd."

 

Reactie van een man, 66

 " Heb dankzij 50plusmatch.be een schat van een ventje ontmoet. Ik wens al de andere leden even veel geluk toe. Groetjes en bedankt."

 

Reactie van een vrouw, 54

 

"Ik ben zeer tevreden over de 50 plus match.

Met een beetje schrijftalent, kun al heel wat info opdoen, alvorens een avontuurlijke stap te wagen.

Sommige singels voelen zit beschermd in hun cocoon, maar dat geen optie om op een spontane manier iemand te ontmoeten.

Openheid en eerlijkheid zijn zeer belangrijk om kans te maken op slagen in en relatie.

Ik bedank de redaktie met hun site ,die toch wel singel vriedelijk mag genoemd worden.
"

 

Reactie van een man, 62

 

"Heerlijk dat deze site bestaat. Het heeft wel een jaar geduurd maar de langverwachte liefde is opgedoken in mijn leven. Je mag me nu volledig uitschrijven."

 

Reactie van een vrouw, 59

 

"Ik heb een hele lieve man gevonden ... hopelijk houdt hij genoeg van me om verder met mij door het leven te gaan.
"

 

Reactie van een vrouw, 55

 

"Dank zij jullie heb ik een lieve vrouw leren kennen.

Hartelijk dank daarvoor!"

 

Reactie van een man, 59

 

"Heb een lieve man leren kennen via jullie site."

 

Reactie van een vrouw, 51

 

"IK WIL NIET VERLENGEN, WANT HEB AL IEMAND BIJ JULLIE GEVONDEN! DANK!"

 

Reactie van een vrouw, 53

 

"Graag wil ik mijn lidmaatschap NIET verder zetten wegens het vinden van een geschikte partner. Thanks.

Voor 50+ en zeker ook voor 60+ers is dit de enige site waar je als 60+er op je plaats bent om een nieuwe relatie te ontdekken en te ontwikkelen.
"

 

Reactie van een man, 66

 "Ik heb iemand gevonden. Dank u!"

 

Reactie van een vrouw, 51

 

"Ik wil jullie laten weten dat ik een fijne, lieve dame heb ontmoet via de site van 50-plus. We zijn al 4 maand samen en zijn zeer gelukkig. Vandaar geen interesse meer voor jullie site."

 

Reactie van een man, 69

 

"Via de site heb ik vrij vlug iemand ontmoet met wie het heel goed klikte.

Intussen zijn we al op verlengd weekend geweest en voelen ons heel goed bij elkaar.

We zijn nu meer dan 2 maand samen en we zien de toekomst zonnig tegemoet
"

 

Reactie van een man, 57

 

"Proficiat met jullie site. Had nooit gedacht via deze weg iemand te vinden.

Ik heb mijn lidmaatschap niet beklaagd."

 

Reactie van een man, 59

 

"Bedankt, ik heb hopelijk de man van mijn dromen gevonden hier op 50plusmatch.be
"

 

Reactie van een vrouw, 59

 

"Ik vond "de liefde van mijn leven" ... nooit gedacht dat dit langs deze weg en op mijn leeftijd nog zou lukken..."

 

Reactie van een vrouw, 53

 

"Het tot stand komen van onze relatie gebeurde op een niet alledaagse manier. Nadat mijn nieuwe partner reageerde op mijn profiel en ik het zijne had bekeken, was er een vorm van hmmmm, dit lijkt me wel wat.
Op dat ogenblik lag hij nog in het ziekenhuis voor de operatie van een spierscheur en aanvankelijk wouden we wachten tot hij het ziekenhuis verlaten had, maar er traden complicaties op waardoor hij langer moest blijven. Nadat we telefoonnummers hadden uitgewisseld, besloot ik hem te bezoeken in het ziekenhuis. Een blind date op zo’n plek is natuurlijk al bijzonder op zich.

De dag van onze ontmoeting was het voltallig verzorgend personeel op de hoogte gebracht en ik kreeg dan ook veel blikken toegeworpen in de gang op weg naar zijn kamer.
Meer dan twee uur duurde het bezoek dat gevuld was met heel veel humor en leuke verhalen. Nochtans de dag erna toen ik hem opbelde, gaf hij mij te kennen dat 10 minuten voor onze ‘date’ hij te horen kreeg dat hij een zeer ernstige kanker had ontwikkeld, die louter bij toeval was ontdekt bij de operatie van zijn spierscheur. De ernst van de kanker was zo groot dat indien hij was uitgezaaid er niet meer kon worden geopereerd. Hij begreep dat een vitale vrouw als ik zich zeker niet wou binden aan iemand die deze diagnose had gekregen, maar ik besloot, gezien zijn ongelooflijk positief karakter en de manier waarop hij me de dag ervoor had ontvangen, dat we er samen voor zouden vechten.

Ondertussen is hij geopereerd omdat de kanker zich niet uitgezaaid had en spreekt zijn professor van een medisch wonde. De nazorg is enkel preventieve bestraling. Hij zal er een minder mobiel been aan overhouden, maar daar blijft het bij.
Ik denk dat ik het lot uit de loterij won. Mijn partner is lief, attent, een vat vol humor en iemand doe me oprecht gelukkig maakt en die ik in korte tijd diep in mijn hart heb gesloten.

In alle eerlijkheid had ik nooit gedacht dat dit medium zou werken, maar het tegendeel blijkt waar te zijn en wij vinden dat onze toekomst er stralend uitziet."

 

Reactie van een Vrouw, 52

 

"Beste, dankzij jullie site vond ik een nieuwe partner. Echt mijn soulemate.

Zelf geloofde ik niet in deze vorm van dating owv het vaak onpersoonlijke karakter, maar het is me, eigenlijk ons, gelukt en zoals het er naar uitziet is dit een +50 match for life.

Met oprecht gelukkige groeten."

 

Reactie van een man, 52

 "Wij kennen elkaar reeds 15 jaar door onze dochters die in de zelfde klas zaten, maar door omstandigheden gaat ieder zijn weg. Nu door jullie site hebben we elkaar terug gevonden.

Heel toevallig en wij zijn super gelukkig en willen jullie van harte nog veel succes wensen met deze site. En mensen blijf erin geloven het is mogelijk !!!"

 

Reactie van een vrouw, 53

 

"Ik heb iemand gevonden die bij mij past."

 

Reactie van een vrouw, 52

 

"Ik had het bijna opgegeven, en dan uiteindelijk ontmoet je HEM.
De man die je zoveel te vertellen heeft, waar je je goed bij voelt.
De vlinders begonnen als snel terug te fladderen, niet wetende dat
het nog echt in mij leefde.

We zijn uiteraard nog niet zo ver in de kennismaking maar er is
langs beide zijden een supergoed gevoel, er zijn vele raakpunten,
we hebben elkaar gevonden, dit voelt te goed!
Ik wens alle leden op uw site dit ook nog te mogen beleven."

 

Reactie van een vrouw, 56

 

"Bedankt om mij de mogelijkheid te geven om hier mensen te ontmoeten. Ik heb ondertussen zelf iemand ontmoet.
"

 

Reactie van een vrouw, 53

 

"Ik heb iemand leren kennen, of het echt mijn partner wordt zal de tijd uitwijzen, maar 't klikt alvast. Bedankt.
"

 

Reactie van een vrouw, 52

 

"Ik heb een goede vrouw gevonden op jullie 50plusmatch site en zou willen dat je mijn profiel dus weg laat."

 

Reactie van een man, 76

 

"Ik heb de ware liefde gevonden.
"

 

Reactie van een man, 50

 

"Mag ik 50 plus bedanken voor het helpen zoeken en vinden van mijn relatie! We hebben ondertss elkaar al een paar keer ontmoet en weten reeds zeker dat we met elkaar willen oud worden! nomaals bedankt!
"

 

Reactie van een man, 56

 "Er was al een goeie match tussen de profielen. Hoewel er toch redenen waren om niet af te spreken (de dame is vijf jaar ouder), hebben we toch afgesproken. Zonder eindeloze - misleidende verwachtingen creërend - berichtjes te sturen.
Het is pas in het écht dat je ziet dat het klikt. En daarvoor moet je je tijd nemen en niet ongerust zijn als het na een paar keer niet lukt. En zo geschiedde..

Beste dank dus !"

 

Reactie van een man, 53

 

"Sinds vorige week vrijdag zijn we elkander tegen gekomen op de site.
we hebben heel lange gesprekken gehad via telefoon, zelfs tot 5 uur in de morgen.
zaterdag was de groote dag daar om elkaar te ontmoeten en ja hoor het klikte meteen.
we gaan er samen voor om een mooie toekomst op te bouwen."

 

Reactie van een man, 54

 

"Inderdaad ik heb iemand gevonden via jullie, per mail kennis sedert augustus en het klikte onmiddelijk bij onze eerste ontmoeting!

Had nooit gedacht dat dit nog op mijn 74 jarige leeftijd mogelijk was!

We zijn echt verliefd en het is precies of we elkaar reeds jaren kennen, we voelen elkaar op alle gebied aan.

Bedankt 50plusmatch!"

 

Reactie van een vrouw, 74

 

"Sinds een maand heb ik een partner gevonden via 50plusmatch. Op dit ogenblik loopt alles op wieltjes en het lijkt erop dat dit gaat blijven duren.
Ik wil mijn dank aan 50plusmatch betuigen en hoop dat er nog velen hun toekomstige partner zullen vinden."

 

Reactie van een man, 54

 

"Bekende vlaming leert Arnold Schwarzenegger kennen!

Op amper 1 week tijd hebben we elkaar leren kennen, direct liefde op eerste gezicht.
Gezellige babbel op terrasje, daarna gaan dansen...tot in de vroege uurtjes en dat allemaal dank zij 50plusmatch."

 

Reactie van een vrouw, 54

 

"Geachte, het verheugt me te kunnen vertellen dat ik een partner heb gevonden via 50plus, Ik was nog maar drie weken ingeschreven wat dus bijzonder snel is. Ze is een lieve aangename mooie vrouw en uiteraard hoop ik dat deze relatie eeuwig mag blijven duren."

 

Reactie van een man, 57

 

"Bedankt voor je hulp. Ik heb een fijne partner gevonden. Beste groeten en nog veel succes!"

 

Reactie van een man, 64 jaar

 

"Graag zou ik lidmaatschap stopzetten, daar ik via 50plusmatch.be een partner gevonden heb, waarvoor dank. Gelieve mijn profiel te verwijderen. Dank u."

 

Reactie van een man, 67 jaar

 "Dank U voor het vinden van mijn partner."

 

Reactie van een vrouw, 58 jaar

 

"Na lang zoeken en heel wat ontgoochelingen hebben we elkaar gevonden. De mailtjes voelden goed aan en bij onze eerste ontmoeting wisten we beiden al, hier komt een vervolg aan en t is ook zo geweest.
We zijn zielsgelukkig en onze kinderen en kleinkinderen..Dus niet te vlug opgeven is de boodschap,en een beetje geluk hebben..IK WENS HETZELFDE GELUK AAN ALLE LEDEN."

 

Reactie van een vrouw, 68 jaar

 

"Ik schreef mij op uw site omdat ik nogal een speciaal profiel had. Volgend jaar kan ik met pensioen en dan vertrek ik met mijn zeilboot voor een aantal jaar om een deel van de wereld te ontdekken.

Ik was mij er heel erg van bewust dat vrouwen die dat willen doen niet talrijk zijn om niet te zeggen bijna onbestaand. Welke vrouw wil nu voor langere tijd hun ouders, kinderen, kleinkinderen ... achterlaten om verraderlijke zeeën te trotseren en hun comfortabele huis te ruilen voor een hobbelbak op het zilte nat.

Ik wist dat het onbegonnen werk was om cafés, dancings of singlesparty's af te schuimen op zoek naar die ruwe diamant met een avontuurlijk hart??? Daarom probeerde ik deze site en met heel goed gevolg. Mijn nieuwe liefde was ook op zoek naar een watergekke man die nog zin had om samen nog nieuwe dingen te ontdekken op de wereld en in ons zelf. En voila samen zijn we nu onze dromen waar aan het maken een reis met 2 schippers waarvan de harten nu al samen gesmolten zijn.....

Wij kunnen het nog altijd niet geloven, maar laten dit nooit meer los.
Michéle en Marc zijn het internet en deze site heel dankbaar voor deze magie."

 

Reactie van een man, 58 jaar

 

"Ik heb een lieve vriend gevonden dankzij jullie!
"

 

Reactie van een vrouw, 60 jaar

 

"Hallo,iedereen! Ik heb mijn schat gevonden. Dus niet opgeven!!"

 

Reactie van een man, 61 jaar

 

"Ik heb een fijne man ontmoet en wil enige tijd uitgeschreven blijven,
dank voor de fijne diensten."

 

Reactie van een vrouw, 64 jaar

 

"Daar ik iemand gevonden heb die mij past vraag ik mij te verwijderen van de site. Beste dank."

 

Reactie van een man, 57 jaar

 

"Hierbij wens ik mijn lidmaatschap volledig stop te zetten.

Ik heb via 50plusmatch iemand leren kennen waar het blijkbaar mee klikt en ben u dankbaar voor de langs deze weg geboden kans.

Over mijn lidmaatschap heb ik allen maar positieve opmerkingen."

 

Reactie van een man, 67 jaar

 "Ik heb iemand leren kennen en wens mijn lidmaatschap op te zeggen. Ik wens dus ook mijn profiel te laten verwijderen.

50plus heeft mijn leven op korte tijd een heel positieve wending gegeven, bedankt daarvoor."

 

Reactie van een vrouw, 55 jaar

 

"Wij hebben ons redelijk vlug gevonden. Onze duidelijke en eerlijke profielen matchten nagenoeg volledig met elkaar. Eigenlijk heeft men kunnen spreken van "liefde op het eerste gezicht".

Nu gaan wij verder met een geheel nieuw leven een leven dat vanuit het verleden nogal treurig is geweest. Wij hebben, voordat we ons op de site 50+ match hadden ingeschreven, onze beide partners verloren. Hopelijk zal deze nieuwe kennismaking net zolang duren als dat wij voorheen met onze overleden partners hebben geleefd.

