Ben je op zoek naar leuke singles van boven de 50? Dan vind je hen zeker via 50 Plus Match. Op onze website kun je namelijk enkel met singles van 50-plus daten. Hierdoor is het eenvoudig om gelijkgestemden te vinden, want je zoekt binnen een omgeving met mensen in dezelfde levensfase. Hierbinnen stel je een persoonlijk zoekprofiel op, waardoor je gemakkelijk singles van boven de 50 met dezelfde interesses als jijzelf vindt. Wie weet ben jij wel de volgende single van 50 of ouder die een succesverhaal tegemoet gaat.

  • Handmatige controle van alle profielen
  • Nu ook met videobellen
  • Winnaar Thuiswinkel Awards

Hoe werkt het

Inschrijven

Inschrijven is eenvoudig en gratis

Controle

Alle inschrijvingen worden handmatig gecontroleerd

Zoeken

Bekijk profielen, stuur berichten, chat, maak contact

Vinden

Ontmoet nieuwe mensen bij jou in de buurt

Leuke singles van 50 jaar en ouder vinden op een creatieve site

Via onze website vind je tegen een betaalbaar tarief de leukste singles van 50-plus. Inschrijven is volledig gratis. Om gebruik te maken van alle functionaliteiten, moet je echter volledig lid zijn. Hiervoor sluit je als single van 50 of ouder een lidmaatschap af van één, drie of zes maanden. Als betalend lid kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van het sociaal platform Thing2Share. Dit is een soort Twitter voor singles van boven de 50. Daarnaast kun je onbeperkt interesseberichten sturen naar singles van 50-plus en persoonlijke berichten versturen naar je matches. Heb je een goede klik? Dan maak je een afspraak voor een date. Daten voor oudere mensen was nog nooit zo gemakkelijk!

Maak eenvoudig een profiel aan en start met zoeken

In een paar simpele stappen vind je singles in België van 50-plus die bij jouw voorkeuren passen. Je hoeft enkel een dating- en zoekprofiel aan te maken en je kunt al op zoek tussen de singles van boven de 50. Schrijf je gratis in en probeer eerst vrijblijvend uit of online daten voor singles van 50-plus bij jou past. Bevalt het en wil je van alle functies gebruikmaken? Sluit dan een lidmaatschap af. Heb je een vraag over ons of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar redactie@50plusmatch.be. Wij beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

Vrouw met mobiele telefoon app
Ook op je mobiel, da’s handig

Onze App is eenvoudig en prettig te gebruiken, waar je ook bent. Download de app en ontmoet 50+ singles.

Logo app store Google play badge

Waarom kiezen voor 50PlusMatch?

Wij zijn de oudste en grootste 50+ dating site

We staat klaar om je te helpen met snelle antwoorden op grote en kleine vragen. We lopen altijd met je mee tijdens je datingavontuur.

9.085.086 verstuurde berichten per jaar

Leden zijn zeer actief; elke dag worden duizenden berichten, Ijsbrekers en digitale glimlachen verstuurd. Dagelijks melden zich nieuwe leden aan, dus u ontvangt vaak nieuwe partnervoorstellen.

Handmatige controle van alle profielen

Alle profielen op onze datingsite worden handmatig gecontroleerd. Daarnaast bepaalt u helemaal zelf wie uw foto's te zien krijgen.

Ontmoet nieuwe mensen bij jou in de buurt

Wij bieden een platform voor 50-plus dating waar singles gelijkgestemde mensen kunnen ontmoeten, online of tijdens een van onze activiteiten die aansluiten op jouw interesses.

Veilig en beschermd

Onze site garandeert optimale beveiliging om jouw persoonsgegevens en betalingsgegevens te beschermen, zodat jij gerust kunt zijn.

Als beste getest

Veiligheid en anonimiteit staan bij ons voorop. Daarom is 50PlusMatch lid van Thuiswinkel.org en worden uw gegevens op onze site beveiligd met het een SSL-certicifaat.

Profiteer van alle kansen die 50plusmatch biedt en schrijf je nu in