Online dating is soms een heel gedoe voor 50-plussers. Zo werkt niet iedere site even eenvoudig en zijn er op de meeste sites enkel jongere mensen te vinden. Gelukkig is er 50PlusMatch om het online daten eenvoudiger te maken. Op onze site maak je in een paar simpele stappen een profiel aan met foto’s en informatie over jezelf. Vervolgens stel je een zoekprofiel samen, waarna de zoektocht kan beginnen. Op onze site vind je bovendien enkel 50-plussers, waardoor het een stuk gemakkelijker wordt om via online dating gelijkgestemden te vinden.

  • Handmatige controle van alle profielen
  • Nu ook met videobellen
  • Winnaar Thuiswinkel Awards

Hoe werkt het

Inschrijven

Inschrijven is eenvoudig en gratis

Controle

Alle inschrijvingen worden handmatig gecontroleerd

Zoeken

Bekijk profielen, stuur berichten, chat, maak contact

Vinden

Ontmoet nieuwe mensen bij jou in de buurt

Online dating met een chatservice en sociaal platform

Online dating wordt met 50PlusMatch niet alleen eenvoudiger, het wordt ook een stuk leuker. Onze site biedt op het vlak van online daten namelijk meer aan dan de gemiddelde datingservice. Zo kun je naast interesseberichten als volledig lid ook chatten met je matches. Daarnaast is er het social platform Things2Share, een soort Twitter voor datende ouderen. Verder staan er verschillende ledenblogs op onze datingsite. Hier lees je meer over gelijkgestemden hun ervaringen met 50plusmatch.be. Je kunt zelfs je eigen blog plaatsen om jouw ervaringen over online daten te delen.

Schrijf je in en sluit een lidmaatschap af

Start met online dating en schrijf je gratis in op onze website. Bevalt het online daten je en wil je meer uit 50plusmatch.be halen? Word dan volledig lid en sluit een lidmaatschap af van één, drie of zes maanden. Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden of kun je wel wat tips over daten gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar redactie@50plusmatch.be.

Vrouw met mobiele telefoon app
Ook op je mobiel, da’s handig

Onze App is eenvoudig en prettig te gebruiken, waar je ook bent. Download de app en ontmoet 50+ singles.

Logo app store Google play badge

Waarom kiezen voor 50PlusMatch?

Wij zijn de oudste en grootste 50+ dating site

We staat klaar om je te helpen met snelle antwoorden op grote en kleine vragen. We lopen altijd met je mee tijdens je datingavontuur.

9.085.086 verstuurde berichten per jaar

Leden zijn zeer actief; elke dag worden duizenden berichten, Ijsbrekers en digitale glimlachen verstuurd. Dagelijks melden zich nieuwe leden aan, dus u ontvangt vaak nieuwe partnervoorstellen.

Handmatige controle van alle profielen

Alle profielen op onze datingsite worden handmatig gecontroleerd. Daarnaast bepaalt u helemaal zelf wie uw foto's te zien krijgen.

Ontmoet nieuwe mensen bij jou in de buurt

Wij bieden een platform voor 50-plus dating waar singles gelijkgestemde mensen kunnen ontmoeten, online of tijdens een van onze activiteiten die aansluiten op jouw interesses.

Veilig en beschermd

Onze site garandeert optimale beveiliging om jouw persoonsgegevens en betalingsgegevens te beschermen, zodat jij gerust kunt zijn.

Als beste getest

Veiligheid en anonimiteit staan bij ons voorop. Daarom is 50PlusMatch lid van Thuiswinkel.org en worden uw gegevens op onze site beveiligd met het een SSL-certicifaat.

Profiteer van alle kansen die 50plusmatch biedt en schrijf je nu in