Nogmaals dank dat u ons deze mogelijkheid heeft geboden."

 

Reactie van een man, 60 jaar

 

"Bij het bekijken van de laatst ingelogden viel m'n oog op een tof uitziende dame en toen ik haar profiel bekeek leek het me echt de moeite om eens kennis te maken via een mailtje.

Toen ze bovendien nog eens reageerde ook zijn wij intensief beginnen mailen wat uiteindelijk een "live" ontmoeting tot gevolg had.

Ook die gebeurtenis was een voltreffer en zo zijn wij aan een hopelijk langdurige gelukkige relatie begonnen en dat allemaal dankzij 50plusmatch waarvoor veel dank."

 

Reactie van een man, 55 jaar

 

"Ik heb dankzij 50plusMatch de liefde van mijn leven gevonden!"

 

Reactie van een man, 57 jaar

 

"Gezien ik mijn maatje heb gevonden had ik graag mijn profiel zien verdwijnen en tevens mijn lidmaatschap niet verlengd.

Bedankt in ieder geval om via deze site mogelijk op de het juiste potje te zijn gevallen."

 

Reactie van een man, 59 jaar

 

"Mijn beste wensen voor 2011. Dank aan 50plusmatch voor de correcte gegevens. Inderdaad leerde ik via de site een lieve mooie en fantastische vrouw kennen.

Ik raad iedereen aan te volharden, af en toe en beetje water bij de wijn te doen maar vooral EERLIJK te zijn in de doelstellingen en tegen over elkaar, dan gaat het vanzelf.

Ik beleefde een spannende tijd met steeds dat uitkijken naar de ware, en je ziet ... "

 

Reactie van een man, 63 jaar

 

"Ik heb mijn relatie via uw site ontmoet, nadat iemand mijn profiel had bekeken heb ik daar op gereageerd.

We zijn elkaar beginnen mailen na enkele weken hadden wij een eerste afspraak. Het klikte van de eerste maal dat we elkaar zagen en na enkele afspraken zijn we een relatie begonnen. We zijn reeds in een fase dat we na nieuwjaar er over nadenken on te gaan samen wonen en hopelijk nog veel van het leven samen te genieten."

 

Reactie van een man, 56 jaar

 

"Ik heb partner gevonden bij 50 plusmatch bedankt hiervoor."

 

Reactie van een man, 59

 "Heb maatje gevonden."

 

Reactie van een man, 53 jaar

 

"Ik heb hier een fantastische vrouw ontmoet en we gaan het verder uitproberen."

 

Reactie van een man, 55 jaar

 

"Een maand geleden heb ik via jullie iemand ontmoet bij wie ik mij heel goed voel. Daarom wil ik jullie vragen om mijn profiel te verwijderen.

Ik wil jullie ook hartelijk danken."

 

Reactie van een vrouw, 55 jaar

 

"Dank zij 50plus heb ik een goede partner gevonden!

Dank aan ieder met wie ik contact had en aan de redactie! "

 

Reactie van een man, 56 jaar

 

"Ben dankbaar dat ik door uw bemiddeling iemand gevonden heb!

Goede en degelijke site!"

 

Reactie van een man, 67 jaar

 

"Ik ben nu pas echt heel gelukkig geworden met iemand die heel goed bij me past.

Hartelijk dank voor uw hulp!"

 

Reactie van een man, 67 jaar

 

"Gevonden wat ik zocht."

 

Reactie van een man, 50 jaar

 

"Ik heb mijn partner gevonden en ze woont in hetzelfde district als ik en is een heel goede vrouw en lief.

Bedankt voor alles."

 

Reactie van een man, 53 jaar

 "Mijn zielsverwant heb ik gevonden via 50plusmatch. Alhoewel we allebei op zoek waren naar vriendschap en niet direct een relatie klikte het wonderwel vanaf de eerste date.

Sindsdien is er geen dag voorbij gegaan dat we mekaar niet hebben gezien. Het is pas een paar weken maar precies of we mekaar al jaren kennen. We zijn van plan verder te gaan met mekaar want zonder mekaar ontbreekt teveel.

Bedankt aan het Team van jullie en het geeft hoop voor iedereen die een relatie zoekt."

 

Reactie van een vrouw, 55 jaar

 

"Ik heb mijn partner gevonden na de eerste date."

 

Reactie van een man, 63 jaar

 

"Wat ik niet voor mogelijk hield, gebeurde op korte tijd. Na enkele interesses betoond, enkele malen afgewezen, enkele goede contacten gehad, kwam er plots een dame die volledig aan mijn profiel beantwoordde, en ik aan het hare.

Een eerste afspraak op neutraal terrein verliep zeer goed, nog wat stroefjes, maar we zagen beiden dat we elkaar iets te bieden hadden. Een tweede afspraak was meteen de goede, we hebben zeer lang gepraat, over alles en nog wat, gaande van politiek, gezondheid, geschiedenis en natuurlijk wat we van liefde op onze leeftijd nog konden verwachten. Zeer helder en goed gesprek.

Geloof het of niet na enkele dagen begonnen de vlinders in de buik en staan we nu versteld dat we precies pubers zijn met hun eerste liefje. Liefde is mooi en blijft mooi.

Dank 50plusMacth, maak nog vele mensen zo gelukkig als wij nu zijn "

 

Reactie van een man, 63 jaar

 

"Daar ik iemand gevonden heb, mag je mij van de site halen."

 

Reactie van een man, 57 jaar

 

"Beste mensen : vanaf dit kleine bericht wil ik jullie bedanken voor alle pogingen om ons te verhelpen naar het geluk . Ben ontzettend dankbaar aan jullie want via jullie site heb ik een man gevonden.

Wij zijn gelukkig met onze prille relatie en wij maken plannen voor onze toekomst. Als wij beslissen samen en definitief door het leven te gaan zullen jullie zullen de eerste zijn om dat te weten te komen.

Jullie moeten niet meer naar mij nieuwe matches te voorstellen want ik heb van jullie al het mooiste gekregen: de man die bij mij past en wij zijn enorm gelukkig.

Hartelijk bedankt !!!!!......♥♥♥♥♥♥♥♥....!!!"

 

Reactie van een vrouw, 64 jaar

 

"Ik was heel tevreden van de site, vind ze heel serieus en het zit goed ineen.

Heb nu iemand gevonden in amper een weekje tijd, maar zou niet aarzelen indien nodig mij terug in te schrijven."

 

Reactie van een vrouw, 50 jaar

 

"Na 38 jaar huwelijk toch geduld gehad gedurende 2 jaar in de hoop dat alles nog op zijn pootjes terecht zou komen. Aan mijn verwachting werd niet voldaan. Op dat moment heb ik besloten om mijn leven een andere wending te geven, per toeval ben ik dan bij 50 plus terecht gekomen, de site die me wel aansprak om reden dat de leden leeftijdsgenoten waren. Als ik een nieuw leven zou beginnen ging mijn voorkeur naar een generatie genoot.

Dus heb ik mijn profiel aangemaakt met foto (vind ik belangrijk) op 50 plus en ik had al snel veel bezoekers waar ik er een paar uit pikte. 3 x ben ik op date geweest maar telkens als ik op mijn afspraak kwam wilde ik al vlug weg, want ik voelde mij er niet goed bij. Zelf klikte ik geen profiel van een man aan maar bij 50 plus is het ook de bedoeling dat wij vrouwen ook de mannen aan klikken, dus klikte ik ook een man aan en vroeg of hij interesse had in mij en ja zo is alles begonnen.

Hij zei tegen mij als het iets zou worden dat we een probleem hadden omdat we ver van elkaar woonden (160 km). Alles ging dan in versnelling en na heel wat telefoontjes heen en weer spraken we af om dit snel af te handelen want we dachten dit kan niets worden. We spraken af onder de kerktoren van Asse, als ik aangereden kwam stond hij me al op te wachten. Ik dacht dat ziet er niet mis uit, we zijn dan samen iets kleins gaan eten we hebben dan veel gepraat. Hij deed zijn verhaal aan mij ik stond versteld want hij had ook een moeder die niet van hier was en ook mijn moeder had het zelfde beroep als zijn moeder, hoe kan dat nu alles wat we vertelden was net als ik hem in mijn vorig leven gekend had. We merkten dat we nog maar alleen zaten. Ik zei tegen hem: "Hier sluiten ze ook vroeg", ik betrapte mij erop dat ik niet naar huis wilde, ik vond het gezellig leuk. We zijn dan op gestapt terug naar de kerktoren waar onze auto stond, daar werden we plots aangesproken door een man die zei: "Hou haar maar goed vast want zij is niet op zoek naar seks, maar naar geborgenheid respect", en toen zei hij: "Laat de afstand geen probleem zijn want ik zie iets moois te gebeuren tussen jullie, geef het een kans". We keken elkaar aan en dachten wie is deze man, hij zette zijn weg voort.

Onze volgende afspraak werd al vlug vast gelegd, tijdens de dagen belde we elkaar wel 3 tot 4 uur per dag. Altijd wisten we wel iets te vertellen. Nu na 1 maand weet ik dat dit de juiste keuze is, we kunnen over alles praten, hebben samen gelachen gehuild geknuffeld .... Hoe we onze toekomst met elkaar willen verder zetten laten we over ons heen gaan van uit onze sterke gevoelens voor elkaar.

Een tip die ik wil meegeven is praat met elkaar en bent eerlijk want dit is zeer belangrijk in een relatie."

 

Reactie van een vrouw, 56 jaar

 

"Ik heb hier een relatie gevonden. Ik dank u hiervoor."

 

Reactie van een man, 58 jaar

 "Daar ik mijn date gevonden heb ,zou ik mij nu graag uitschrijven , hartelijken dank."

 

Reactie van een man, 64 jaar

 

"Bij deze wil ik u er van in kennis brengen, dat ik m'n lidmaatschap wil stopzetten. Ik heb door het toedoen van uw site, de parnter gevonden die me ligt en hoop voor een verdere toekomst met haar.

Bedankt voor de kans die je ons biedt via de site. Doe zo verder."

 

Reactie van een man, 59 jaar

 

"Dank zij jullie site ben ik in contact gekomen met een speciaal iemand. Het is ook door haar dat een einde maak aan mijn lidmaatschap. Ik hoop dat ik eindelijk HET geluk gevonden heb. Dank jullie voor het goede werk."

 

Reactie van een man, 63 jaar

 

"Na een zware periode in mijn leven, had namelijk kanker ben ik er stillaan aan het uitklimmen.

En om op dat moment iemand te ontmoeten die de uitdaging samen met me wil aangaan, wel dat is werkelijk ongelofelijk. Op onze eerste date heeft mijn huidige partner me zelfs vergezeld tot aan het ziekenhuis dus, zeg nooit nooit. Het feit dat er iemand naast je staat zal een flink stuk helpen bij mijn genezingsproces.

We genieten van de mooie tijd samen en kijken niet te ver voruit, de rest ????????? Genieten en er voor elkaar zijn. Als mijn ziekte er moest zijn om hem te leren kennen; wel dan is het niet voor niets geweest.

Dank aan het LEVEN."

 

Reactie van een vrouw, 56 jaar

 

"Heb de vrouw van mijn leven gevonden dankzij deze site. Wens jullie nog veel sucses met de site."

 

Reactie van een man, 55 jaar

 

"Wil uw organisatie bedanken uit de grond van mijn hart. Heb op 50plus de vrouw en de liefde gevonden waar ik al zo lang op zoek naar was.


Dit is dus weer een van jullie succes verhalen en wil jullie daarvoor nogmaals bedanken uit de grond van mijn hart."

 

Reactie van een man, 51 jaar

 

"Graag wil ik jullie mededelen dat F. en ik elkaar op 50plus hebben gevonden. Hij was nog maar 1 dag ingeschreven en nog geen volledig lid toen ik hem een berichtje stuurde.

Hij is lid geworden en we hebben dan een een paar dagen berichtjes over en weer gestuurd en 's avonds gechat. We vonden het de moeite waard om mekaar nog beter te leren kennen en we regelden een eerst ontmoeting. In wat volgt kunnen jullie lezen hoe het ons dan verder is vergaan. Het klikt geweldig en we zien de toekomst zeker heel rooskleurig.


HEEL ALLEEN OP HET STRAND
AAN DE WATERKANT
EN PLOTS WAS HIJ DAAR
DE WIND IN ZIJN HAAR

EEN OOGOPSLAG, EEN BLOS OP ONS GEZICHT
HEEL ONS WEZEN OP MEKAAR GERICHT

WOORDEN GROEIDEN
MAILTJES VLOEIDE
MEKAAR VERWENNEN
MEKAAR VERKENNEN

ONZE KINDEREN WERDEN BETROKKEN
EN WE PRAATTEN ZONDER GOKKEN
WIJ HEBBEN ELKAAR LIEF
NOG VELE JAREN ALS' T GOD BELIEFD"

 

Reactie van een vrouw, 67 jaar

 

"Daar ik iemand gevonden heb die bij mij past vraag ik u om mij zo vlug mogelijk te schrappen van uw site."

 

Reactie van een man, 53 jaar

 "Mijn dank aan de redactie van 50 plusmatch.

Ik heb een fijn iemand leren kennen via jullie site, hopelijk kunnen we samen een mooie toekomst opbouwen. Ik heb kennis gemaakt met heel veel lieve mensen en kan alleen maar positiefs zeggen over deze 50plusmatch."

 

Reactie van een vrouw, 53 jaar

 

"Onverwacht maar heel blij een 'soulmate' te hebben gevonden."

 

Reactie van een vrouw, 50 jaar

 

"Na een aantal teleurstellende contacten wilde ik een laatste keer reageren op een mij zeer aansprekend profiel. Na de gekste mailtjes naar mekaar hebben we ons ontmoet en het was het gewoon de GROTE algehele liefde.

300 km van mekaar, maar dat zal niet lang meer duren, we kunnen niet meer zonder mekaar.

