Ben je op zoek naar een datingsite die speciaal is ingericht voor ouderen in België? Dan start je bij 50PlusMatch eenvoudig met daten. In een paar simpele stappen maak je een profiel aan met foto’s, waarin je iets over jezelf vertelt. Vervolgens stel je een zoekprofiel samen en ga je tussen de 50-plussers op zoek naar een single die bij jou past. Je zoekt dus enkel tussen singles die in dezelfde levensfase zitten als jijzelf. Hierdoor wordt dating in België nog eenvoudiger en vind je snel gelijkgestemden.

  • Handmatige controle van alle profielen
  • Nu ook met videobellen
  • Winnaar Thuiswinkel Awards

Hoe werkt het

Inschrijven

Inschrijven is eenvoudig en gratis

Controle

Alle inschrijvingen worden handmatig gecontroleerd

Zoeken

Bekijk profielen, stuur berichten, chat, maak contact

Vinden

Ontmoet nieuwe mensen bij jou in de buurt

Meer dan alleen een datingsite voor ouderen in België

50PlusMatch is niet zomaar een datingsite in België, wij brengen dating naar een ander niveau. Je kunt bij ons veel meer dan enkel interesseberichten sturen. Als betalend lid, kun je namelijk ook persoonlijke berichten sturen en gebruikmaken van het sociale platform: Things2Share. Dit is een soort Twitter, maar dan enkel voor singles van 50 jaar en ouder. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een spiderprofiel aan te maken en vind je op de datingsite diverse verhalen over dating van andere leden in België. Dit zijn succesverhalen, maar ook blogs waarin ze hun ervaringen delen. Je kunt als betalend lid ook zelf blogs schrijven en zo je eigen ervaringen met anderen delen.

Ontdek of online daten iets voor jou is

Op onze datingsite in België kun je jezelf gratis inschrijven. Zo probeer je eerst uit of online daten wel bij jou past, voordat je een betalend abonnement afsluit. Bevalt het en wil je van alle functies gebruikmaken? Dan is het aangeraden om volledig lid te worden. Hierbij heb je de keuze uit een lidmaatschap voor één, drie of zes maanden. Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze datingsite in België of heb je vragen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar redactie@50plusmatch.be of vul het contactformulier in.

Vrouw met mobiele telefoon app
Ook op je mobiel, da’s handig

Onze App is eenvoudig en prettig te gebruiken, waar je ook bent. Download de app en ontmoet 50+ singles.

Logo app store Google play badge

Waarom kiezen voor 50PlusMatch?

Wij zijn de oudste en grootste 50+ dating site

We staat klaar om je te helpen met snelle antwoorden op grote en kleine vragen. We lopen altijd met je mee tijdens je datingavontuur.

9.085.086 verstuurde berichten per jaar

Leden zijn zeer actief; elke dag worden duizenden berichten, Ijsbrekers en digitale glimlachen verstuurd. Dagelijks melden zich nieuwe leden aan, dus u ontvangt vaak nieuwe partnervoorstellen.

Handmatige controle van alle profielen

Alle profielen op onze datingsite worden handmatig gecontroleerd. Daarnaast bepaalt u helemaal zelf wie uw foto's te zien krijgen.

Ontmoet nieuwe mensen bij jou in de buurt

Wij bieden een platform voor 50-plus dating waar singles gelijkgestemde mensen kunnen ontmoeten, online of tijdens een van onze activiteiten die aansluiten op jouw interesses.

Veilig en beschermd

Onze site garandeert optimale beveiliging om jouw persoonsgegevens en betalingsgegevens te beschermen, zodat jij gerust kunt zijn.

Als beste getest

Veiligheid en anonimiteit staan bij ons voorop. Daarom is 50PlusMatch lid van Thuiswinkel.org en worden uw gegevens op onze site beveiligd met het een SSL-certicifaat.

Profiteer van alle kansen die 50plusmatch biedt en schrijf je nu in