Zo zie je maar dat het niet altijd zomaar toevallig kan zijn, wij wensen iederéén van harte hetzelfde toe !"

 

Reactie van een vrouw, 60 jaar

 

"Dank je wel, ik heb een leuke vriend gevonden via plus match, we willen nu graag de tijd nemen om elkaar beter te leren kennen en hopen op een leuke toekomst!

Veel succes voor alle leden op de site!"

 

Reactie van een vrouw, 53 jaar

 

"Daar ik iemand heb gevonden die mij past vraag ik u mij te verwijderen van de site.

Beste dank."

 

Reactie van een man, 56 jaar

 

"Ik ben nog een ingeschreven lid tot 24 augustus. Ondertussen heb ik echter een relatie met iemand die ik op jullie site heb leren kennen.

Het klikt heel goed tussen ons en we zien elkaar heel graag. Ik vind het dan ook heel fijn jullie te laten weten dat ik haar via jullie site heb leren kennen.

Ik zou hierbij dan ook willen vragen om mijn profiel van de site te willen verwijderen daar ik niet langer op zoek ben."

 

Reactie van een man, 57 jaar

 "Ik heb mijn ware liefde gevonden dank zij 50plusmatch.


Ware liefde gevonden

We gaan trouwen! De ware liefde gevonden
dankzij 50plusmatch. Met grote dank."

 

Reactie van een man, 58 jaar

 

"Ik hield het niet voor mogelijk, en geloofde er al lang niet meer in...
Maar nu heb ik uiteindelijk na heel vele jaren via jullie website, een fijne lieve vrouw ontmoet, waarvan ik denk dat zij en ik bij elkaar passen.
Ooit werd ik door toedoen van een slechter iemand op jullie site geschorst.
Ik heb jou dan spreekwoordelijk op mijn knieėn gevraagd om terug lid te mogen worden, en dat heb jij toen na enkele dagen toegestaan.
Duizend maal dank dat je dat toen voor mij gedaan hebt.
Het is mij na twintig jaar als single te moeten leven, uiteindelijk gelukt.
ik wens jou/jullie nog veel commercieel succes met jullie site."

 

Reactie van een man, 64

 

"Hallo, ik was al wat ouder en mijn vriendinnen zijn allemaal getrouwd en ik begeef me op mijn leeftijd als vrouw alleen niet graag in het uitgaansleven, en daarom schreef ik me in op 50+date,stond er al enkele maanden en babbelde geregeld mee in T2S,op een dag kwam ik daar polleke tegen, hoewel we ver van elkaar woonde hebben we toch eens afgesproken en daarna nog eens,en ik ga nu geregeld naar het verre West-vlaanderen,binnenkort komt hij naar mij is nu nog wat moeilijk want heb nog een studente in huis en wil nog wat wachten om ze aan elkaar voor te stellen. Maar we gaan er wel voor en zijn blij dat we elkaar ontmoet hebben."

 

Reactie van een vrouw, 56

 

"Hier mijn verhaal over ‘ons’:… een beetje later dan gepland maar nog actueel!

Ik wilde het juist opgeven… te veel ontgoochelingen; teveel mensen op de site die mooie profielen geven maar eigenlijk dromen en hun leven niet willen aanpassen voor die droom…!

Ik ging nog even de week uitmaken en me dan uitloggen. Maar ik had nog 1 date te doen: iemand die geen tijd wilde steken in te lang mailen en dat kwam overeen met hoe ik het zag. Want uiteindelijk kan je weken mailen, als de klik er niet is bij de ontmoeting… is het bijna onmogelijk om samen iets op te bouwen. Het profiel gaf niet veel bloot maar de afspraak was gemaakt! Ik ging treinen, helemaal van Henegouwen naar Berchem, hij van Mol naar Berchem. Afstand is voor de meesten onoverbrugbaar, voor mij niet. Als je de ware vindt, mag die aan de andere kant van de wereldbol wonen: met liefde overwin je dat gemakkelijk! En dat was fijn, hij had er ook iets voor over!

Ik had een appel op zak gestoken, één van mijn tuin, een kleine maar blinkend rood!... Ik zou hem geven als ik een klik voelde… zou hij erin bijten?? Adam en Eva-verhaal…ik had hem nog bij niemand uitgehaald deze 2 maanden dat ik op de site stond. Wat zou het nu worden?

Ik stond goed ingepakt voor de winterkou aan de uitgang van het station , een beetje bijziend zonder bril… zou ik hem direct herkennen? Hij kwam op mij af en ..hij sprak me aan!

We gingen naar een volks café en het gesprek kwam vlot op gang. Het was tof, ik voelde me goed en dacht aan mijn appel. Na een kwartiertje haalde ik hem uit mijn zak en gaf hem met de vraag of hij daar iets bij herkende… ja!! ik zei dat hij hem ook mocht teruggeven bij het afscheid. Maar na een tijdje beet hij erin! Joeee!... we voelden ons goed en gingen wandelen in Middelheim. De namiddag vloog om! Na een soepje in het Kasteeltje was het weeral om.. tijd voor de terugreis met warme beloften in het hart!!

We voelen ons goed bij elkaar en spreken over onze toekomst! Elke avond bespreken we met elkaar of we ergernissen voelden die dag en het werkt!! Liever op een zachte manier bespreken dan wachten… zeker een aanrader als je het meent met elkaar!


Nu , nog geen 2 weken later, bespreken we onze toekomst, het ‘samen’ iets opbouwen! We denken hetzelfde en voelen ons onszelf bij elkaar! We zijn bereid eraan te werken en geloven zeker dat het zal lukken want het NU vormt toch de toekomst??!


Groeten en ben benieuwd of jullie er iets mee zijn…

A.

Wat ik leerde:

Niet lang mailen alvorens je eerste date,

Niet afgaan op de foto’s… ze zijn niet te vergelijken met iemand zijn uitdrukking of uitstraling in het echt!

Het speels opvatten, is het niets geworden , niet getreurd…

Je schrijft een eerlijke maar lieve mail om te zeggen dat je hem niet ziet als je partner… je rondt mooi af!!

Je steekt tijd in de antwoorden, iedereen heeft recht op een gewoon lief antwoord.

Je blijft niet steken op de site als je er maanden op zit… verander dan je foto’s of profiel! Blijf niet alleen om te chatten…

Geef elke ontmoeting een kans, bouw niet voort op vorige ontgoochelingen."

 

Reactie van een vrouw, 63

 

"Beste redactie heb een mooie vrouw hier ontmoet waarmee het klik en wij gaan samen van nu af aan een lat-relatie hebben daarom zal ik mij hier uitschrijven. Bedankt om deze lieve vrouw hier op deze site te vinden nogmaals dank mijn leven is nu veel beter en vrolijker."

 

Reactie van een man, 69

 

"Nooit opgeven , is de boodschap! Veel "kaf tussen het koren" maar toch dank zij 50plusmatch de vrouw gevonden die ik zocht!"

 

Reactie van een man, 78

 

"Ik heb een match gevonden via jullie website , we zijn beiden verliefd op elkaar , dank je, het werkt dus. "

 

Reactie van een man, 58

 

"Ik heb het geluk gehad om na drie dagen iemand te zien op de site, waarvan onze profielen zodanig matchten dat we na enkele telefonische gesprekken toch de stap hebben gezet om te daten. Hier werd ons gevoel bevestigd en hebben we mekaar gezegd er voor te gaan.
"

 

Reactie van een man, 59

 "Ik heb een heel lieve man ontmoet via 50plusmatch. "

 

Reactie van een vrouw, 52

 

"Ik heb dank 50plusmatch een relatie gevonden en zou me nu graag afmelden op deze site. Veel dank.
"

 

Reactie van een man, 69

 

"Ik heb mijn echte partner gevonden en ben ondertussen getrouwd. Ik heb geen nut meer aangesloten te blijven. Kan u mij verwijderen uit uw bestand, dat stel ik ten zeerste op prijs. "

 

Reactie van een man, 70

 

"Ik heb na mijn inschrijving op jullie dating site 's anderendaags reeds een reactie gekregen van een vrouw, die 20 km bij mij vandaan woont. We zijn gestart met een chatsessie die zeer aangenaam was en meteen het begin van een verdere contactname via e-mail. De berichten die toen over en weer volgden waren van die aard dat we al snel een afspraak hebben gemaakt om elkaar te ontmoeten, een week na de eerste contactname. En de rest is geschiedenis. We hebben inmiddels al een close relatie en we hebben al diverse vakanties gepland samen. Kortom, we zijn heel gelukkig dat we elkaar op deze manier tegen het lijf zijn gelopen en hopen dat dit het begin mag zijn van een geweldig nieuw avontuur in ons leven. Bedankt voor jullie geweldige steun en medewerking. "

 

Reactie van een man, 66

 

"Zalige, warme liefde leren kennen...samen hand in hand ‘onze’ toekomst tegemoet...Dankjewel."

 

Reactie van een vrouw, 60

 

"Beiden alleenstaand en het alleen zijn beu, op zoek naar gelijkgestemde zielen

Elkaars profiel, kleine afstand, 2 km, ideaal om elkaar snel beter te leren kennen, en foto

Voor mezelf was het de allereerste keer en ook de eerste date, voor Ronny viel het een paar keer tegen, maar volhouden loont

Gezellig terrasje gedaan en uren gepraat en meteen een volgende afspraak gemaakt voor de volgende dag.

Samen oud worden, we doen het rustig aan en zien wel wat morgen brengt. We voelden beiden dat het goed zat vanaf de eerste afspraak

Ons advies aan andere leden: wees eerlijk in je profiel en vertel duidelijk wat je verwachtingen zijn. Na het eerste contact, maak zo snel mogelijk een afspraakje, elkaar in levende lijve zien is de beste manier om te voelen of het klikt.

"

 

Reactie van een man en vrouw, 55+56

 

"36 uur na aanmelding reeds een dame (zelfde leeftijd, eveneens partner verloren, uit de nabije omgeving) getroffen, waarbij bij beiden het gevoel aanwezig was dat de "klik" er wel degelijk was.
Hadden reeds op dag twee een afspraak en waren direkt onafscheidelijk.
Een kort gesprek, face to face, zegt meer dan het soms eindeloze over en weer schrijven.
Wij zijn reeds onafscheidelijk, zorgen samen voor de kleinkinderen.
Onze toekomst hoeven zelfs niet te plannen... die is er reeds.
Onze dank aan het team van 50plusmatch.
"

 

Reactie van een vrouw, 61

 

"Toch bedankt 50plusmatch. Ik heb fijne mensen leren kennen via jullie."

 

Reactie van een vrouw, 57

 

"Ik ben heel gelukkig dat ik een vriend heb gevonden dank zijn jullie 50plusmatch .
Ben blij dat ik die stap naar jullie heb gezet. Bedankt en hier verlaat ik jullie 50plusmatch.Hou jullie goed."

 

Reactie van een vrouw, 63

 "Ik heb de liefde van mijn leven gevonden dank zij 50 plus match, dank je wel.
"

 

Reactie van een vrouw, 59

 

"ik heb een leuke partner ontmoet en zou me aldus graag uitschrijven."

 

Reactie van een man, 80

 

"Dank u, dank zij 50plusmatch heb ik een partner gevonden!"

 

Reactie van een man, 52

 

"Na een 2-tal maanden heb ik de liefde van mijn leven gevonden. Het plaatje
past compleet. Zodanig dat ik het blijde nieuws kan doorgeven dat jullie
niet moeten opgeven via die site. Het klikt zodanig goed dat wij besloten
hebben om na een 7-tal maanden in het huwelijk te treden."

 

Reactie van een vrouw, 59

 

"Ik heb inderdaad door 50 plusmatch een fantastische mevrouw leren kennen, waarvoor dank."

 

Reactie van een man, 66

 

"Via jullie site heb ik myn liefde gevonden. Dank u!

"

 

Reactie van een vrouw, 54

 

"Ik heb dank zij 50plusmatch een relatie. "

 

Reactie van een vrouw, 52

 

"Ik heb via jullie site de man van mijn leven gevonden!!! Hartelijk dank daarvoor !!! "

 

Reactie van een vrouw, 59

 

"Na lange tijd heb ik mijn princes gevonden en dit zal zeker een never ending story worden."

 

Reactie van een man, 57

 "Bedankt 50plusmatch....via deze heb ik een partner ontmoet en samen slaan wij terug een nieuwe weg in."

 

Reactie van een vrouw, 57

 

"Ik wil mij uitschrijven omdat ik een partner gevonden heb bij 50plusmatch. Ik ben heel tevreden over jullie manier van werken.......het is correct. Alvast bedankt."

 

Reactie van een vrouw, 68

 

"Dank aan jullie redactie, heb de partner gevonden die ik uiteindelijk al lang op zoek naar was: liefdevolle partner waarmee ik mijn verdere leven wil delen. Hartelijk dank!"

 

Reactie van een man, 56

 

"Hierbij wens ik mij definitief uit te schrijven , ik heb via jullie site "het geluk " gevonden !!!

Ik dank u voor jullie professionele site en hoop dat je nog veel zoekende mensen op een respectvolle manier kunt helpen ."

 

Reactie van een man, 55

 

"Ik heb de man van mijn leven gevonden. Dank je 50plusmatch."

 

Reactie van een vrouw, 63

 

"Ik heb een persoon hier getroffen, en wij gaan proberen er iets moois te van maken. "

 

Reactie van een vrouw, 51

 

"Het bestaat ! Ik heb mijn liefde gevonden op 50plusmatch! "

 

Reactie van een vrouw, 58

 

"50plusmatch... ja dat ben ik. Ouder dan 50 jaar. Dus daar zou ik wel een "gelijkgestemde" bij vinden. Het was op een dinsdag dat mijn lidmaatschap een feit werd. Al gauw vond ik een tiental potentiële kandidaten maar ÈÈn sprong er toch uit in beeld, woord en vooral... gevoel. Hij zag er zeer goed uit voor z'n leeftijd en in zijn profiel kon ik meerdere punten uitpikken waarin ik mezelf heel goed in kon vinden. Na enkele dialogen (vooral over de grote afstand tussen onze thuisfronten) en slechts VIER DAGEN VERDER hadden we al een afspraak aan de "zowizoo".
Ik reed op m'n fiets; hij wachtte in de auto. Later vertelde hij dat ik voor hem een "magneet op de fiets" was en dat hij onmiddellijk wist dat ik zijn afspraak was. De klick was enorm, snel en volledig. De leeftijd, de ervaringen en het gevoel lieten ons geen twijfels houden en nu, twee maanden verder, zal geen van ons twee nog single zijn ! 50plusmatch was onze start naar een hemel op aarde ! De eenvoudige, uitnodige en vooral praktische en veilige datingsite raden wij beiden nu volmondig aan voor iedere 50-plusser die er niet meer in geloofde, maar toch nog ÈÈn poging wil riskeren. Danke, danke danke aan heel de ploeg van 50plusmatch dus !"

 

Reactie van een vrouw , 58

 

"De reden waarom ik me uitschrijf, is doordat ik op 50plusmatch toch nog opnieuw de liefde van mijn leven gevonden heb. Hij is een echte lieve schat, en beantwoordt totaal aan mijn verwachtingen."

 

Reactie van een vrouw, 59

 "Bedankt, ik heb hier een fijne vrouw ontmoet dankzij jullie. Nog veel succes en nog veel matches! "

 

Reactie van een man, 52

 

"Ik heb de liefde van mijn leven gevonden !!!!"

 

Reactie van een vrouw, 73

 

"Ik heb een lieve partner gevonden. Dank U voor het vertrouwen."

 

Reactie van een man, 66

 

"Ik heb via jullie site iemand gevonden en wil me nu uitschrijven.
"

 

Reactie van een vrouw, 54

 

"Bij het eerste contact op de eerste dag eind augustus 2016 was het al raak en dat duurt vandaag nog voort. Hartelijk dank en proficiat aan de matchmaker !!"

 

Reactie van een vrouw, 51

 

"Ik heb op deze site de man van mijn leven ontmoet en wij hebben vandaag besloten om ons alle twee uit te schrijven en samen een mooie toekomst op te bouwen. Veel succes met jullie site en veel geluk en liefde voor allen die nog op zoek zijn.
"

 

Reactie van een vrouw, 56

 

"Ik log niet meer in omdat ik een vriend gevonden heb!

"

 

Reactie van een vrouw, 66

 

"Heb een leuke dame mogen ontmoeten via deze datingsite. Bedankt voor alles. "

 

Reactie van een man, 55

 

"Ik heb op korte tijd iemand gevonden waar het echt mee klikt.had dit nooit kunnen denken. Vind wel dat jezelf van bij het begin goed moet selecteren en voorzichtig moet zijn. Ook zelf eerlijk moet zijn vanaf het begin, en dan komt alles wel goed. Dank u dat deze site bestaat."

 

Reactie van een vrouw, 54

 "U vraagt mij om me te interviewen aangaande onze relatie, dit is heel simpel: ik had met deze vrouw een date via 50plusmatch.be ,het klikte direkt en wij zijn elkaar blijven zien, en wij hebben besloten er samen het beste van te maken, doch wil ik benadrukken dat het via 50plusmatch is dat wij elkaar hebben ontmoet maar het is ook zo dat de toekomst zal uitwijzen hoe het verder zal gaan en op dit ogenblik is de relatie buitengewoon en daarvoor mijn allerbeste dank naar 50plusmatch.be"

 

Reactie van een man, 68

 

"Dank zij 50plusmatch heb ik een partner gevonden waarbij ik mezelf kan en mag zijn. Wij zijn gelukkig samen."

 

Reactie van een vrouw, 62

 

"Graag uitschrijven wegens groot succes. Ik vind nergens anders hoe ik dit moet doen..... Toch bedankt!"

 

Reactie van een vrouw, 70

 

"Dank voor alles wat jullie voor mij deden. Ik vond in B. een zeer lieve dame, waarvan ik zeker ben dat ze de ware is. Als ik kandidaten moest weten, zal ik deze site zeker aanbevelen.
"

 

Reactie van een man, 60

 

"Na enkele leuke afspraken zonder gevolgen, kreeg ik plotseling een verzoek van een jongere dame met menige gelijklopende interesses.

Bij de eerste afspraak klikte het meteen.

We hebben voorlopig nog een LAT-relatie, maar de band is wel hecht.

Dankjewel !!"

 

Reactie van een man, 70

 

"Dank zij 50plusmatch heb ik een fantastische partner gevonden. Ik bedank u voor de professionele en eerlijke manier van werken. Ik zal 50plusmatch bij vrienden zeker aanbevelen."

 

Reactie van een man, 73

 

"Ik heb een leuke partner gevonden waarmee het goed klikt, daarom wil ik me uitschrijven. Mijn dank aan deze leuke datingsite.
"

 

Reactie van een man, 68

 

"NA EEN KORTE PERIODE LIDMAATSCHAP KWAM CUPIDO OP MIJN PAD. Ik raad iedereen aan met met deze datingsite op zoek te gaan naar nieuw geluk. Bedankt voor deze methode om te zoeken."

 

Reactie van een man, 72

 

"Ik heb mijn maatje gevonden via deze site.
Nooit kunnen denken dat dit wonder zo snel zou kunnen."

 

Reactie van een vrouw, 63

 "de liefde van mijn leven" gevonden !!
dank zij jullie ! 1000 X dank !"

 

Reactie van een vrouw, 65

 

"Heb dankzij jullie het deksel op mijn potje gevonden. Bedankt."

 

Reactie van een man, 63

 

"Heb op deze site iemand gevonden."

 

Reactie van een man, 66

 

"Na ongeveer een jaar met verschillende dates, had ik er eigenlijk genoeg van. Tot een vriendin me vroeg om haar te helpen een profiel aan te maken bij jullie site.
Toen we zo samen naar wat matches keken, kwam ik ineens iemand tegen uit de buurt, die ik nog nooit gezien had. He leuke man dacht ik en vroeg direct of hij iets wou gaan drinken. Het klikte van de eerste minuut en nu zijn we sinds een korte periode een koppel en het lijkt of we elkaar al maanden kennen!
Bedankt 50plus om ons bij elkaar te brengen!"

 

Reactie van een vrouw, 55

 

"Bedankt 50plusmatch na een paar tegenslagen en dates die niet juist aanvoelde ...ben ik uiteindelijk men schatje hier toch tegen gekomen ik kan iedereen alleen maar de raad geven vol te houden en ...het is zoals men zegt de aanhouder wint !!"

 

Reactie van een man, 56

 

"Bedankt 50plusmatch heb de vrouw van mijn leven gevonden. Dank, ik wel ben super gelukkig."

 

Reactie van een man, 53

 

"Zou het mogelijk zijn mijn profiel te schrappen ik heb iemand gevonden. Ik wil u bedanken.
"

 

Reactie van een man, 63

 

" Ik ben zeer tevreden over jullie site.
Heb er in korte tijd een lieve vrouw leren kennen met wie het klikte.
Wij hebben samen besloten om verder te bouwen aan een nieuwe vaste relatie.
Vandaar dat ik mij uitschrijf."

 

Reactie van een man, 55

 

"Je mag me uitschrijven ik heb iemand gevonden .
"

 

Reactie van een vrouw, 55

 " Ik ben tevreden over de site want er is een prachtige relatie uit voortgekomen."

 

Reactie van een man, 66

 

"Dank aan 50plusmatch.be, sedert 2 weken partner gevonden! Geen reden meer om verder te zoeken!
"

 

Reactie van een man, 65

 

"Ik vond een nieuwe relatie in jullie lid "B".(bekend bij de redactie).
Enorm bedankt voor de mogelijkheden die jullie een single ter beschikking stellen in zijn zoektocht naar een nieuw geluk ! Ik kan jullie site aan iedereen aanraden."

 

Reactie van een man, 67

 

" Ik vond de liefde van mijn leven, groetjes en bedankt!"

 

Reactie van een vrouw, 65

 

"Kan u mij aub uitschrijven, of me de procedure laten weten hoe ik dat moet doen......
Ik heb namelijk reeds iemand gevonden via deze site."

 

Reactie van een man, 57

 

"Ik heb hier mijn vriend gevonden wij willen samen verder gaan."

 

Reactie van een vrouw, 66

 

"Heb de schat van mijn leven gevonden via 50 plusmatch."

 

Reactie van een vrouw, 68

 

"Ik heb een partner gevonden bij 50plusmatch: mijn eerste vriendin uit mijn jeugd terug gevonden!"

 

Reactie van een man, 69

 

"Na pas een week op jullie site heb ik iemand leren kennen die op 2 km van mijn van mij vandaan woont die hierop ook de site was! ik dan jullie van harte zonder de site was dit niet gebeurd. "

 

Reactie van een vrouw, 58

 "Graag wil ik mij uitschrijven en mijn profiel verwijderen. Ik heb een nieuwe relatie. En bedankt voor alles wat jullie voor mij gedaan hebben.
"

 

Reactie van een man, 57

 

"In de korte periode dat ik lid was bij jullie, heb ik een perfecte match gevonden, met kort daarna een date, en de klik was er al snel van beide kanten.
Dus hebben we beiden gekozen om er voor te gaan."

 

Reactie van een man, 58

 

"Dankzij 50plus hebben we elkaar gevonden, nooit gedacht om ooit nog vlinders in de buik te hebben..."

 

Reactie van een man, 60

 

"Beste, graag zou ik uit deze zoekrelatie gaan, heb iemand gevonden.

"

 

Reactie van een vrouw, 57

 

"Jullie site is echtelieden, heb een passende partner gevonden. Had mijn twijfels maar het heeft echt gewerkt, waarvoor mijn dank.
Daarom ook dat ik jullie diensten niet meer nodig heb."

 

Reactie van een vrouw, 60

 

"Ik heb hier bij jullie een hele lieve man gevonden!!!! Ik wens allen hier veel succes xx
"

 

Reactie van een vrouw, 53

 

"Hhet is ongelooflijk maar waar na twee dagen lid te zijn heb ik een partner gevonden."

 

Reactie van een man, 59

 

"Dank zij jullie site eindelijk een lieve man gevonden. Bedankt en veel succes voor de anderen."

 

Reactie van een vrouw, 68

 

"Ik wil me graag afmelden op de site omdat ik iemand heb gevonden. Wil jullie bedanken, voor mijn nieuwe geluk!"

 

Reactie van een vrouw, 60

 "Beste mensen van de redactie,
hierbij wil u melden dat ik via de site een pracht van een vrouw heb ontmoet.
Ik wens jullie nog veel succes met 50plusmatch
Groeten
5866"

 

Reactie van een man, 54 jaar

 

"Waarom hebben jullie gekozen voor het internet-daten en hoe kwam je bij 50plusmatch terecht?

Hij: in het dagelijks leven kom ik geen geschikte partner tegen, andere sites met elkaar vergeleken en 50plusmatch, bleek voor mij de beste optie.
Zij: in het dagelijks leven kom ik geen geschikte partner tegen, andere sites met elkaar vergeleken en 50plusmatch, bleek voor mij de beste optie.

Wat sprak je aan in je partner?

Hij: niet roken, wandelen, fietsen, gevoelig en de leeftijd
Zij: sporten, dieren, wonende in omgeving, leeftijd, gevoelig, humor.

Zijn er veel dates er aan voorafgegaan of was het meteen raak?

Hij: het was meteen raak.
Zij: 2 dates ervoor gehad.

Hoe zag de eerste date eruit?

Hij/zij: we zijn wat gaan drinken en wandelen in een romantische omgeving, veel gepraat, en de tijd uit het oog verloren.

Heb je een goed advies aan andere internet-daters?

Ons advies aan internet daters is, vooral jezelf blijven, de kat uit de boom kijken, niet te snel willen zijn, de tijd brengt raad. Vooral niet alles geloven wat op het profiel staat, mensen doen zich vaak beter voor dan ze zijn. En verder de moed er in houden als het niet zo wil vlotten, de aanhouder wint tenslotte, dat zie je maar aan ons.

Wat zijn jullie toekomstplannen?

We kennen elkaar nu 2 maanden, en ver kijken in de toekomst doen we nog niet, maar zijn zeker van plan leuke dingen samen te ondernemen, er voor elkaar te zijn in goede en in slechte tijden, genieten van het leven met respect voor elkaars persoonlijkheid."

 

Reactie van een man&vrouw, 55&52

 

"Ik heb via jullie site een leuke en lieve vriend gevonden. Hartelijk dank voor de gebruikmaking van de site.

Veel succes verder en ga zo door!"

 

Reactie van een vrouw, 51

 

"Na twee jaar daten heb ik da uiteindelijk een toffe vrouw ontmoet, het is niet makkelijk om de juiste partner te vinden want er is altijd wel iets (roken, te ver, nog getrouwd enz....)

Je site heb ik altijd goed gevonden en ik begrijp ook dat jullie niet verantwoordelijk zijn voor de vrouwen die er op staan.

Maar zoals je ziet is het me uiteindelijk toch gelukt, één suggestie heb ik wel kan je bij het zoeken geen functie inbouwen van bvb: O roker of O niet roker

Dit is maar een suggestie hoor, verder wens ik jullie nog veel succes met jullie site en hoop ik dat je nog veel mensen gelukkig maakt zoals je bij mij gedaan hebt."

 

Reactie van een man, 55

 

"ik heb op deze site een leuke man leren kennen waar het mee klikt.
Daarom wil ik mij laten uitschrijven."

 

Reactie van een vrouw, 65

 

"Aanpakken zoals een magisch bol ; schil per schil afpellen om tot aan de kern te komen : de partner met de meeste raakpunten."

 

Reactie van een man, 69

 

"Na zoveel jaren geduld eindeloos lastig gevallen geweest te zijn dan toch de superdame van mijn leven hier tegen het lijf gelopen dus blijf erin geloven."

 

Reactie van een man, 56

 

"Dankzij 50PlusMatch heb ik een fijne lieve en oprechte dame gevonden, waarbij er lang beide zijde een click ontstond en waarmee ik een nieuw leven aanvat.
Het is een sprookje dat voor ons beide werkelijkheid is geworden.

Ik heb het liefste vrouwtje via 50 plus gevonden om samen nog vele jaren samen te mogen hebben.

Bedankt 50 plus match. Er bestaat dan toch nog een eerlijke site langs waar men een partner kan vinden."

 

Reactie van een man, 65

 

"Dank je wel aan het team van 50+! J. en L. zijn nu zéér gelukkig samen!!!"

 

Reactie van een vrouw, 64

 "Ik heb mijn liefde gevonden via jullie datingsite, en ik ben jullie heel dankbaar omdat het niet onmogelijk is je liefde op 50 plus match te vinden. Ik wens het iedereen van harte toe om de juiste man of vrouw te vinden."

 

Reactie van een vrouw, 69

 

"Bedankt dat ik bij jullie een leuke man heb leren kennen."

 

Reactie van een vrouw, 59

 

" Bedankt. Heb een lieve dame ontmoet waarbij het direct klikte en voel mij zeer gelukkig."

 

Reactie van een man, 77

 

"Via jullie site heb ik iemand gevonden waarmee ik verder wil gaan dank voor de diensten."

 

Reactie van een man, 70

 

"Via deze site heb ik iemand leren kennen die me uitermate bevalt. Het moet nog groeien maar de basis is alvast gelegd.
Bij de allereerste ontmoeting was ik niet echt enthousiast, maar de verdere gesprekken waren zo leuk en boeiend dat ik dit een kans wilde geven.
Ik voel me goed en vooral mijzelf bij hem. Hij laat me dit alles ervaren op mijn eigen tempo zonder verstikkend te zijn.
De toekomst .......dat weet ik niet, wat ik wel weet is dat het nu goed aanvoelt."

 

Reactie van een vrouw, 56

 

"Ik wil jullie toch van harte danken voor alle moeite die jullie gedaan hebben,
het is een prima datingsite, en.............heel betrouwbaar !!!!
Maar :Ik heb nu de schat van mijn leven gevonden, vandaar die uitschrijving...
Nogmaals dank, en veel succes verder, doe zo voort, en vele mensen zullen het 'geluk' vinden, vele groetjes. A&G"

 

Reactie van een vrouw, 55

 

"Ik wil mij hierbij uitschrijven. Ik heb via de site iemand ontmoet waarvoor dank. "

 

Reactie van een vrouw, 68

 

"Ik ben meer dan 1000x bekeken op iets meer dan 3 maanden, en heb hier nu een geweldige dame gevonden .
"

 

Reactie van een man, 59

 

"Het is dankzij jullie voorstellen (en de nodige moed mijnentwege) dat ik mijn lieve vriend gevonden heb. Nog terloops een goede raad voor alle single vrouwen : neem zelf het initiatief en laat je niet ontmoedigen bij een tegenslag. "

 

Reactie van een vrouw, 59

 "Reeds een partner gevonden via 50plusmatch.be geweldig.
"

 

Reactie van een vrouw, 56

 

"Ik heb iemand gevonden bij 50plusmach en wil me daarom uitschrijven.
Bedankt voor alles!"

 

Reactie van een man, 66

 

"Mijn vriendin raadde mij aan contact op te nemen met die bepaalde persoon.
Bij onze eerste ontmoeting was het koekenbak.

We hebben mekaar gevonden. Bedankt voor uw medewerking. Een aanrader voor 50plussers. "

 

Reactie van een vrouw, 69

 

"Heb echt wel snel een nieuwe partner gevonden; een foto zegt veel, dat is waar.
Maar deze had zelfs geen foto geplaatst.

Prima site: sterk aangeraden!"

 

Reactie van een man, 54

 

"Ik moet toegeven dat ik ontzettend veel geluk gehad heb bij het zoeken van een partner via uw website. Reeds bij het eerste persoonlijk contact heb ik een toffe man ontmoet. We zijn nu bijna 5 maanden een koppel en kunnen het heel goed samen vinden.

Bedankt voor uw mooie website!"

 

Reactie van een vrouw, 67

 

" Is dit mijn partner for.... k weet het niet, maar iemand ontmoet met wie het ongelofelijk klikt, geeft het alle kansen, opnieuw inschrijven kan altijd.

Ondanks al mijn vooroordelen en geen betalend lidmaatschap, heb ik na 3 weken misschien ongelofelijk geluk gehad.

Tegen al het negativisme op de site wil ik enkel zeggen : blijf trouw aan jezelf maar wees optimistisch en leef ondertussen je leven, het mooiste gebeurt vaak op een onverwacht moment."

 

Reactie van een vrouw, 53

 

"Ik ben gelukkig !! Bedankt ! Jullie mogen fier zijn met de manier waarop deze site zich profileert !!"

 

Reactie van een vrouw, 51

 

"Eerlijk duurt het langst, ik vond mijn droompartner hier, en wil de rest van mijn leven samen doorbrengen."

 

Reactie van een man, 62

 

"Wij zijn beiden in de 70 maar nog jong van geest en leden.

Eerst heeft hij met mij contact opgenomen en na wat over en weer mailen en chatten hebben wij elkaar voor het eerst gezien en toen was er al een klik. Daarna hebben we samen wat activiteiten gedaan en zijn we bij elkaar aan huis gegaan. Onze kinderen werden op de hoogte gebracht en zij waren enthousiast. Volgende week gaan wij voor het eerst ook samen op reis.

We zijn gelukkig samen en zijn er zeker van dat dit voor het leven is."

 

Reactie van een vrouw, 73

 "De eerste reacties waren via jullie site maar na 2 dagen zijn we gaan telefoneren met mekaar en raar maar waar het klikte onmiddellijk, de spontaniteit, het profiel, de afstand en plots werd het uiterlijk niet meer belangrijk, de eerste steen is gelegd , wij zijn beiden "en samen" een nieuwe weg ingeslagen. Dankjewel 50plusmatch.be "

 

Reactie van een vrouw, 62

 

"Zou mijn lidmaatschap willen opzeggen omdat ik een vriendin heb gevonden. Het is door jullie site mogelijk gemaakt. Alvast nog veel succes!
"

 

Reactie van een man, 54

 

"Ik had mij in een opwelling bij jullie ingeschreven omdat die reclame over de 50plus site steeds op mijn scherm kwam als ik naar Facebook keek en ik dacht waarom niet...nieuwe mensen leren kennen....

Ik was alleen maar niet ongelukkig of eenzaam, nooit zelf zitten kijken wie er allemaal lid was, enkel geantwoord op persoonlijk geschreven mails want anders werd dat een fulltime job....en ja, ik heb de liefde gevonden, of liever, de liefde heeft mij gevonden en ik ben jullie zeer dankbaar...datingsites, daar moest ik vroeger mee lachen en ik ik had daar maar een rare kijk op...

Ik raad het echter aan alle alleenstaanden aan nu, alles is mogelijk, en het is nooit te laat, voor niemand...hartelijke groeten aan iedereen. "

 

Reactie van een vrouw, 55

 

"Ik had mij in een opwelling bij jullie ingeschreven omdat die reclame over de 50plus site steeds op mijn scherm kwam als ik naar Facebook keek en ik dacht waarom niet...nieuwe mensen leren kennen....ik was alleen maar niet ongelukkig of eenzaam, nooit zelf zitten kijken wie er allemaal lid was, enkel geantwoord op persoonlijk geschreven mails want anders werd dat een fulltime job....en ja, ik heb de liefde gevonden, of liever, de liefde heeft mij gevonden en ik ben jullie zeer dankbaar...datingsites, daar moest ik vroeger mee lachen en ik ik had daar maar een rare kijk op...ik raad het echter aan alle alleenstaanden aan nu, alles is mogelijk, en het is nooit te laat, voor niemand...hartelijke groeten aan iedereen. "

 

Reactie van een vrouw, 55

 

"Via jullie site heb ik een heel lieve man leren kennen.
Hij heeft gereageerd op mijn profiel, ik was juist betalend lid geworden omdat het anders moeilijk is om iets terug te sturen.

Bij de eerste ontmoeting wist ik al dat het een serieus persoon was, iemand waarmee ik kon praten, die ongeveer dezelfde interesses heeft als ikzelf.
Onze verdere ontmoetingen waren positief en de liefde groeide.

Ik ben blij dat ik via deze site terug gelukkig ben geworden en ik hoop dat er nog vele die ervaring mogen meemaken zoals ik deze via jullie site gevonden heb."

 

Reactie van een vrouw, 56

 

"Heb dankzij jullie de man van mijn leven gevonden."

 

Reactie van een vrouw, 63

 

"Met elkaar een paar keer met de chat geschreven daarna met mails en dat klikte goed. Hij veel mee gemaakt en ik ook. Dan eens afgesproken en de rest weet je we voelen alle bei iets voor elkaar!!"

 

Reactie van een vrouw, 62

 

"Merci...na drie dagen op de site iemand gevonden...we zien wel..."

 

Reactie van een vrouw, 55

 

"Dank zij jullie ben ik in de 7de hemel terecht gekomen!
"

 

Reactie van een man, 55

 "Dag lieve mensen, heb hier mijn PRINS gevonden ! B. en ik voor altijd samen! 'T is een ECHTE LOVE-STORY !!! Wij bouwen nu met ons 2tjes, aan een hele mooie toekomst, het klikt op alle vlakken, een WONDER!

Ben ook een boek beginnen te schrijven, over onze onverwachte ontmoeting, gewoon FANTASTISCH !!!

Ons leven heeft een hele andere wending gekregen, nooit verwacht!
Maar kijk, het bestaat nog, liefde op het eerste gezicht, en voor eeuwig!

Met veel dank aan 50plusmatch.be natuurlijk .

Allerbeste groetjes, J."

 

Reactie van een vrouw, 63

 

"Ik heb misschien de vrouw van mijn leven gevonden en dus is deze site voor mij nu overbodig. Al is het de beste en eerlijkste site die ik ken en is echt betrouwbaar. Ik wens iedereen het beste toe en de moed niet opgeven. Mensen met slechte bedoelingen die dit lezen verwijder je zodat je geen andere mensen kwetst en toch nog een mooie daad hebt verricht."

 

Reactie van een man, 54

 

"Na een standaard bericht te zenden naar iemand en die dit ook terug zendt, besloot ik om voor 1 maand volledig lid te worden, zo kon ik een persoonlijke boodschap zenden, ik kreeg daarop antwoord en zo kwamen de eerste verdere contacten, zodoende zijn wij een l.a.t. relatie gestart. Bij deze heb ik me uitgeschreven, dank u."

 

Reactie van een man, 51

 

"Bedankt dat ik iemand leren kennen heb via jullie site!"

 

Reactie van een vrouw, 56

 

"Heb langs uw weg een partner gevonden. Nu wil ik mij graag uitschrijven.

Dank voor het bestaan van 50plusmatch. Het heeft mij geluk gebracht en zal het overal aanprijzen."

 

Reactie van een vrouw, 70

 

"Hoe kan ik me uit schrijven? ik ben tevreden dat ik mijn partner op de site gevonden heb.
"

 

Reactie van een vrouw, 62

 

"Na amper een paar weken kreeg ik een aanzoek van een dame die interesse toonde in mijn profiel. We hebben wat mailtjes heen en weer gedaan en een afspraak gemaakt.
Op die eerste date klikte het meteen en samen willen we er voor gaan.

Persoonlijk vind ik 50plusMatch een betrouwbare site waar het zeker mogelijk moet zijn om een nieuwe partner te vinden."

 

Reactie van een man, 62

 

"Ik heb het geluk gevonden, een man die precies in mijn profiel en wijze van leven past; de toekomst ziet er voor ons echt prachtig en hoopvol uit.

Wil me dan ook schrappen van het profiel en duizend keer dank om via jullie site mijn partner te leren kennen, veel succes verder met de site."

 

Reactie van een vrouw, 61

 

"Ik ben geen (betalend) lid meer van deze site en heb ondertussen een nieuwe partner.
Wil mij daarom definitief schrappen in jullie mailing-list.
Mvg en dank voor het gunstig gevolg!"

 

Reactie van een man, 70

 "Ik heb inderdaad via de site leuke man leren kennen en het is nu al meer dan 3 maanden. Zit wel goed. "

 

Reactie van een vrouw, 60

 

"Bedankt voor de goede zorgen de voorbije 2 maanden. En alhoewel alles voor mij perfect is verlopen hoop ik toch dat ik de site nooit meer moet bezoeken :-).
Zal zeker aanbevelen."

 

Reactie van een vrouw, 57

 

"Ik heb mijn nieuwe partner gevonden via jullie 50plusmatch.be en wij zijn heeeeeel gelukkig samen!"

 

Reactie van een man, 65

 

"Onze profielen stemden goed overeen. We konden goed met elkaar praten over allerlei zaken.

Ik denk de juiste partner gevonden te hebben na 6 1/2 jaar weduwe te zijn.

Hartelijk dank!"

 

Reactie van een vrouw, 68

 

"Ik heb een leuke vrouw leren kennen. Wil je mij verwijderen van deze site? Bedankt voor dit alles."

 

Reactie van een man, 63

 

"Ik ben gelukkig man, dank u 50plusmatch.be!"

 

Reactie van een man, 57

 

"Ik heb een fijne vrouw leren kennen bij 50plusmatch.be en het klikte heel goed tussen ons zijn nu 2 maanden samen en het word elke dag beter."

 

Reactie van een man, 60

 

"Ik heb een leuke man ontmoet, dus zou graag uit de site verwijderd worden."

 

Reactie van een vrouw, 67

 

"Dank jullie voor alles, wens iedereen heel veel succes toe! groetjes Hugo"

 

Reactie van een man, 55

 "Beste,

Ik zal hier dan maar eens op antwoorden:
Ik voelde me echt niet super goed op jullie site . Op geen site bedoel ik.
Ik ben 10 jaar gescheiden en had met mezelf afgesproken om alleen te blijven gedurende gans mijn leven .
En ik kwam heel toevallig op jullie site . Door toedoen van een vriendin.

Er kwamen dus enkele contact berichtjes of hoe je dit ook noemt .
Na enkele tijd besliste ik dat dit toch niks voor mij was en wilde ermee stoppen. Maar dan moest ik toch inloggen en daar was een contact vraagje van een van jullie betalende leden. Nu had ik de keuze : gewoon verwijderen zonder te lezen of toch eens opendoen en lezen.

Ik koos deze keer voor de 2de optie.
Hij vroeg mijn foto en ik stuurde hem deze. Weet nog steeds niet waarom nu wel en de andere keer niet. Alhoewel die dit ook vroegen.
En dan maakten we een afspraak in de stad . Een 2de afspraak en dan een 3de .
En toen ging ik 2 weken op reis met een vriendin want deze reis was geboekt en betaald.

Nu ben ik terug thuis en we ontmoetten elkaar opnieuw .
En nu wil ik hem niet meer kwijt.
Dus 50plus, moet ik jullie eigenlijk bedanken .
Ik geloof niet in toeval . Het had zo moeten zijn dat we elkaar op deze wijze hebben ontmoet . Hoe vreemd het ook mag klinken ."

 

Reactie van een vrouw, 71

 

"Nieuwe relatie via 50plusmatch.be. Bedankt!"

 

Reactie van een man, 63

 

"Het was leuk vertoeven bij 50plusmatch.be.
Na een paar weken een lieve vrouw leren kennen waarmee het "klikte". Wederzijds respect en begrip waren voor ons beide belangrijk.

Veel succes aan alle leden. "

 

Reactie van een vrouw, 59

 

"Met deze wil mijn vriendin en ik jullie bedanken voor de dagen gratis lidmaatschap die zij kreeg en ons in de gelegenheid stelde elkaar te leren kennen."

 

Reactie van een man, 60

 

"Hierbij wens ik voorlopig niet meer op 50plusmatch.be aanwezig te zijn vanwege het tegenkomen van een mooie en lieve partner..... Bedankt alvast voor het mooie dat jullie voor mij betekende."

 

Reactie van een vrouw, 54

 

"Hallo 50plus. Ben lid 1,5 maand volledig, en niets... nu van de ene dag op de andere bingo!!!
Reuze, de klik, de vonk, het was er wederzijds.
Dank u voor jullie hulp, anders was ik er nooit geraakt, dank u wel."

 

Reactie van een man, 63

 

"Heb de vrouw van mijn leven gevonden dankzij deze site. Wens jullie nog veel succes met de site!"

 

Reactie van een man, 58

 

"Na heel veel jaren vruchteloos zoeken heb ik inderdaad iemand gevonden.

Alsof het zo in de sterren geschreven stond: ik vroeg een niet-roker en kreeg een match met een roker die wilde stoppen met roken en dus opteerde voor een niet-roker.
Het feit dat hij een roker was had ik over het hoofd gezien.

Dat (niet-) roken blijkt ondertussen een detail want wij “matchen “ zoveel samen en zijn heel gelukkig. Een relatie aangaan met iemand na jaren single-zijn is niet zo evident. Verliefdheid zorgt echter voor een stuwende, ondersteunende, begeesterende kracht.

Bedankt voor jullie hulp ..."

 

Reactie van een vrouw, 60

 

"Dank je wel 50plusmatch.be, ik heb op jullie site een hele lieve man leren kennen.

We hebben eerst een tijdje naar elkaar gemaild en dan eens afgesproken en het klikte direct, we zijn nu al een tijdje samen en het gaat heel goed met ons.

Nooit gedacht dat ik iemand zou leren kennen op een datingsite, maar je ziet wel , het leven zit vol verrassingen.

Dank je wel, en veel succes met jullie site, ik wens ook aan iedereen die nog op zoek is veel succes"

 

Reactie van een vrouw, 61

 "Heel snelle reactie van een aandachtige lieve dame. Na een aantal emails afgesproken en de click is er.

Mooi, zo moet een site zijn in deze moderne tijd. Thx en nog veel succes."

 

Reactie van een man, 59

 

"Heb iemand gevonden die bij mij past. "

 

Reactie van een vrouw, 59

 

"Ik heb mijn partner gevonden via 50plusmatch.be, dank voor de site, daardoor wil ik mijn lidgeld niet meer betalen."

 

Reactie van een man, 59

 

"Het was een 'speciale' ervaring. Uiteindelijk toch een match gevonden. Hopelijk niet 'tot gauw'. "

 

Reactie van een vrouw, 63

 

"ik ben heel tevreden met deze site, maar heb nu iemand."

 

Reactie van een man, 69

 

"NA SLECHTS 3 DATES TE HEBBEN ONTMOET VOND IK DE WARE VROUW VAN MIJN LEVEN , zelfs na slechts één week wist ik dit de relatie werd waarop ik zelfs niet had durven dromen , alles klikt gewoon zoals het moet.

Ik hoop dat velen nog mogen meemaken wat wij nu beleven , maar ik twijfel of er nog een koppel zoals wij terug te vinden zal zijn.

Toffe site , en wie aanhoud zal zeker iemand vinden.

Bedankt voor wat ik nu kan beleven door jullie site te hebben gevonden."

 

Reactie van een man, 64

 

"Dankzij jullie datingsite heb ik de vrouw gevonden waar ik naar zocht. Hartelijk dank en ik zal jullie promoten als ik daar de kans toe krijg.

Ik ben jullie team heel dankbaar voor de prachtige service die jullie geven aan 50 plussers.

Via de gewone sociale contacten leer je ook zoekende mensen kennen maar door 50plusmatch.be gaat het toch veel gemakkelijker en leer je rapper mensen kennen met dezelfde background en interesses.

Dat maakt het stukken vlotter en gerichter.

Nogmaals hartelijk dank !
Want jullie hebben mij het geluk laten vinden waar ik op zoek naar was."

 

Reactie van een man, 60

 

"Na 10 dagen eerder kennis gemaakt te hebben op 50plus heb ik een daguitstap gemaakt naar zee met een hele lieve man.

We voelden ons al verbonden door de vele gesprekken en hebben die dag afgesproken dat we langzaam aan zouden proberen
of we een relatie konden opbouwen. Maar al na 5 minuutjes na het afscheid voelden we beide dat we elkaar zo vlug mogelijk wilden terug zien. Vlinders op onze leeftijd???? Jawel,het bestaat dus wel degelijk, en hoe :-)

We gaan er dus samen voor en dromen van een mooie toekomst
"

 

Reactie van een vrouw, 53

 

"Dank zij jullie site heb ik binnen de 3 maanden mijn nieuwe partner gevonden. De klik was er al van bij de eerste ontmoeting."

 

Reactie van een man, 66

 "Ik wil met deze kenbaar maken dat ik mijn lidmaatschap wil beëindigen, aangezien ik via jullie site iemand gevonden heb voor het leven.

Alvast fijn dus dat er zulke contactsite's bestaan.
"

 

Reactie van een vrouw, 51

 

"We zijn uiteindelijk weer samen en hopen dat nog heel lang te blijven ... ik toch!!! Ik ben heel gelukkig :-)"

 

Reactie van een vrouw, 56

 

"Ik heb via deze site een leuke man ontmoet.

Ben zeer gelukkig nu."

 

Reactie van een vrouw, 51

 

"Ik heb via 50plusmatch.be interessante vrouwen leren kennen. Het heeft mijn leven enorm verrijkt.

Het is soms wel hard omdat het lijkt op een markt waar iedereen en vooral jezelf te koop staat.

Ik heb nu een vaste partner gevonden bij 50plusmatch.be

De formule van 50plusmatch.be is goed. Ik heb geen klachten of opmerkingen.
Doe zo voort!
"

 

Reactie van een man, 54

 

"Ik heb dankzij 50PlusMatch.be de vrouw van mijn leven gevonden!

En ben jullie erg dankbaar dat 50plusMatch er was voor de eenzame 50 plusser."

 

Reactie van een man, 59

 

"Ik heb een vriendin gevonden via uw kanaal bedankt daar voor maar je mag mij uitschrijven."

 

Reactie van een man, 51

 

"Ik heb de liefde van mijn leven gevonden, dank jullie voor de service!"

 

Reactie van een man, 65

 

"Heb via 50plusmatch.be iemand gevonden en vind deze site goed."

 

Reactie van een man, 57

 

"Dank zij 50plusmatch.be heb ik het liefste ventje op deze aardbol gevonden.
Natuurlijk bekijk ik hem nu nog door de roze bril van de verliefdheid maar er was en is het gevoel van “hier wacht ik al mijn hele leven op”.

Na een week of drie van e-mailen, sms-en, chatten en bellen hadden we ons eerste afspraak. En het klikte vanaf het eerste moment. Doordat wij allebei een druk leven hebben was onze tweede afspraak pas drie weken later maar het voelde zo een beetje als thuis komen. We hebben toen dan ook besloten om er vol voor te gaan. We zijn nu drie maand later, we hebben beide een druk beroeps- en priveleven maar we staan ook allebei voor 100% achter onze relatie.

De gevoelens zijn wederzijds en we willen van onze relatie een ‘succesverhaal’ maken. Ik ben 54 en al een paar jaar single, best wel tevreden met mijn leven want na een paar mislukte relaties stond ik nogal sceptisch tegenover relaties. Maar met hem wil ik de rest van mijn leven wel doorbrengen.

Genieten van het leven, genieten van elkaar, genieten van “ons”!! Bedankt 50plusmatch.be"

 

Reactie van een vrouw, 54

 "Hoe ben ik te werk gegaan?
In de eerste plaats was ik gemotiveerd om een partner te vinden. Het negatieve, uit het voorleden zoveel mogelijk deleten.

Met mijn zijn, mijn profiel dus, de profielen van leden bekijken.
Raakpunten zoeken die belangrijk zijn, om een relatie kans te geven om te lukken.
Die kunnen zeer talrijk zijn, maar de lat ook niet te hoog leggen, want we zijn toch maar mensen.

Corresponderen met elkaar is belangrijk en liefst met de volledige zinsbouw ,om geen, zo weinig mogelijk misverstanden te hebben.
En ja, je moet zelf uit de kast komen ,want zoals met zoveel dingen, niemand doet het in je plaats.
De papieren kennismaking mag niet te lang duren en een ontmoeting is de beste sleutel, om al dan niet verder te gaan.

De mens is niet gemaakt om alleen te zijn. Het merendeel van de singels zitten eigenlijk met dezelfde problemen en dat maakt het toch wel iets makkelijker ,om van wal te steken.

Relativeren is zeer belangrijk in een nieuwe relatie
Groeten en bedankt!

Ik vind de 50plusmatch.be ,een aangename site om uit het isolement te geraken."

 

Reactie van een man, 62

 

"Ik had dit nog nooit gedaan en mijn dochter heeft mij zover gekregen.

Voor de eerste keer afgesproken en direct gevonden wat ik zocht! DANK U!"

 

Reactie van een vrouw, 54

 

"Ik ben heel gelukkig jullie te melden dat wij elkaar hebben gevonden op 50 plus.
Een bewijs dat het op onze leeftijd nog kan.

Uiteindelijk past op ieder potje een deksel, maar je moet het geduld hebben om het te vinden."

 

Reactie van een vrouw, 68

 

" Ongeveer 2 maanden geleden schreef ik me in op jullie site. Ik maakte mijn profiel aan, en wachtte even af wat de reactie was. Snel werd mijn profiel opgemerkt en kreeg meerderen berichtjes.

Echt waar wat ik niet wist ik zat met een Visa die verlopen was en maar berichten krijgen, snel had ik begrepen dat ik een nieuwe kaart moest aanvragen en hier begon de miserie . Nieuwe kaart en code is normaal een week, problemen met de firma die de kaarten moest aanmaken, heeft twee weken geduurd.

Ondertussen nieuwe berichtjes binnenkrijgen, eentje viel me op en ook het profiel zonder foto wilde met mij in contact komen maar had nog geen kaart. Na meerdere berichtjes van zoeti en berichtjes enz echt heel veel. In een stond haar e mail adres en toen was de trein vertrokken, contact opgenomen, onze agendas stemde niet overheen om elkaar te ontmoeten, er ging nog een spannede week voorbij.

Uiteindelijk zijn we samen gaan eten ongeveer een maand geleden. De klik was er van beide kanten, nu bouwen we een mooi relatie op, op een rustige manier we zijn beiden schorpioen en klikt heel goed.

We praten goed en vertellen veel aan elkaar net of we kennen elkaar al jaren. Weet zeker dat dit gaat lukken. Dit is een waar gebeurt verhaal, alvast bedankt voor jullie bijdrage, jullie hebben twee mensen gelukkig gemaakt . "

 

Reactie van een man, 60

 

"Ik vond een schat van een man... dus hoef ik niet meer verder zoeken. Nu samen genieten!"

 

Reactie van een vrouw, 55

 

"Ik wil jullie heel graag laten weten dat mijn partner en ik op 19 april 2013 trouwen. Wij hebben elkaar via jullie site leren kennen. En dat we het ontzettend treffen met elkaar heeft dus iets wondermoois als resultaat.

Dat mag geweten worden aan jullie leden: blijf erin geloven, ergens zit die ene partner die perfect bij je past. Wees vooral eerlijk van bij het begin, en dan op alle vlakken : leeftijd, hobby's, gewoontes."

 

Reactie van een man, 61

 

"Ik ben erg tevreden bij 50plusmatch.be en heb er veel aangename mensen leren kennen.
Ik vond het heel leerrijk hoe andere mensen dachten over relaties.
"

 

Reactie van een vrouw, 61

 

"Ik wens mijn lidmaadschap niet te verlengen daar ik door jullie de vrouw van mijn dromen hier ben tegen gekomen. Hartelijk dank daarvoor. Ik wens jullie nog heel veel succes met jullie organisatie."

 

Reactie van een man, 56

 

"Ik heb een lieve partner gevonden. Bedankt allemaal!
"

 

Reactie van een man, 54

 "Via jullie site heb ik een partner gevonden dus ben niet meer
geinteresseerd in jullie mails."

 

Reactie van een vrouw, 54

 

"Dankzij deze site heb ik een oude liefde teruggevonden. 1967: zij was 16 ik 17 en hadden een korte verkering. Door omstandigheden en inmenging van haar ouders hadden we niet langer contact.

Nu 46 jaar later hebben wij mekaar opnieuw gevonden, het klikt en we gaan er samen voor."

 

Reactie van een man, 63

 

"Volgens mij de juiste keus gemaakt, wil verder gaan met duifje 20.

Hartelijk dank voor uw gedane inspanningen, en ik wens overige leden ook het geluk om een partner te vinden.
"

 

Reactie van een man, 58

 

"Geachte redactie , met dit schrijven wil ik U melden dat ik bij 50plusmatch een lieve dame heb ontmoet en wij hopen er iets van te maken.

Ik wil uw U allen bedanken dat ik die mogelijkheid bij jullie heb gekregen."

 

Reactie van een man, 70

 

"Na de eerst maand , en meer dan 800 bezoekers op mijn profiel, hadden er helaas nog géén 5 personen persoonlijk contact gezocht. Dan ben ik héél depressief geworden, en heb besloten om zelf het heft in eigen handen te nemen, en ben zelf gaan schrijven en chatten.

Dan heb ik heel veel geluk gehad om bijna onmiddellijk een zielsverwant te vinden. Daarna ging het heel vlug. En na een week Spanje, zijn we onafscheidelijk."

 

Reactie van een vrouw, 52

 

"Het lezen van de succesverhalen tijdens een periode van grote eenzaamheid hebben mij de energie en de moed gegeven mijn profiel aan te maken.

Na slechts 2 weken op jullie site heb ik een lieve partner ontmoet, liefde op het eerste gezicht, vonken en vuur, met een afstand van

110 km tussen beide woonplaatsen, het is allemaal mogelijk als je ervoor gaat, dus aan iedereen die eenzaam en alleen is, een aanrader. "

 

Reactie van een vrouw, 55

 

"Hij en ik zijn een super gelukkig paar sinds 13/01/2013. Bedankt!"

 

Reactie van een vrouw, 50

 

"Op jullie datingsite toch heb ik iemand ontmoet die alles in zich heeft waar ik in mijn profiel op zoek naar was, één uit de duizend dus, en waarmee ik iets kan opbouwen en waarmee ik verder wil. Dit alles na 2 1/2 weken op jullie datingsite te staan, relatief vlug dus. Bedankt!"

 

Reactie van een vrouw, 64

 

"Ik heb via jullie een toffe vriendin gevonden. Eerlijk gezegd had ik ruime keuze en tijd in de periode die ik bij jullie was.

Meer dan 3300 bezoeken aan mijn profiel en tientallen concrete reacties.
Ik ben van Tongeren en zij van Hoboken. Maar afstand is onbelangrijk in een echte relatie.

Het kost je alleen maar geld!!! LOL!!!
Het heeft wel wat voeten in de aarde gehad voor we wisten wat we aan elkaar hadden. Maar na nu acht maanden zijn we eruit en hebben besloten om ons dan maar laten uit te schrijven.

Voor hen die nog zouden twijfelen : DOEN MENSEN! Samengevat: het is zijn prijs/kwaliteit waard. Groetjes en succes verder met 50plusmatch.be"

 

Reactie van een man, 63

 "Ik heb op deze side mijn partner gevonden, verder wens ik alle leden nog veel succes toe en kan ik alleen maar zeggen geef de hoop niet op vroeg of laat lukt het wel. Groetjes en mijn dank aan 50plusmatch. Doe zo verder!
"

 

Reactie van een man, 57

 

"Het was een zeer spontane kennismaking, in mei vorig jaar, met grote aantrekkingskracht wederzijds. Doordat wij sterke persoonlijkheden zijn, de afstand ook een rol speelde, was het aanvankelijk een vallen en opstaan. Maar nu gaan we ervoor en ervaar ik een rust en geluk."

 

Reactie van een vrouw, 63

 

"Ik heb sinds enkele weken een leuke lieve man hier op deze site ontmoet. Samen gaan we op weg naar toekomst met ons beiden. Bedankt 50 plus match!"

 

Reactie van een vrouw, 50

 

"Dank voor het helpen vinden van de allerliefste vrouw op aarde :-) we hebben pas kennis gemaakt, maar zijn der beiden zeker van dat we de persoon hebben gevonden waarmee we willen ouder worden."

 

Reactie van een man, 56

 

"Dank u, heb onverwacht een partner gevonden d.z. jullie site."

 

Reactie van een man, 53

 

"Eerst een interessebericht gestuurd, dan verschillende keren ge-emailed en een
avondje samen gaan stappen. Het klikte meteen, het was of we mekaar al jaren kenden."

 

Reactie van een vrouw, 63

 

"Ik had nooit gedacht (om zo vlug!) een nieuwe partner (na 20 jaar single zijn!) via een dating-site te vinden (ik geloofde er niet echt in...) maar kijk het is toch gebeurt! Ik Zal dit aan mijn single-vriendinnen zeker ook promoten!

Bedankt 50plusmatch, .... en hopelijk NIET tot nog een keer!"

 

Reactie van een vrouw, 62

 

"oor ik HEM heb gevonden, had ik meerdere dates! Maar iedere keer had ik het gevoel: hier hoor ik niet thuis!
Dan kwaam het date met HEM! Wij zagen elkaar en wisten eigentlijk al genoeg! Na een leuke wandeling en een gezellig etentje, ging iedereen naar huis!
2 dagen later zagen wij elkaar uiteraard terug en zijn nu kapot, als wij elkaar door omstandigheden niet kunnen zien!
Vlinders in de buik bestaan ook voor 50 plussers:)"

 

Reactie van een vrouw, 51

 

"In elk geval heb ik dank deze dating een lieve vrouw leren kennen twee jaar jonger dan ik. Dit nu al vyf weken en het klikt wy groeien nog elke dag naar elkaar toe, en ook veel vrienden en vriendinnen.
Ik kan dan ook aan ieder aanbevelen deze sites te benuttigen."

 

Reactie van een man, 74

 "Inmiddels heb ik een fantastische man gevonden via jullie site, daarom mag u mijn profiel verwijderen. Veel succes op geluk voor de andere leden van de 50plusmatch-site."

 

Reactie van een vrouw, 58 jaar

 

"Via 50pulsmatch.be heb ik kennisgemaakt met een heel lieve man. Na enkele ontmoetingen begonnen de vlindertjes te kriebelen en nu na anderhalve maand, zijn we beiden dolverliefd en gelukkig.

Bedankt voor de kans die we via jullie kregen om elkaar te ontmoeten.

Hopelijk kunnen jullie nog vele singles gelukkig maken."

 

Reactie van een vrouw, 59 jaar

 

"Dankzij 50plusmatch.be heb ik mijn nieuwe partner gevonden. Daarvoor dank ik jullie en mijn dochter die me op de site gezet heeft."

 

Reactie van een vrouw, 72 jaar

 

"Ik heb hier de partner gevonden van mijn leven. Na een weekje, snel he?"

 

Reactie van een vrouw, 51 jaar

 

"Met deze laat ik je weten dat ik mijn lidmaatschap wil opgeven aangezien ik hier bij jullie iemand heb leren kennen. Ik zal zeker ook tegen mijn vrienden en andere door geven. Ik dank u bij voorbaat."

 

Reactie van een vrouw, 64 jaar

 

"Perfecte partner gevonden op deze site!"

 

Reactie van een man, 53 jaar

 

"Hartelijk dank aan 50plusmatch.be, ik heb een zeer lievedame ontmoet. Veel liefs, Patrick.
"

 

Reactie van een man, 56 jaar

 

"Ik heb iemand via 50plusmatch gevonden."

 

Reactie van een man, 64 jaar

 

"Daar ik iemand heb ontmoet zou ik mij graag volledig uitschrijven.
Kunt u dat regelen aub?"

 

Reactie van een vrouw, 55 jaar

 "Is het mogelijk om mijn account stop te zetten? Ik heb kennis gemaakt met een zeer lieve dame met wie de toekomst een stuk rooskleuriger wordt."

 

Reactie van een man, 50

 

"Tja, Ik heb ook het geluk gehad om iemand te leren kennen via 50plusmatch, en het klikte vrijwel direct ! Nu zijn we een koppel en vinden het zelf keitof dat we mekaar hebben getroffen !

We gaan er samen een mooie tijd voor ons beiden van maken, zeker weten !! Dankjewel 50plusmatch !!!"

 

Reactie van een vrouw, 52 jaar

 

"Technisch gezien ging het als volgt : je kijkt naar de foto's, je klikt door naar profielen van foto's die je iets zeggen, je leest een profiel, je legt je eisen niet te hoog, je neemt contact op een persoonlijke manier, je begint te mailen, er komt een ontmoeting van .....en dan voelt het goed aan of niet.

Voelt het goed aan, en is dat wederzijds, spreek je opnieuw af, enz...en dan klikt het plots. Ik wil wel opmerken dat ik eerder "snel" contact nam en dan wel de reactie zou zien. De inhoud van mails, de taal, de kleine inkijkjes op karakterieel vlak tonen toch al iets, maar de proef op de som is altijd een echte ontmoeting met iemand van vlees en bloed.

Ik heb vier ontmoetingen gehad : de eerste was een heel sympathieke vrouw, die mij niet zag zitten na de ontmoeting, eentje was tof in de mailtjes maar beviel mij karakterieel helemaal niet, eentje was volslagen iemand anders dan op de foto bleek en beantwoordde in de verre verste niet aan mijn beeld van een vrouw, die ook een dame mag/moet zijn, en de vierde (tweede die ik ontmoette) gaf onmiddellijk een goed gevoel, dezelfde toonhoogte, voorzichtig maar duidelijk, open van geest en attractief. En dat liep vanzelf verder.....

Het is nu natuurlijk nodig van die relatie verder uit te bouwen en te verdiepen.....waaraan gewerkt wordt.....wat ook inhoudt dat ik niet meer de behoefte heb om nog verder te zoeken en mogelijk andere geïnteresseerden te (moeten) ontgoochelen. Ik hoop dat ik " de ware" heb gevonden!

Dank voor de hulp.

Het is een fijne site, goed geconstrueerd, duidelijk, gemakkelijk, en ook handig met de foto's (die op vergelijkbare sites vaak ontbreken).

Ik kan met een gerust geweten Uw site aanbevelen!"

 

Reactie van een man, 64 jaar

 

"Ik moet jullie hartelijk danken voor de lieve verjaardagswensen gisteren, maar het mooiste geschenk dat ik gisteren heb gekregen was een prachtige date in Brugge. Jullie hebben een fantastische, lieve en knappe man op mijn levenspad gebracht en we zijn allebei ontzettend gelukkig.

Sprookjes bestaan nog!!! Dankzij jullie ... wat een verjaardag !!!

Veel liefs en een dikke knuffel voor jullie hele team. "

 

Reactie van een vrouw, 53 jaar

 

"Ik heb op een positieve manier de juiste partner gevonden 'met waarden die ik zelf ook zocht'. Dit via 50plusmatch... en wil daarom mijn profiel verwijderenén hierbij het 50plusmatch team danken voor wat jullie voor mij mogelijk gemaakt hebben met jullie website."

 

Reactie van een man, 57 jaar

 

"Ik wens mijn lidmaatschap niet meer verlengen. Heb een fijne man ontmoet op jullie site, dat was toch de bedoeling."

 

Reactie van een vrouw, 56 jaar

 

"Hierbij wil ik jullie laten weten dat ik mij wil laten uitschrijven van jullie site. Ik heb namelijk mijn maatje gevonden via jullie site, waarvoor dank.

Ik had nooit gedacht dat ik nog met een man een leven zou willen delen. Het is dank zij mijn dochter (totaal onverwachts)dat ik mij heb laten overhalen om mij te laten inschrijven en een kans te wagen. Zij is ook ingeschreven op dezelfde site maar voor jongeren-hooggeschoolden.

Ik was pas ingeschreven sinds 13 juni, en enkele dagen erna, had ik al bericht van een toffe man die mijn profiel wel zag zitten.
Dit was wederzijds. Bijgevolg hielden we contact via e-mail, telefoon, en vlug daarna volgde een eerste date. Dit bleek wel een schot in de roos, het klikte onmiddellijk. We voelden ons net pubers.

Ondertussen zijn we 2 maanden verder, zien we mekaar wekelijks 1 à 2 maal,en bouwen we beiden aan een mooie toekomst met ons tweedjes. We hopen dat dit mag blijven duren.
Ik wil het iedereen aanraden die zich eenzaam vindt en denkt geen tweede kans te hebben nog iemand betrouwbaar te vinden, zeker op onze leeftijd.

Ik heb door deze site zeker positieve dingen mogen ervaren, 1 minder leuke, maar ja dat zal zeker wel overal eens voorkomen, dat er mannen zijn die minder leuke bedoelingen hebben.

Ik wens jullie zeker nog heel veel succes. En dat er nog vele mensen mogen zijn die ,door middel van jullie site, de weg naar elkaar mogen vinden."

 

Reactie van een vrouw, 58 jaar

 

"Ik was nog maar net ingeschreven sinds 13 juni op jullie site toen ik enkele dagen later al reactie kreeg door middel van een "toon interesse berichtje".

Ik bekijk zijn profiel waaronder ook de foto's, dit trok mij wel aan, het leek een leuke man, alhoewel de afstand misschien een spelbreker kon zijn.

Ik antwoordde terug, en na wat gemail, sms en getelefoneer de volgende dagen, kwam er een eerste date.

Met knikkende knieën ging ik af op de eerste afspraak, ik zie nog altijd de deur open gaan van zijn auto. Zat daar toch een vriendelijke "goodlooking netjes geklede man" achter het stuur. Ik was totaal overrompeld, had me hier niet aan verwacht, dat dit zo positief zou meevallen.

Hij ervaarde net hetzelfde. De "klik" was er.
We gingen samen iets drinken en hadden die avond heel wat te vertellen, het voelde goed aan.

Het was liefde op het eerste gezicht. En dit van beide kanten. Dat je dat nog mag ervaren op deze leeftijd, die kriebels in je buik, ik had nooit gedacht dat dit me nog kon overkomen
Sindsdien zijn we 2 maal per week samen, en genieten van het samenzijn, afstand speelt geen rol. We kunnen over alles praten en ook al eens over wat de toekomst ons nog gaat brengen, maar overhaasten voorlopig niets, samenwonen is nog niet aan de orde, je moet ook de tijd krijgen mekaar te leren kennen en mekaar niet verstikken.

We voelen ons goed bij elkaar, geven mekaar de nodige liefde, respect en zelfvertrouwen, dat is het voornaamste, wat hieruit volgt zien we later nog wel.

Ik denk alleszins mijn maatje te hebben gevonden. Ik zou het iedereen aanraden die eenzaam of alleen is, of een moeilijke tijd achter de rug heeft, sta niet stil bij het verleden, ga voorwaarts in het leven, en probeer weer beetje bij beetje van het leven te genieten.

Dit allemaal dank zij jullie site. Ik dank jullie van harte, en raad jullie site zeker aan bij anderen."

 

Reactie van een vrouw, 58 jaar

 

"Gelieve mij te verwijderen,heb iemand gevonden waar het heel goed klikt en we zullen verder aan de relatie werken.

In ieder geval bedankt voor de geboden hulp en wensen iedereen veel geluk op jullie site."

 

Reactie van een man, 63 jaar

 "Het was de enige man,waar ik een afspraak met had gemaakt.

We zijn samen gaan eten en na drie dagen woonden we samen."

 

Reactie van een vrouw, 70 jaar

 

"Ik gooide een sneeuwbal, zij stuurde daarop een berichtje waarna ik haar een bericht terug stuurde. Wij hebben onze mail adressen door gestuurd, daarna heb ik een telefoon nummer gekregen.

We hebben enkele mailtjes gedaan, waar op ik gezien had dat ze verjaarde, ik heb haar dan op gebeld. Dit telefoongesprek duurde 6 uur en heeft een afspraak veroorzaakt voor de dag er op.

Dit klikte onmiddellijk, ze is dan ook enkele dagen gebleven.

Dit is een geschenk uit de hemel en dank zij 50plusmatch. Ik wens verder iedereen veel geluk toe, het was de moeite waard!"

 

Reactie van een man, 65 jaar

 

"Heb gevonden wat ik zocht dank u."

 

Reactie van een vrouw, 66 jaar

 

"Heb na lange tijd zoeken een heellieve man gevonden...

Wens aan alle andere leden ook veel succes."

 

Reactie van een vrouw, 70 jaar

 

"Ik ben heel blij verrast en vind 50plus een aanrader om je partner te vinden.

Onze relatie is nog pril maar zuiver en vol verwachtingen!"

 

Reactie van een vrouw, 55 jaar

 

"Wil jullie bedanken,heb hier een lieve man leren kennen.

Wij gaan die kans niet laten schieten,was magie van de eerste moment.Ik hoop voor alle anderen die hier op 50+ zitten dat zij hetzelfde mogen meemaken als wij twee. Niet opgeven mensen ergens is er voor elk een dekseltje. Doe dit nu al enkele tijd en met momenten dacht ik (met wat ben ik bezig) het wachten heeft de moeite geloond. Mercie 50+"

 

Reactie van een vrouw, 50 jaar

 

"Hallo, ik heb hier met de kerst de vriend met misschien later meer gevonden. Rustig elkaar leren kennen ..maar het "waw" gevoel was er van beide kanten.

Maar zoals in elke relatie moet men blijven werken om deze mooi en warm te houden! Enfin met de zomer voor de deur hebben we beiden een gevoel dat het goed zit op vele punten... Want hoe ouder hoe moeilijker het is om karakters op elkaar... Men is voor een groot deel toch al gevormd door het "voorbije"...

Maar deze man heeft de eigenschappen waar ik echt naar uit zag; Rustig... en gewoon kunnen genieten van de kleinen simpele dingens des leven. Zo dit wilde ik eens laten weten!! Want na het overlijden van mijn vriend vorige zomer was het moeilijke tijd!!! Ik blijf hem in mijn gedachten dragen... maar nu is er weer plaats voor iets moois!!!

Mijn beste dankt voor het kleine beetje hulp met jullie site !!"

 

Reactie van een vrouw, 60 jaar

 

"Ik dank 50plusMatch voor het vinden van mijn nieuwe partner. Eveneens voor de goede service en de correctheid."

 

Reactie van een man, 60 jaar

 

"Ik heb via jullie site een partner gevonden
waarmee het goed klikt.

Laat ons hopen dat het tot een goeie relatie mag leiden met een mooie toekomst.

In ieder geval heeft het nu geen zin om nog verder lid te blijven."

 

Reactie van een vrouw, 55 jaar

 "Op 13 november heb ik me ingeschreven voor 3 maand, kreeg heel wat reactie's op enkele dagen en op 15 november kreeg ik een mailtje van Nady. Na enkele mailtjes over en weer, spraken we af in een taverne te Antwerpen.

Blijkbaar sprong de vonk aan beide kanten onmiddellijk over en zijn we ondertussen bijna 3 maand een paar en voelen we ons allebei als een 20 jarig koppeltje. We hebben reeds zalige weekends achter de rug...

Bedankt 50plus !!!!"

 

Reactie van een man, 56 jaar

 

"Omdat ik iemand gevonden heb, zou ik graag mijn profiel willen verwijderen.

Heel erg bedankt voor de kansen die ik via jullie kreeg om anderen te leren kennen en ontmoeten!

Heel veel liefs en de beste wensen voor 2010!"

 

Reactie van een vrouw, 51 jaar

 

"Daar ik iemand gevonden heb zou ik graag hebben dat mijn profiel van de site verwijderd wordt."

 

Reactie van een vrouw, 61 jaar

 

"Beste redactie, lieve leden,

Ik bedank jullie voor de mooie, eerlijke en duidelijke site. Ik was maar juist lid en mijn eerste intresse is uitgegroeid tot iets mooi's.

We kennen elkaar maar één week, maar het gevoel, de innerlijke uitstraling, alles smelt samen bij ons beidjes. Wij gaan er dan ook voor.

Ik zou zeggen tegen alle leden, maak direkt een afspraak, want liefde op 't eerste zicht bestaat nog. Succes verder voor allen bedankt."

 

Reactie van een vrouw, 57 jaar

 

"Beste Vrienden, langs deze weg willen wij in het bijzonder het ganse team bedanken. Ik raad iedereen aan om het verder te vertellen aan vrienden, dat dit toch wel een heel bijzondere site is en ZEKER niet duur, goed gecontroleerd en goed ontworpen.

Bij deze laat ik u mijn wensen na, dat ik momenteel heel gelukkig ben, die ik hier gevonden heb, ongeloofelijk maar in god'snaam waar. Ik ben echt dol gelukkig met mijn lief vrouwtje.

BEDANKT VOOR ALLES EN TOY TOY"

 

Reactie van een man, 59 jaar

 

"Ik was heel tevreden van de site, vind ze heel serieus en het zit goed ineen.

Heb nu iemand gevonden in amper een weekje tijd, maar zou niet aarzelen indien nodig mij terug in te schrijven."

 

Reactie van een vrouw, 50 jaar

 

"Dank aan 50plus.

Niets is onmogelijk, dank zij u hebben we mekaar gevonden (allebei 50 plus) en daarmee wil ik me nu uitschrijven.

Nogmaals dank en vooral steun aan de ingeschrevenen die de moed niet mogen laten opgeven."

 

Reactie van een vrouw, 77 jaar

 

"Daar ik iemand heb gevonden die mij past vraag ik u mij te verwijderen van de site.

Beste dank."

 

Reactie van een man, 59 jaar

 

"Ik dank jullie voor de zet die ik nodig had om verder te gaan met mijn leven Ik heb iemand gevonden bij jullie waar ik mij goed bij voel.

BEDANKT 50 PLUS"

 

Reactie van een man, 57 jaar

 "Beste 50-plus team,

Na lang geen liefde, tederheid, harmonie te hebben kunnen geven, kan ik dat eindelijk. En het mooie is dat ik dit alles nu ook mag ontvangen, daar waar ik vroeger enkel mocht geven. Daar draait het in liefde toch om, is het niet??

Met de bedoeling vriendschap te vinden op de site had ik mij een paar weken terug laten overhalen mijn profiel aan te maken. Maar ik vond mijn schat, mijn liefste, mijn alles. Iemand waar ik alles mee kan delen, iemand die ik kan verwennen, liefde geven, warmte geven. En het voelt zo fijn...

Met lieve dank aan gans het team 50-plus. Buiten alle verwachtingen in, hebben jullie twee mensen zielsgelukkig gemaakt. Dank."

 

Reactie van een vrouw, 59 jaar

 

"Heb mijn partner gevonden en dank 50plusmatch om jullie geweldige site."

 

Reactie van een man, 70 jaar

 

"Ik was nog maar een paar weken lid van plusmatch toen ik bij het bekijken van foto's en profielen ineens een ingeving kreeg om een bepaald iemand een mail te sturen.

Ik kreeg een enthousiaste mail terug en was het toeval of niet maar zijn lidmaatschap zou 2 dagen later verlopen zijn! Een week later hadden we onze eerste afspraak en het klikte meteen, we willen samen verder en een mooie relatie opbouwen. Ik ben reeds 9 jaar gescheiden maar had nog nooit een man ontmoet waar ik me zo goed bij voel.

Daarom heb ik me uitgeschreven en wil ik de redactie van 50plusmatch van harte bedanken!!!"

 

Reactie van een vrouw, 54 jaar

 

"Via de 50+ website waarvan ik zes maand lid ben had ik de mogelijkheid een paar vrouwen te ontmoeten. Een eerste belovend contact bleef niet duren maar een maand voor het einde van mijn lidmaatschap ontmoette ik een vrouw met wie er toekomst blijkt te zijn.

Hartelijk dank aan 50+ "

 

Reactie van een man, 68 jaar

 

"Ik heb een lieve man leren kennen via 50+match. De keuze om met iemand in contact te komen was bij mij door een kombinatie van wat er in het profiel te lezen was en hoe de foto bij me overkwam. In mijn geval stemde de foto geheel overeen met wat ik verwachtte - er was ook niets gekunsteld of geforceerd aan die foto blijf wie je bent en volg je gevoel, dat werkt uiteindelijk het beste.

Veel geluk aan iedereen die op zoek is naar een partner."

 

Reactie van een vrouw, 54 jaar

 

"Heb mijn lief leren kennen op max twee weken bedankt!!! Hopelijk lukt het ons.."

 

Reactie van een vrouw, 51 jaar

 

"Dank zij jullie heb ik een date gevonden en ben jullie daar zeer dankbaar voor. Ik zou willen dat jullie mij zouden verwijderen van deze site.
Nog een dikke proficiat voor jullie prachtige site."

 

Reactie van een man, 57 jaar

 

"Ik kreeg een spontaan mailtje van een lieve man die me zag zitten en omdat we beiden houden van direct contact eerder dan langdurig gechat en ik benieuwd was te weten wie en hoe hij was, hebben we kort daarna afgesproken.

En wat was er mooier dan een uitstap naar de kerstmarkt in Brussel. Gezellig en het klikte meteen.


Bedankt redactie. Voor mij een heel nieuwe start in 2009! En aan al diegenen die nog op zoek zijn. Er zitten best leuke mannen op jullie site. Het moet gewoon klikken tussen twee mensen. Een tip misschien voor de mannen want zij hielden het dikwijls bij het standaard mailtje naar mij met "toon interesse". Ik hield er persoonlijk niet van.

Wees spontaan en stuur een persoonlijk berichtje. Komt veel beter over. En uiteraard met foto."

 

Reactie van een vrouw, 51 jaar

 

"Ik heb sinds enkele maanden 'n heel intense relatie met 'n man die ik via jullie site heb leren kennen.Waarvoor heel veel dank.

Gelieve mijn profiel dus van de site te halen, zodat ik ook geen mail meer van jullie ontvang."

 

Reactie van een vrouw, 57 jaar

 "Na iets minder dan drie maanden vond ik de perfekte partner.

Ik zal 50plus iedereen aanraden. Dank U 50plus!"

 

Reactie van een vrouw, 59 jaar

 

"Bij deze laat ik jullie weten dat je mij volledig mag schrappen in jullie bestand, heb via de site iemand leren kennen en het klikt, waarvoor hartelijk dank. Ben zeer tevreden
over jullie service en zal niet nalaten om jullie aan te bevelen bij vrienden die in dezelfde omstandigheden als ik hebben vertoefd. Hartelijk dank en zal nooit vergeten wat deze 50plus site voor mij heeft betekend."

 

Reactie van een man, 55 jaar

 

"Mijn lieve schat had me meermaals een kort bericht gestuurd Ik steeds maar deleten, was na vele ontgoochelde ontmoetingen de site even beu, maar uiteindelijk bij zijn zoveelste mail heb ik dan toch maar respons
gegeven.

Was eigenlijk nieuwsgierig wie die volhouder was, na één mail elkaar de volgende dag toch ontmoet en "WHAW" dat was wat we beide hoopten te vinden en maar op korte afstand wonende van elkaar."

 

Reactie van een vrouw, 55 jaar

 

"Gewoon elkaar ontmoet, een paar mailtjes en een afspraakje gemaakt en het klikte, zo simpel is dat, het moet gewoon even klikken en de rest komt vanzelf."

 

Reactie van een man, 58 jaar

 

"Beste, na een paar maanden onbetalend lid te zijn bij 50plusmatch heb ik iemand leren kennen.

Daar het fantastisch goed klikt en we dezelfde
interesses delen willen we dit beiden een kans geven.

Bedankt mensen, dankzij jullie heb ik hem leren kennen..."

 

Reactie van een vrouw, 50 jaar

 

Over 50plusmatch - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© 50plusmatch.be